Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. března 2018 09:55

No jak už na ty nejhoší neduhy na ksichtě natrpim, tak se mi přes noc udělaly čtyři beďary na čele. Ve tvaru kosočtverce. Přijdu si jak v tej písničce od Záviše

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 30. března 2018 11:25

Lama_z_Lana Na náměstí se už dneska taky setmělo... 

Ale jinak samozřejmě potlapkávám, beztak za to může to letošní hnusný předjaří.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. března 2018 13:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Jiná Realita hele, tečky, póry a vrásky má na obličeji kazdej, nejsi v tom sama!!!

​z mých sestřenic jsem třeba jediná, u nás v rodině se vrásky ani akné nenosí. jsem černá ovce. myslela jsem, že jako geny zafungují, ale bohužel v mém případě geny nosí jen rodinné problémy, nikoli rodinné klady :/

Online Karja
44711 příspěvků moje polička 30. března 2018 15:22

@Jiná Realita U nas jsou zas vsichni tlusti, desim se, kdy to prijde.A to se pohybujou a sportujou mnohem vic nez ja. Se tesim.

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 30. března 2018 15:44

a já si stěžuju, že už v únoru byly obchody narvaný čokoládovýma zajícama a vajíčkama a dneska nic, šlus, šmytec, ani jedno nikde. to si mám jako dělat zásoby měsíc dopředu a někde to skladovat, páč tři dny před mrskutem v tom našem kapitalismu koupim kulový?!?!

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 30. března 2018 15:51

viktorka_od splavu nestraš, ja sa chystám zajtra...

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. března 2018 15:51

viktorka_od splavu u nas jeste vcera v Bille zajici byli. ale koupila jsem jenom dva pytliky malych vajicek, co schovam detem po byte, aby mohli alespon hledat, kdyz uz o zbylou tu srandu prisly. a otevirat nikomu nehodlam. stejne jsme nemeli byt doma. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 30. března 2018 15:54

viktorka_od splavu Děsný, že? U nás v Lidlu byl ještě v týdnu jeden ohromnej velikonoční regál narvanej vším možným a dneska nic, ale jako fakt vůbec nic, ne že by tam byl, ale přebranej, prostě už tam bylo něco jinýho a že jsou zrovna Velikonoce naznačovalo akorát pár kytek v květináčích ve tvaru vajíčka... 

49356 příspěvků moje polička 30. března 2018 16:39

Karoleena ano přesně, to jsem zjistila v lidlu už včera, koupila jsem tam akorát ty narcisky ve "skořápce":-) a dnes jsem byla v albertu - máme ten velkej, dřív to byl Interspar. no, byly tam nějaký rozbitý čokoládový berušky na vyhození, nějaký "značkový" vajíčka pro malý děcka s hračkama v krabičkách, po stovce a dráž - už po slevě:P a to bylo všecko, fakt nic jinýho. teď jede akce práce na zahradě a zahradní nábytek

49356 příspěvků moje polička 30. března 2018 16:40
Reakce na slniecko:

viktorka_od splavu nestraš, ja sa chystám zajtra...

​tak to přeju hodně štěstí.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. března 2018 20:16

viktorka_od splavu Po loňském stejném problému, jsem letos nakoupila už v úterý. Jako měsíc to doma mít nechci a loni jsem dopadla jak ty. Nakonec jsme neměli vůbec nic velikonočního, jenom běžné čokolády. 

49356 příspěvků moje polička 30. března 2018 20:32

Renusatko já měla tenhle týden hroznou honičku, až včera jsem jela večer z práce na větší nákup protože už nebyla doma ani brambora a trnula jsem že neseženu špenát, to se mi už taky stalo:-)) špenát byl, ale velikonoce už ne

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. března 2018 21:29

A ja jsem si chtela na pocest svatku natrhat koprivy na caj a nenasla jsem ani jednu! Do chramu konzumu jiz leta se snazim okolo svaku nevstupovat, natoz kupovat ucelove cajky.

49356 příspěvků moje polička 30. března 2018 21:33

Mutziputzi nic neroste páč ještě před dvěma dny mrzlo až praštělo:-) letos byla průměrná teplota v březnu nižší než v lednu

Offline Potrefenáhusa
38866 příspěvků moje polička 31. března 2018 06:47

viktorka_od splavu já byla vcera v našem intersparu/Albertu hypermarketu a byla tam všeho porad miliarda (taková miliarda, ze mi trvalo najít barvy na vajíčka) - kdyžtak má velikonoční veci i marks a spencer, zajíce teď nevim, ale kopovala jsem tam čokoládový vajíčka 

koprivy nejsou, nadivku budu muset udělat ze spenatu

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 31. března 2018 08:06

mám beránka - žižku. ale trvám na tom že formu jsem vymazala i vysypala dobře

Online Karja
44711 příspěvků moje polička 31. března 2018 08:35

viktorka_od splavu Rozdávej mrkve a kedluby, jak pro koně, nebudeš přece koledníky krmit ztuženym tukem. Proto mám jen chlast a vejce, dbám na zdraví:-D.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. března 2018 09:32

Potrefenáhusa zajicky taky maji. Ja tam koupila takoveho symbolickeho tatinkovi, tak to vim , jinak velikonoce u nas vubec nefrci . 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 31. března 2018 11:40

Můžou už z obchodů zmizet všechny ty volánový příšernosti? Chci si koupit něco na sebe

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. března 2018 12:43

jj to byl napad v sobotu jit na nakup.vsude miliarda lidi,no,ale velikonocni kramy maji furt tak sem je holt nakoupila,muz ma stejne velikonoce az pristi tyden tak to nebude jen na dva dny.

a kdyz uz sem ve stezovacim tak si postezuju,ze je velka skoda,ze nemuzem pristi tyden do Recka na velikonoce.Recke velikonoce jsou krasne.