Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 28. března 2018 10:31

Renusatko Z Rohlíku jsem jednou dostala plesnivý celer, bez problémů ho refundovali. Jinak tamní zel-ovoce neurazí nenadchne. Sortiment není moc široký, radši si vyberu jinde za použití více smyslů.

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 28. března 2018 10:49

Tak vám všem závidím vaše obchody kolem. Na rohlíku mají nejlepsi výběr z toho, co mám dostupné bez auta. U práce máme trhy, ale žádné terno to není a představa jak tahám ovozel pro čtyřčlennou rodinu v ruce metrem se dvěma přestupy... Lepší než rohlík je za mne jenom Glóbus, ale to mám 20 minut autem. Jinak za mě velká spokojenost, pokud něco nebylo v pořádku, stačilo napsat do chatu a bez řeči to refundovali.

Offline Karja
44715 příspěvků moje polička 28. března 2018 13:17

paktofonika Nevim, rikala to kozni:-D Ja byla dost zmasakrovana, mne to I nejak divne nateklo. Blechy znam jen ty zvireci (nevim jestli je vic druhu), ty me parkrat taky postipaly, ale ne tak rapidne, byl to malej kousanecek a pak to nesvedelo. No nechutny, hned kocce obnovim odbleseni, diky za pripomenuti:-D

Offline Karja
44715 příspěvků moje polička 28. března 2018 13:20

Pokud jste nekdo pobliz palmovky, tak vloni tam tusim kazdej ctvrtek, ale I vickrat do tydne asi, byl takovej pan s felicii a karou a mel uplne vybornou zeleninu a bylinky. Vyber dle sezony, ale fakt vsechno jeste od hliny, pan taky od hliny, chutove velice dobra zelenina, bylinky vyrazne.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. března 2018 13:37

Karja No mňa to svrbelo brutálne. Tuším ze okrem zvieracích sú aj blchy čo lozia na ľudí. Bo a možno to bola zvieracia ale dlho žiadne zviera nestretla tak si pochutnala na mne mrcha. No mam z toho paniku, hlavne keď človek tú háveď nevidí tak ma pocit že sú všade. To radšej nech mi doma behá had aspoň ho uvidím. 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 28. března 2018 13:50

paktofonika hele, zůstaň fakt u toho Bravecta, já ti nebudu popisovat, co jsme měli doma minulý léto a musel to přinést pes nejspíš odněkud z trávy i přes frontline nebo co to měl. Bez Bravecta pro psa a kočku bysme to vůbec nezvládli (ale umocněno tím, že s kočkou se nedaj používat ty odblešovací postřky s permethrinem.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. března 2018 14:01

Potrefenáhusa Ach jo asi mas pravdu, ono keď prinesú blchy asi by som aj tak musela použiť chémiu na likvidáciu a ja mam z blch a vší totálnu paniku. A ešte keď máš doma dvoch tak si to medzi sebou stále predávajú a zbaviť sa ich by bol asi problém a ja na psychiatrii. 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 28. března 2018 14:23

paktofonika jestli máš fakt takhle panickou hrůzu, tak bych fakt zůstala u Bravecta, jako já mám psa dlouhý roky a i přes všelijaký postřiky, pipety, obojky prostě tu blechu sem tam přinesl, byly teda i roky, kdy nic, ale většinou aspoň jednou za sezonu. Nepomohlo 100% nikdy nic. Asi teda i záleží, kde člověk bydlí a jakej je rok.

minulý léto jsme měli vyloženě epidemii a nejvíc zablešenej byl micáček, kterej chudák pomalu nebyl nikdy venku

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 28. března 2018 14:25

paktofonika kdyby bylo bravecto i pro lidi sežeru to bez váhání jestli to fakt funguje a nebyl z toho žádný problém neměnila bych to. u kocourů mi fungují obojky (co je pro Amy asi bezpředmětný, dráždí kůži) navíc u psa teda nefungoval skoro vůbec

