Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. března 2018 14:27

Krehutka čekat až vejde v účinnost a pak si myslet, že na někoho kdo drží moje data vystartuju nabitá novou mocí...ty co ty data chtěj jsou samozřejmě o krok dál

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. března 2018 14:45

Mutziputzi samospasne to není, ale minimálně ty případné dopady mohou být pro správce údajů bolestivejsi. 

20970 příspěvků moje polička 01. března 2018 14:47

Krehutka a ty myslíš, že to nemaj ošetřený? Airbnb dle mého nepochybně

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. března 2018 15:03

Mutziputzi ošetřeny co? 

20970 příspěvků moje polička 01. března 2018 15:06

Krehutka Statut na základě kterýho mohou data mohou držet, jejich uložení, šifrování, co já vim

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. března 2018 15:15

Tak předpokládám, že tohle ošetřeno maji, jejich podmínky užití služby jsem nezkoumala, nicméně nyní porušují český zákon, od května budou porušovat evropské nařízení.

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 01. března 2018 15:29

Mutziputzi konkretne statuty jsou velmi presne definovany v tom narizeni. 

Krehutka nas UOOU ma presne definovane pravomoci a to, ze je provozovatel usidleny jinde v EU mu nikterak nepomuze, protoze musi mit tady jasne definovanou odpovednou osobu. ceske pripady bude setrit cesky urad a ten ma vazby na evropske instituce velice slusne. co me zajima, jak se to bude resit u provozovatelu mimo EU, ale pocitam s tim, ze evropske zastoupeni pokutu klidne vyfasovat muze. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. března 2018 15:56

continuity to nařízení by se mělo vztahovat i na správce mimo EU, tam se to pak bude řešit nejspis podle mpv, takže předpokládám, že záleží na konkrétním státu a mezinárodních smlouvách. Zástupce (podle čl. 27) bude mít podle mě funkci jen komunikační. Záleží na tom, čemu říkáš evropské zastoupení a jaka bude právní subjektivita, ale jestli nebudou správci, pokutu asi nedostanou.

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 01. března 2018 16:06

Krehutka tak zrovna airbnb ma provozovatele v UK, takze bez problemu. spis me trapi ti globalni, pokud nekdo kupuje bitcoiny na sanghajske burze dobre mu tak. 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 01. března 2018 16:16
Reakce na domenica:

​Tak doufám, žes to přežila "ve zdraví" .  A jsem na tom podobně, něco mě zklátilo, tváří se to jako chřipka, ale není a doufám, že se za těch pár dní, kdy mám taky letět, dám dohromady.

​Kupodivu ten let me nijak nerozhodil (tak neni to az na sveta kraj, samozrejme), naopak se mi udelalo kapku lip  Navic je tady super vzduch... a ja mam spis docela obycejne chyceny prudusky (jako kazdorocne) nebo nejakou virozu. Klasicka chripka by me asi dostala vic. 

Velky pochuzky si budu muset odpustit bohuzel, nejen proto ze nejsem este 100% v cajku takze ani velkou chut nemam, ale taky zritelnice ma prazdniny a musela bych ji tahat s sebou - zpruzenou. Za normalnich okolnosti bych se s ni popasovala (nejlepe slibem velkych pozitku ) ale ted na to nejsem v ty spravny kondici. Skoda, mam dlouhej seznam mist, kde jsem hodlala vysockovat mnoho vzorku... tak snad priste! Nekdy na jare.

Hod se do figury - chce to spoustu caje a celaskonu - protoze jak te tak tipuju, ty budes poletovat po meste imrvere 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 01. března 2018 16:34

barbucha 

No tak to už zní o dost líp než před odletem.  Jj, nalejvám se čajem v teple a klidu domova a koukám na mrznoucí zahalence z okna. 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 01. března 2018 16:40

domenica 

A to je ten nejlepsi uhel pohledu 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 01. března 2018 19:10

MP Marge Kristepane, teď to teprve čtu, co se ti stalo. A ten komentář ředitelky. Od jakéhokoliv jiného bosse by mě taková formulace asi nepřekvapila, ale když uvážím, v jaké sféře obě pracujete, bych jí asi doporučila absolvovat znovu nějaký kurz empatie.

Tak držím palce, ať se to rychle zahojí a doroste.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 02. března 2018 01:00

Diky vsem za podporu  Nase reditelka je jinak fajn, myslela to urcite dobre, ale ze by nabidla nejake sick days navic, to nenabidla  . Ono to ale vypada, ze osud rozhodl za me, protoze popaleniny zacinaji hnisat!  Takze stejne zitra misto prace posypu na kliniku popalenin a bude 

Jinak ted, jak to hnisa, vypadam tak strasne, ze se reditelce vlastne ani moc nedivim. 

Ale sve vyhody to ma! Sla jsem dnes odpoledne s pritelem do dealershipu vyjednat, jestli by mu nepockali s dvema poslednimi splatkami na auto (on ma ted trochu financni potize), tak aspon dva tydny. Jediny pohled na muj oblicej a majitel rekl, ze mu tech poslednich pet set dolaru odpousti   

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 02. března 2018 08:35

MP Marge  teda lituju a foukám na dálku.... ty spáleniny strašně bolí. Jenom teda čumím, že tě na tu kliniku popálenin neposlali okamžitě!!! To fakt nechápu.

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 02. března 2018 08:40

Berta no pres vsechno to frflani, cesky zdravotnictvi je proste nejlepsi:-) ale vazne. MP Marge  nebyt to pres ocean rekla bych okamzite na letadlo a smer kralovske vinohrady. neni to sranda a “pece” co se ti tam dostava je naprosto mimo:-(

49356 příspěvků moje polička 02. března 2018 08:42

Berta jedna vec je bolest a druha ze chranit pred infekci je naprosto zasadni. ja bych to radsi nevedela ale holt mam svy zkusenosti a v obliceji

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. března 2018 09:05

viktorka_od splavu já bych to skoro řekla i tak. ta letenka by se mohla vyplatit.

pokud to navíc hnisá.

49356 příspěvků moje polička 02. března 2018 10:24

Jiná Realita to samozřejmě jo, ale záleží na tom, jestli ty peníze člověk má. plus na léčbu.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 02. března 2018 11:46

MP Marge fu, no držím palce...hlavne s čerstvou popáleninou mimo návštev lekára nelez von. Ako mi bolo vysvetlené u nás v popáleninovom centre, tak popálenina sa ešte vyvíja do hĺbky nejaký čas, tak je dôležité, aby si za á bola sledovaná odborníkom a za bé mala to sterilne prekryté.