Páternoster milujem, keď sa mi podarilo dostať do prvého, tak som okamžite vyskúšala aké je to nevystúpiť
.
ale z výťahov mám no, strach nie, skôr rešpekt...
Páternoster milujem, keď sa mi podarilo dostať do prvého, tak som okamžite vyskúšala aké je to nevystúpiť
.
ale z výťahov mám no, strach nie, skôr rešpekt...
a jaký to tam je, tam nahoře? nebo jsi nevystoupila dole?
já to nikdy nevyzkoušela, ale lákalo mě to!
RoSa já nevystoupila nahoře, po strašení, že se to tam překlopí vzhůru nohama, než to zase pojede dolů
ale nepřeklopí ![]()
RoSa Drncá to.
Potrefenáhusa fakt se to nepřeklopí? ![]()
slniecko nebo nastoupit... noha ve vzduchu a tak no
k výtahům mám taky respekt, jako ke všemu, co nemůžu sama ovládat
Magráta vyzkoušej :-)) už jsem dlouho nebyla, bejval na úřadě prahy 7
Potrefenáhusa byl na právech, když jsem tam chodila, myslím, že teď snad probíhá nějaká sbírka na jeho opravu
Potrefenáhusa Ještě minulý rok tam byl, tak snad i letos beze změny.
taky bejval na FÚ ve Štěpánský - ale netuším, zda ho v mezičase nesemlela nějaká směrnice, už jsem tam díky datovým schránkám dlouho nebyla...
Mutziputzi Hele jako babky s nákupy na tři tejdny v našlapaný tramvaji mi vadějA tuhle jsem pospíchala v metru a kdo tam nestojí po levé straně eskalátorů - výprava z Brna
![]()
Potrefenáhusa Tak jasně ale tohle bylo dopoledne v sobotu, úplně prázdný schody a tam chumel lidí. A významný pohledy jsem nevrhala :-) jsem je poprosila o uhnutí, fakt, slušná holka jsem byla :-)
Tak jestli ono by nebývalo lepší, když teda stáli po levé straně eskalátorů a všude jinak prázdno, je normálně obejít zprava - to se v Praze nesmí? Abych teda věděla, až se tam zas vypravím.
Ginevra Jenže, předjíždí se přece zleva, to je snad jasný
.
RoSa A ještě byl na MMR na Starosměstkém náměstí, ale až za vrátnicí, takže se tam člověk nemůže jít jen tak vozit:-/.
Na úřadě P1 ve Vodičkově byl funkční taky ještě nedávno.
Ginevra Já si teda chumel představuju jako minimálně dvouřad, nebo náhodný shluk,mezi kterým nutno kličkovat a proplétat se, těžko spořádaný zástup pouze na špatné straně.
Ginevra Ehm.. stáli všude. Jeeežiš, byl to pokus o vtip v návaznosti na debatu již dávno minulou. Fakt není potřeba z toho vyrábět problém. Ani já s tím problém neměla, slušně jsem poprosila "s dovolením" a mazala pryč.
Jé, paternostery já mám ráda! Měli jsme ho v mém prvním zaměstnání, sídlili jsme na Vinohradech v budově Ministerstva zdravotnictví, co je teď policie. A jezdilo se až do 5. patra. Pak jsem ho používala ještě na poliklinice Pod Marjánkou a tam jsem projela i horní i dolní "otočku", nějak jsem se vždycky zamyslela... a stojku jsem dělat nemusela :) Takže když tenhle výtah ještě potkám na nějakém úřadě, jen si nostalgicky povzdechnu a ráda se svezu.
RoSa Potrefenáhusa Magráta nepreklopí, trošku to zadrncá, to je všetko:)
Noha-nenoha, ja z toho mám lepší pocit, lebo ako je to vlastne stĺpec kabíniek, tak to nemôže spadnúť, no.
Jo a ešte som si spomenula na jednu výhodu - nie je pri ňom fronta a nebehá hore-dole človeku bez zastavenia keď si ho nervózni čakajúci na rôznych poschodiach privolávajú. Proste prvá kabínka, max druhá, šup, a ide to.
Tak já tam četla "po levé straně eskalátorů", proto mě to zarazilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.