Tak a ja si jdu zase postezovat!!!
Vypravila jsem se dnes hrdinne do prace jen proto, aby me reditelka poslala domu, protoze pry svym pripalenym oblicejem "traumatizuju klienty" ![]()
Vypravila jsem se dnes hrdinne do prace jen proto, aby me reditelka poslala domu, protoze pry svym pripalenym oblicejem "traumatizuju klienty" ![]()
MP Marge No teda
zda se ze reditelka potrebuje terapii![]()
Bordeaux s Appellation d'origine controllée mají v skoro Lidlu furt! Nepřestává mně to udivovat.
(Ale já jsem spíš fanynka severočeské produkce. Nebo porýnské.)
Tak já tady napíšu příběh o tom, jak se ruším účet na airbnb. Oni totiž změnili podmínky a teď vyžadují scan dokladu, na což já nejsem ochotná přistoupit. "Pokud nesouhlasíte s podmínkami, můžete si to ještě rozmyslet - nebo zrušit účet". Tak jsem postupovala dle návodu. Na uvedený mail jsem napsala, že požaduju zrušení účtu. Druhý den mi přišla zpráva, že se mi budou věnovat. Podepsána Kateřina. Den na to přišel další mail. Ahoj Kateřino... budeme se ti věnovat, s pozdravem Jonathan. Místo ahoj Jonathane ... přišel o týden později ten správný mail. Účet ti zrušíme, ale pro ověření tvé totožnosti nám oskenuj doklad.
To je jak mazání profilů na MP, racionální člověk řekla bych přestane používat a dále neřeší![]()
Mutziputzi No to já ale přece nejsem
.
No takhle. Na MP byl mail a přezdívka. Mail "sexykocicka@ ať si nechaj, i s nickem MP Číča. Nevidím důvod to mazat.
Ale to airbnb...Tam jim visí docela dost osobních údajů. Pokud jsem to používala, chápala jsem , že je potřebujou. V tuhle chvíli jsem žádala o smazání všeho - protože to už nepotřebujou. Na jednu stranu tady máme budoucí GRPD, kde teda máme pocit, že budeme na ty naše dokumentace potřebovat skener sítnice (nadsázka... ), na druhou stranu po mě někdo chce okopčit a do éteru poslat průkaz totožnosti. Nerozumím tomuhle světu.
Gellnerova GDPR to je, ale mohla ti vyjít i horší kombinace
Jim to promaž sama a hotovo ne?
Gellnerova Tak jim napiš, že na základě zákona o ochraně osobních údajů 101/2000 Sb. odvoláváš dříve udělený souhlas se zpracováním bla bla bla, že jim žádný scan posílat nebudeš a že jestli nesplní dobrovolně, obrátíš se na UOOU.
MP Marge
takový jednání by zas traumatizovalo mě
Už druhý deň som celá "nabitá elektrinou". Už sa bojím niečoho dotknúť. Viete mi poradiť čo s tým? Aviváž používam.
Aranel Proč? Pokud bych dostala volno, aniž bych si musela brát dovolenou nebo ho napracovat, tak jsem ![]()
![]()
Janulik03 https://www.elektrina.cz/jak-se-zbavit-staticke-elektriny
Nedávno jsem o tom s někým zrovna mluvila...
Vypravila jsem se dnes hrdinne do prace jen proto, aby me reditelka poslala domu, protoze pry svym pripalenym oblicejem "traumatizuju klienty"
Škoda cesty...aj keď celkom chápem, že na pracovisku ako Tvoje...
Janulik03 počkat, až se oteplí.
já si musím dveře do auta zavírat kapesníkem, jinak doslova hážu jiskry. výboje jsou slyšet dodaleka ![]()
Idem si kupit fontánku do kancelárie teda.
A odišiel mi tlmič na aute. Grrrr a mechanik je na lyžovačke. Na čom budem jazdiť? Nechcem automatickú prevodovku. ![]()
Mutziputzi Nesmažu, protože dokud neodsouhlasím, že souhlasím, nepustí mě to do žádný nabídky. Maj to vynalezený :).
Krehutka Tam jsem i informačně volala, řekli mi, že naše zákony jsou těmhle zahraničním podnikům trochu ukradený. A že se mám domluvit s nima, jestli budou ochotný akceptovat třeba začerněný číslo průkazu...
Hele, nechám to vhnít, až bude platit GDPR, třeba se z toho už nevykecají. Beztak to vymysleli teď, aby těch průkazů posbírali hodně, dokud můžou
.
Gellnerova ha ha, tak to jen potvrzuje mě mínění o uoou jako nejzbytecnejsim úřadu vůbec. Kdyby mi na tom hodně záleželo, asi bych to hrotila víc, ale efektivnější bude počkat do konce května a pak to zkusit s GDPR, jak pises.
Vy z toho GDPR zas děláte sci-fi![]()
Mutziputzi Jake sci-fi prosím tě?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.