continuity Carrefour byl dobrej, ten bejval kdysi i u nás. Já mívala ráda Delvitu. Ale Billu mám taky ráda, mně přijde nejtragičtější Albert ( a naše tesco expres).
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa Billa je hrozné kus od kusu. Jsou výborně a pak strašne. No díky bohu za rohlík.
Kdyz budete mi v nejblizsim okoli zaplivany Albert a Penny, bude vam Billa pripadat jako luxusni obchod
. Zase me tahle situace donutila chodit do malych obchudku v sousedstvi, kde je nakupovani mile.
Cesta bude libová
Ale tak neni to na druhej konec světa...nejvíc se děsim tý klimatizace v letadle, ta mi asi nepřidá. No, doufám že se zejtra vzbudím aspoň bez horečky, kruci.
Tak doufám, žes to přežila "ve zdraví"
. A jsem na tom podobně, něco mě zklátilo, tváří se to jako chřipka, ale není a doufám, že se za těch pár dní, kdy mám taky letět, dám dohromady.
Potrefenáhusa ježis tesco expres je tragický asi všude, mám jeden kousek od domu, a vběhla jsem tam teď jednou cestou z práce, protože jsem zapomněla, že doma nic nemám, no a večer jsem byla o hladu, tam se nedá koupit fakt nic....
Jiná Realita Tak já zažila na pohřbu mojí babičky, že jsme požádali přítomné, aby nám nekondolovali a za náma z lavice se ozvalo, to víš, Pražáci, ani nenechají kontolovať, asi aby ušetřili...(je jasné, co je to za blbost). Prostě tetky se ptřebujĺ popást na cizí bolesti.
999 tak to asi žijete v místě se speciální koncentrací ubožáků.
tady to lidi vzali naprosto bez keců, i když se s tím setkali poprvé (třeba na pohřbu mého kolegy, kde byly stovky lidí, a rodina by to neunesla) a tetek byl plný kostel.
nebo je tu kolem nějak shovívavější venkov
Jiná Realita Já tam naštěstí nežiju...
999 Aby si ušetřili nervy, leda. Ty báby jsou pak ještě schopné pomluvit, že pozůstalí byli málo uplakaní a nepozvali nikoho z "dobrých známých" nebožtíka na oběd.
Kokoska To je přesný...
Nemáš zelený vlásky, Lamičko, nemáš. ![]()
A v pátek na plese budeš za princeznu, no to víš že jooo ![]()
Lama_z_Lana Jak se ti to stalo? :-)
999 byla plavat v bazénu? ![]()
RoSa Myslíš moc chlóru? :-)
999 jen si tak matně pamatuju,že jako falešná blondýna (puberta!!!) jsem se těmto místům důsledně vyhýbala ![]()
999 No, po roce jsem se opět hecla, že nechám dorůst undercut. Což je jednodušší, když ty vlasy nebudu muset pořád odbarvovat. Takže jsem rapidně zkrátila (střih je super) a nechala obarvit na světle hnědou. Počítala jsem, že to chytne nic moc, ale šedozelená barva sena je slusně řečeno nelichotivá. Měla jsem jít na ježka a byl by klid.
RoSa Tentokrát ne, ale to už se mi taky stalo
. Ale to byla fakt echt zelená.
Lama_z_Lana Jak se může taková pěkná bloncka obarvit na světle hnědou? ![]()
999 Upřímně, já se sama sobě v tmavších vlasech taky nijak extra nelíbím. Ale tak rok mi bude trvat, než to podroste. Zbývá mi jen vydržet ![]()
Tak já tady napíšu příběh o tom, jak se ruším účet na airbnb. Oni totiž změnili podmínky a teď vyžadují scan dokladu, na což já nejsem ochotná přistoupit. "Pokud nesouhlasíte s podmínkami, můžete si to ještě rozmyslet - nebo zrušit účet". Tak jsem postupovala dle návodu. Na uvedený mail jsem napsala, že požaduju zrušení účtu. Druhý den mi přišla zpráva, že se mi budou věnovat. Podepsána Kateřina. Den na to přišel další mail. Ahoj Kateřino... budeme se ti věnovat, s pozdravem Jonathan. Místo ahoj Jonathane ... přišel o týden později ten správný mail. Účet ti zrušíme, ale pro ověření tvé totožnosti nám oskenuj doklad.
Tak jsem z toho jelen
.
Gellnerova Neříká se tomu Hlava XXII? :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.