Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 01. března 2018 02:49

Tak a ja si jdu zase postezovat!!!

Vypravila jsem se dnes hrdinne do prace jen proto, aby me reditelka poslala domu, protoze pry svym pripalenym oblicejem "traumatizuju klienty" 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 01. března 2018 07:44

MP Marge No teda 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 01. března 2018 08:24

MP Marge 

zda se ze reditelka potrebuje terapii

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 01. března 2018 09:18

continuity 

Bordeaux s Appellation d'origine controllée mají v skoro Lidlu furt! Nepřestává mně to udivovat.

(Ale já jsem spíš fanynka severočeské produkce. Nebo porýnské.)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. března 2018 09:26
Reakce na Gellnerova:

Tak já tady napíšu příběh o tom, jak se ruším účet na airbnb. Oni totiž změnili podmínky a teď vyžadují scan dokladu, na což já nejsem ochotná přistoupit. "Pokud nesouhlasíte s podmínkami, můžete si to ještě rozmyslet - nebo zrušit účet". Tak jsem postupovala dle návodu. Na uvedený mail jsem napsala, že požaduju zrušení účtu. Druhý den mi přišla zpráva, že se mi budou věnovat. Podepsána Kateřina. Den na to přišel další mail. Ahoj Kateřino... budeme se ti věnovat, s pozdravem Jonathan. Místo ahoj Jonathane ... přišel o týden později ten správný mail. Účet ti zrušíme, ale pro ověření tvé totožnosti nám oskenuj doklad. 

Tak jsem z toho jelen 

​To je jak mazání profilů na MP, racionální člověk řekla bych přestane používat a dále neřeší

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 01. března 2018 10:12

Mutziputzi No to já ale přece nejsem 

No takhle. Na MP byl mail a přezdívka. Mail "sexykocicka@ ať si nechaj, i s nickem MP Číča. Nevidím důvod to mazat. 
Ale to airbnb...Tam jim visí docela dost osobních údajů. Pokud jsem to používala, chápala jsem , že je potřebujou. V tuhle chvíli jsem žádala o smazání všeho - protože to už nepotřebujou. Na jednu stranu tady máme budoucí GRPD, kde teda máme pocit, že budeme na ty naše dokumentace potřebovat skener sítnice (nadsázka... ), na druhou stranu po mě někdo chce okopčit a do éteru poslat průkaz totožnosti. Nerozumím tomuhle světu. 

20970 příspěvků moje polička 01. března 2018 10:17

Gellnerova GDPR to je, ale mohla ti vyjít i horší kombinace Jim to promaž sama a hotovo ne? 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. března 2018 12:25

Gellnerova Tak jim napiš, že na základě zákona o ochraně osobních údajů 101/2000 Sb. odvoláváš dříve udělený souhlas se zpracováním bla bla bla, že jim žádný scan posílat nebudeš a že jestli nesplní dobrovolně, obrátíš se na UOOU.

Offline Aranel
6616 příspěvků moje polička 01. března 2018 12:29

MP Marge  takový jednání by zas traumatizovalo mě

Offline Janulik03
20266 příspěvků moje polička 01. března 2018 13:00

Už druhý deň som celá "nabitá elektrinou". Už sa bojím niečoho dotknúť. Viete mi poradiť čo s tým? Aviváž používam. 

Online stes
9260 příspěvků moje polička 01. března 2018 13:00

Aranel Proč? Pokud bych dostala volno, aniž bych si musela brát dovolenou nebo ho napracovat, tak jsem 

Online stes
9260 příspěvků moje polička 01. března 2018 13:05

Janulik03 https://www.elektrina.cz/jak-se-zbavit-staticke-elektriny

Nedávno jsem o tom s někým zrovna mluvila...

Offline Aranel
6616 příspěvků moje polička 01. března 2018 13:27

stes Tak to jedině, no...  ale asi by mě to trochu urazilo

Janulik03 Počkat, až přestane mrznout a ve vzduchu bude víc vlhkosti  teďka jsou nabitý všichni.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 01. března 2018 13:29
Reakce na MP Marge:

Tak a ja si jdu zase postezovat!!!

Vypravila jsem se dnes hrdinne do prace jen proto, aby me reditelka poslala domu, protoze pry svym pripalenym oblicejem "traumatizuju klienty" 

​Škoda cesty...aj keď celkom chápem, že na pracovisku ako Tvoje...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. března 2018 13:29

Janulik03 počkat, až se oteplí.

já si musím dveře do auta zavírat kapesníkem, jinak doslova hážu jiskry. výboje jsou slyšet dodaleka 

Offline Janulik03
20266 příspěvků moje polička 01. března 2018 13:34

Idem si kupit fontánku do kancelárie teda. 

A odišiel mi tlmič na aute. Grrrr a mechanik je na lyžovačke. Na čom budem jazdiť? Nechcem automatickú prevodovku. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 01. března 2018 13:54

Mutziputzi Nesmažu, protože dokud neodsouhlasím, že souhlasím, nepustí mě to do žádný nabídky. Maj to vynalezený :). 
Krehutka Tam jsem i informačně volala, řekli mi, že naše zákony jsou těmhle zahraničním podnikům trochu ukradený. A že se mám domluvit s nima, jestli budou ochotný akceptovat třeba začerněný číslo průkazu... 

Hele, nechám to vhnít, až bude platit GDPR, třeba se z toho už nevykecají. Beztak to vymysleli teď, aby těch průkazů posbírali hodně, dokud můžou 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. března 2018 13:59

Gellnerova ha ha, tak to jen potvrzuje mě mínění o uoou jako nejzbytecnejsim úřadu vůbec. Kdyby mi na tom hodně záleželo, asi bych to hrotila víc, ale efektivnější bude počkat do konce května a pak to zkusit s GDPR, jak pises.

20970 příspěvků moje polička 01. března 2018 14:21

Vy z toho GDPR zas děláte sci-fi

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. března 2018 14:25

Mutziputzi Jake sci-fi prosím tě?