Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. března 2018 21:47
Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 02. března 2018 23:41

MP Marge Jekovy voči, no to je pokračování! Tak snad už se konečně dostaneš do rukou odborníků.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 03. března 2018 03:02

Dobry vecer, tak poslusne hlasim, ze jsem byla na te klinice, kde mi spaleniny dukladne vycistili (az jsem slysela andelicky zpivat) a dali antibiotikovou mast. Pan doktor me uklidnil, ze vetsina mych priznaku neni znamkou nebezpecne infekce, ale normalni soucasti hojiciho procesu. Jak tady nektere z vas zminovaly, spaleniny si ziji vlastnim zivotem i nekolik dnu po spaleni, takze je normalni, ze okoli zacne dodatecne otekat, rudnout, a podobne. 

Takze zpravy vicemene dobre, akorat ze ta antibiotikova mast mi spaleniny zbarvila do zelena, take ted fakt vypadam, ze se rozkladam zaziva   Prala bych vam videt ty dilem vydesene, dilem soucitne pohledy v obchodech  

A jeste jednou dekuji vsem za podporu  

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 03. března 2018 06:35

MP Marge tak v dane situaci v podstate dobra zprava. Drzim palce, at se to hoji rychle a bezproblemove. 

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 03. března 2018 07:41

Asi mame vsi. Kde a jak jsme si je poridili je ve hvezdach, nicmene co ted? Jsem sama doma s miminem, muz dorazi zitra. Takze cim umyt hlavu, na kolik vyprat postel atd...nejaka rada? Nikdy jsem se nesetkala s timhle problemem.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 03. března 2018 08:27

MP Marge přeju brzké uzdravení!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. března 2018 08:42

rasaNori tobe nejaky cas neodpovidam, protoze je znamo, ze prenos je mozny i po siti...

a hlavne ja nevim. Nas to jeste nepotkalo. Ty mozna vyzehlit a miminko nevim. Oholit?

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 03. března 2018 09:42

rasaNori ako prevencia je ucinny eukaliptovy olej. Od kedy to pouzivaju kolegyne, vsi sa im vyhli, aj ked boli ostatne deti v kolektive napadnute. Zacali sme to aj my pouzivat. A inak treba kupit sampon, umyt podla navodu a povlecenie oprat minimalne na 60. 

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 03. března 2018 09:55

Candance :D jsem chvili uvazovala co jsem provedla ze se se mnou nrchces bavit...vim ze @continuity zminovala neco na vsi, no uz peru spodni povleceni, blbe je ze mam vlnenou cepici, ta max na 30 a to ty mrchy akorat rozesmeje..  mimino vypada ciste, muz dnes jede krkonosskou 70, volat mu to nebudu na zavod. Jenze ma huste dlouhe kudrnate haro no me vomejou. On to ze ho svedi hlava prisuzoval praci se skelnou vatou, vsi ho napadly ale ja ho prohledla a nic. Sebe jsem zkusila vycesat a nic ale ves to prokazatelne byla akorat jsem ji sebrala baru z pyzamka. .

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 03. března 2018 09:58

rasaNori nešla by čepice zmrazit nebo upéct v mikrovlnce nebo tak něco, když se nedá vyprat na větší teplotu?

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 03. března 2018 10:09

rasaNori Veš je parazit, bez hostitelé nepřežije 24 hod, tuším. Čepici bude stačit 1-2 dny nenosit.

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 03. března 2018 10:12

Damy dekuju, nesnasim tyhle problemy brr...

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 03. března 2018 10:27

MP Marge Aspoň tak. Hlavně, že už jsi pod dohledem odborníků. Tak ať už to jde jenom dobře!

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 03. března 2018 10:47

rasaNori cepici hod na dva dny nekam, ani ne na balkon, mrchy vyschnou i tak a v teple dokonce rychleji. povleceni normalne vyprat jako ho peres. obecne plati ze ony za dva dny bez hostitele hynou. takze bych pro sichr pridala jeste jeden.

co se mi osvedcilo tak paranit 

https://www.benu.cz/paranit-radikalni-sampon-hreben?aw=1&gclid=CjwKCAiArOnUBRBJEiwAX0rG_YpKCPpzJXOMucAQHq6J2JNN3vHR_cc180SUJPy-ZdHwPhwqYdElqBoCw48QAvD_BwE

je to jednokrokove, na rozdil od toho zbytku, ale dost vysusuje vlasy i hlavu. (ale to vsechny, ty sampony totiz vysusi i vsi). pak vycesat a po 3-4dnech znova a pak jeste jednou. pisu sice po sedmi dnech, ale to udela segra a moc se jim to neosvedcilo.

blbe je, ze te nema kdo ted vycesat, i tak bych to odvsivila dnes, miminko do hola - vlasy musi mit alespon ,5cm, aby se tam ves udrzela. a hlavni je zjistit, kde jste k tomu prisli, protoze je potreba odvsivit i tam.

ze si nic nevidela je normalni, poprve se dite priserne drbalo snad tyden nez je muz konecne nasel. (a to jsem fakt hledala, koukala do toho i kamaradka). mrchy jsou opravdu malinkate a pred hrebenem hbite utikaji.

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 03. března 2018 12:18

Jako sehnat otevrenou lekarnu a aby meli i ten paranit byl mazec:) uz mam krasne mastnou hlavu:D

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 03. března 2018 13:01

continuity da se to potom procesani vsivakem vzit i normalnim samponem?

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 03. března 2018 13:09

rasaNori nejdriv to umyj i normalnim samponeme a pak vyces. ten vsivacek si prumezne mej v mydlove vode, uvidis tam takovpu jako spinu, to jsou vsi nebo i hnidy - jsme to tady onehda mikroskopovaly. bude jeste lepsi, kdyz te, az to budete delat podruhe, vycese muz - protoze sama to neudelas tak dobre. a pokud ma on dlouhe huste vlasy, vyces ho urcite ty.

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 03. března 2018 13:10

continuity dekuju, az zitra dorazi tak ho vemu.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 03. března 2018 13:12
Reakce na MP Marge:

Takze zpravy vicemene dobre, akorat ze ta antibiotikova mast mi spaleniny zbarvila do zelena, take ted fakt vypadam, ze se rozkladam zaziva   Prala bych vam videt ty dilem vydesene, dilem soucitne pohledy v obchodech  

​Aké poplatky by ste ešte potrebovali odpustiť ?

Ale nie, žartujem....skoré uzdravenie prajem! Som rada, že už si v rukách odborníkov.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 03. března 2018 13:15

rasaNori tú čapicu by som drbla  sáčku do mrazničky a pri deťoch nám obrovskú službu spravila žehlička na vlasy, tak ak muž znesie, že bude mať chvíľu vyrovnané vlasy (to sa zase dá dohromady), tak to spoľahlivo zabije vši aj hnidy a potom už len vyčesávať.