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. března 2018 14:35

Potrefenáhusa viktorka_od splavu No Bravecto u nás fungovalo na 100%, nikdz žiadna blcha a dokonca som na Amy nevidela ani kliešťa. Akože minulé leto to bolo trochu hard a s priateľom sme zo seba zhadzovali kliešte a Amy nič. Keď sme boli minulý rok na deň psov v BA bol tam jeden stánok v ktorom pani predávala viac menej eko produkty pre psy a núkala mi akýsi prípravok a keď som jej povedala že Amy má Bravecto(vtedy zo zdrav. dôvodov) tak sa so mnou prestala baviť a aha hmm chémia a odišla. Lol. Skúšali sme ešte na začiatku pipetu, to ju dosť dráždilo, stále sa snažila škrabať, a obojok smrdel tak hnusne že som to nedala ja. A mať to doma a stále to cítiť, či už pipetu. No a hlavne ona má stále čosi so srsťou...V októbri sme bravecto vyradili, že či náhodou to nespôsobilo vypadanie srsti ale ukázalo sa že nie. No nič, priateľ dnes ide na vet takže dostal nariadenie kúpiť Bravecto. 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 28. března 2018 14:44

paktofonika nevim no, mně přijde, že ty přírodní věci jako odpuzovač až zas tak moc neučinkujou a hlavně to klíště nezabijou včas, než začne slinat. Já se považuju za celkem ekobio, ale když vidím ty tuny přisátejch klíšťat (což mi vadí ještě mnohem víc než bleší pandemie), jsem ráda, když něco zabere.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 28. března 2018 17:22

Tak ted jsem si poslechla nove  upravenou hymnu a je to strasny. Olym. vybor a filharmonici se museli zblaznit. 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 28. března 2018 17:35

stes  no uplně tam zmizela linka melodie, uteklo mi úplně v sadě skví se jara květ :-)

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 28. března 2018 17:53

barbucha Taky pozdě a hluboce OT, ale taky hlásím hnusný sny. Já teda už od soboty. Z neděle na pondělí jsem byla asi ve čtyřech válkách, v jedné mě zabili a ono to dokonce bolelo, ve snu  Pár střel do zad a nakonec do hlavy. Když jsem se probrala, nic mě netlačilo, do ničeho jsem nevrazila, přítel kostnatej není (ne, nebije mě ve spánku :-)... prostě nevim. 

Ale teď spím fakt blbě už pár dní, jedna můra za druhou, letním časem to není, to snáším dobře. Ani se nic špatnýho okolo mě neděje, fakt nevim, asi přepracovaná a málo pohybu.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 28. března 2018 17:54

barbucha Taky pozdě a hluboce OT, ale taky hlásím hnusný sny. Já teda už od soboty. Z neděle na pondělí jsem byla asi ve čtyřech válkách, v jedné mě zabili a ono to dokonce bolelo, ve snu  Pár střel do zad a nakonec do hlavy. Když jsem se probrala, nic mě netlačilo, do ničeho jsem nevrazila, přítel kostnatej není (ne, nebije mě ve spánku :-)... prostě nevim. 

Ale teď spím fakt blbě už pár dní, jedna můra za druhou, letním časem to není, to snáším dobře. Ani se nic špatnýho okolo mě neděje, fakt nevim, asi přepracovaná a málo pohybu.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 28. března 2018 19:02

Mám dovolenou, jezdím na kole a taky mám hnusný sny. A to si už roky žádné nepamatuju a teď tohle.

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 28. března 2018 19:06

z hor, kde jsme tri tydny lyzovali, vsichni jsme tam jeli zdravi, jsme si privezli chripku. muz uz je lepsi, vcera mi bylo tak, ze jsem si nemohla sednout ani ke kompu abych si postezovala, dnes uz si neberu paralen na stridacku s ibalginem, abych zvladla alespon lezet. 

deti ted konecne usnuly, ale probiha to tak, ze jim dam k teplote 38,9 paralen a za 20 minut nam lezou po hlave.  navic prvni den nemoci, kdy ja jsem s bidou snedla jednu mandarinku se ptali, co bude jako k obedu?

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:16

zjevně to je nakažlivý, protože mně se dnes v noci zdál živý sen: že jsem pozdě večer vyběhla jen tak bosá v noční košili před dům a zabouchla si dveře a běžela jsem teda za mužem (asi do práce) že to ten kousek přeběhnu (nenapadlo mě zazvonit na sousedy ale cestou jsem z neznámého důvodu na jednoduché trase zabloudila, nemohla najít cestu, někde na benzínce prosila abych si mohla zavolat atd atd.. povedlo se mi trefit zpátky domů až k ránu kde už byl muž strachy bez sebe kde jsem. ve čtyři jsem se probudila a už nemohla usnout

Offline Karja
44715 příspěvků moje polička 28. března 2018 21:40

Mně se včera zdálo, že mě napadla slepice a já se jí zaboha nemohla ubránit, byla hrozně agresivní. Nakonec jsem to vzdala a probudila se radši. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. března 2018 21:45

viktorka_od splavu Karja   nechtěla bych ani jeden z vašich snů. Zas teda můžete být rády, že to byl jen sen.