Potrefenáhusa To já miluju silnej černej čaj s mlíkem, ale to je buržoazní, ne jak ta jejich melta!![]()
Stěžovací vlákno
Mutziputzi no hlavně představa, jak do čehokoli cokoli namáčim....
Potrefenáhusa Já myslela, že to dělali jenom starci bez zubů za účelem změkčení materiálu a voni nad tim hodovaly celý famílie to vypadá![]()
Mutziputzi to bude ta socialni skupina. btw babi byla rocnik 1904
viktorka_od splavu Já to bílý kafe s chlebem nikdy nejedla, ale zato rohlík namočený do kakaa.
Moje víkendové snídaně. ![]()
Potrefenáhusa To se nenamáčí, to se tam rozdrobí a pak se to jí lžící. ![]()
Bledule Nene!!!
(žlicí?)
Potrefenáhusa Já to mám dobře, ale ta žlice by k tomu sedla líp. ![]()
tak rozmočené cokoliv v čemkoliv bych taky nedala ... myslím, že jsem to nedělala ani jako dítě, navíc jsem nesnášela mléko a kakao, takže ani nebylo v čem namáčet... černý čaj s kapkou mléka mám ráda, ale přišlo to až později, jinak mléko jako hlavní složka ani náhodou, nesnesu to ani na vločky...
Potrefenáhusa jo, žicou![]()
Renusatko :-) Kluci jsou borci, to mě náhodou dost pobavilo....škoda že jsi nestihla slušně zareagovat a říct mladýmu, že už jsi mu ten přestup teda vyjednala taky....![]()
nolita Přesně, mléko nemusím a dokonci i kdybych umírala žízní, tak by mě nenapadlo se ho napít....přitom v kávě nebo čemkoli jiném mi nevadí (ale musí ho být jen lehce).
Ale teda přiznám se, že občas namáčím chléb do červeného vína....jenom doma teda ![]()
viktorka_od splavu Já to bílý kafe s chlebem nikdy nejedla, ale zato rohlík namočený do kakaa.
Moje víkendové snídaně.
jj muz si to jednou do roka dava taky:-)
Garfie chleba do vina![]()
viktorka_od splavu u mojí babicky zásadně "žlicej"
piškoty nahazeny do čaje s mlíkem...já to tedy nikdy nepozřela.
Garfie Takže pod obojí![]()
viktorka_od splavu Jako ne že ho necháš rozdrolit, jen lehce namočíš, aby získal chuť vína (a musí být dobrý, to je jasný). Naučil mě to kdysi jeden Ital na pikniku ve vinicích....nechci tě navádět, ale někdy to vyzkoušej ![]()
Garfie v poho, já miluju chleba namočenej do láku od okurek ![]()
Mutziputzi Já se teda přidávám do ankety, jsem ještě o něco mladší a meltu s mlékem jsem pila celé dětství. U babičky, dospělí měli "kafe" a děti meltu. Nic jsem si v ní teda nenamáčela, to se mi ekluje odjakživa, rohlík jsem přikusovala bokem. Asi to bude sociální vrstvou, jak praví Viktorka
Ovšem na poli nerodily ani moje prababičky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.