Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 22:06

pecka souhlasim.

a taky si stezuju,ze jdu zitra do prace.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 22:29
Reakce na pecka:

viktorka_od splavu ja sa nepohoršujem nad nákupmi potravín,skôr ma udivuje,ako sa niektorí pohoršujú nás tým,že sú obchody zatvorené.Pre mňa Veľká noc,Vianoce nie sú o prejedaní a naháňaním sa.Ale tak každý máme niečo iné ...

​tak mně nepohoršuje ani jedno - resp. je mi ukradený kdy si kdo nakupuje. my se doma nepřejídáme, holt je nás víc a jsou hladoví no. jsme:-) a počas běžného pracovního týdne toho moc nestihnu, takže teď jsme si užili zábavu s dětma, něco udělali na zahradě, uklidila jsem, nakoupila, daňové přiznání udělala.. mně se tyhle svátky líbí:-D

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 22:53

pecka Mně nevadí samo o sobě, že lidi nakoupí na svátky třeba i víc jídla než normálně (jejich věc), ani zavřené obchody (den to přežiju), ale obvyklý logický výsledek téhle kombinace, což jsou nákupní davy. Jak jsem psala, tentokrát se mi to nějakým šťastným řízením osudu vyhnulo a jsem fakt ráda.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 02. dubna 2018 05:02

Janulik03 Ja na to myslim uz asi tejden, ze bude ten April a letos se urcite nenecham napalit. Takze hned rano na me manzel vybaf, jesti jsem cetla ten email ze skoly, ze deti nemaji pristi tejden skolu, protoze jim prasklo potrubi a vytopilo skolu...pak me nechal deset minut panikarit, kdyz jsem zacala narychlo resit, jak to teda jako udelam 

A jinak si stezuju, ze se mi zacalo pekne sypat auto a s nostalgii vzpominam na moje prvni, ktery bylo hloupy a nehlasilo mi kazdej nesmysl  

Online Karja
44710 příspěvků moje polička 02. dubna 2018 10:41

Ja mam letos tak pekny vajicka, ze je nechci vubec davat. A jsem skrz to pekne nevrla, takze pristi rok uz nikdo radsi neprijde!:D:D

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 02. dubna 2018 10:45

Nevím jestli viróza, nebo nachlazení, ale každopádně mám pořádnou rýmu a bolení v krku.  Achjo ...

Offline Samantha
3294 příspěvků moje polička 02. dubna 2018 19:39

Dalia 

No jo, no... se nediv, počasí pod Joli a ty se ještě neumíš virům a jiným svinstvům bránit.

Tak hezky do peří a odpočívej.

P.S. mimina zatím žádný (ty víš, jaký)

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 02. dubna 2018 20:03

Samantha Snad se z toho brzy dostanu.

Vím.  Dej vědět, až nějaká budou.

Offline Samantha
3294 příspěvků moje polička 02. dubna 2018 20:09

Dalia 

Jasně, že jo. Jenom si neklaď velké cíle a hodně odpočívej, všichni jsme po zimě dodělaný

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 02. dubna 2018 22:22

viktorka_od splavu jj, kdyz zustanu sama tyden doma, tak to jedu presne v modu, ze cestou domu z bazenu si koupim 100g uzeneho lososa, zeleny salat, dve rajcata, bagetu a pak si to vecer doma hodim na talir. jenomze to s rodinou uz tak dobre nejde. 

nastesti na Velikonoce jezdime pryc a tam se stravujeme primarne po hospodach, ale treba Silvestr je v nasem podani 5 dni na horach s vlastnim varenim. trvanlive zasoby nakupuji v Globusu zacatkem prosince a obvykle se mi to nevejde ani do voziku a ani na pas.  

49356 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 06:14

continuity no a to te neceka klucici puberta s porcemi co se nevejdou na talir ja teda mela stejnou, ale dnes bohuzel holky v puberte zacinaji drzet diety.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 09:03

viktorka_od splavu ale dnes bohuzel holky v puberte zacinaji drzet diety

...stejně jako před 100 lety

49356 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 09:08

Mutziputzi pred sto lety pubertacky drzely diety? 1918? hm asi jak kde, v “moji” socialni vrstve zcela jiste ne. praprarodice pekne dreli a byli radi kdyz se najedli dosyta.

20970 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 09:10

viktorka_od splavu Jé teď se mi zastesklo, dáme chleba, kafe, chůzi a porod na remízku během polední pauzy?

49356 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 09:11

Mutziputzi  jasneee!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 09:40

Mutziputzi Muž zrovna předevčírem básnil o tom, jak by si dal meltu s rozmočeným chlebem, jako sladká vzpomínka na dětství.

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 09:52

Bledule Kafe z melty s mlíkem a rozmočeným chlebem jsem milovala, ale když jsem vyjedla ten chleba a zbylo tam jenom to kafe s drobkama, to už jsem nedokázala dopít, z toho se mi navalovalo

49356 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 10:18

Řvousenka my deti jsme “z protekce” dostavaly do melty rohlik. chleba dospeli, to bylo takovy obyc:-) mne to taak chutnalo... a kdyz jsem si to jednou zkusila udelat nekdy v petadvaceti, nepolkla jsem ani lzici:-))

20970 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 10:20

viktorka_od splavu Prosim tě já su o pár let mladší, ale mam pocit, že ani moje máma nemusela konzumovat rohlík s meltou

Online Potrefenáhusa
38866 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 10:30

Mutziputzi přesně, u nás na rohlík s bílým kafem (žádná melta) vždycky vzpomínala babička (ročník 1920), máma se akorát vyvracela u čaje s mlíkem, že prej je to nutili pít ve školce (já to ráda)