No jak už na ty nejhoší neduhy na ksichtě natrpim, tak se mi přes noc udělaly čtyři beďary na čele. Ve tvaru kosočtverce. Přijdu si jak v tej písničce od Záviše ![]()
Stěžovací vlákno
Lama_z_Lana Na náměstí se už dneska taky setmělo... ![]()
Ale jinak samozřejmě potlapkávám, beztak za to může to letošní hnusný předjaří.
Jiná Realita hele, tečky, póry a vrásky má na obličeji kazdej, nejsi v tom sama!!!
z mých sestřenic jsem třeba jediná, u nás v rodině se vrásky ani akné nenosí. jsem černá ovce. myslela jsem, že jako geny zafungují, ale bohužel v mém případě geny nosí jen rodinné problémy, nikoli rodinné klady :/
@Jiná Realita U nas jsou zas vsichni tlusti, desim se, kdy to prijde.A to se pohybujou a sportujou mnohem vic nez ja. Se tesim.
a já si stěžuju, že už v únoru byly obchody narvaný čokoládovýma zajícama a vajíčkama a dneska nic, šlus, šmytec, ani jedno nikde. to si mám jako dělat zásoby měsíc dopředu a někde to skladovat, páč tři dny před mrskutem v tom našem kapitalismu koupim kulový?!?!
viktorka_od splavu nestraš, ja sa chystám zajtra...
viktorka_od splavu u nas jeste vcera v Bille zajici byli. ale koupila jsem jenom dva pytliky malych vajicek, co schovam detem po byte, aby mohli alespon hledat, kdyz uz o zbylou tu srandu prisly. a otevirat nikomu nehodlam. stejne jsme nemeli byt doma. ![]()
viktorka_od splavu Děsný, že? U nás v Lidlu byl ještě v týdnu jeden ohromnej velikonoční regál narvanej vším možným a dneska nic, ale jako fakt vůbec nic, ne že by tam byl, ale přebranej, prostě už tam bylo něco jinýho a že jsou zrovna Velikonoce naznačovalo akorát pár kytek v květináčích ve tvaru vajíčka... ![]()
Karoleena ano přesně, to jsem zjistila v lidlu už včera, koupila jsem tam akorát ty narcisky ve "skořápce":-) a dnes jsem byla v albertu - máme ten velkej, dřív to byl Interspar. no, byly tam nějaký rozbitý čokoládový berušky na vyhození, nějaký "značkový" vajíčka pro malý děcka s hračkama v krabičkách, po stovce a dráž - už po slevě:P a to bylo všecko, fakt nic jinýho. teď jede akce práce na zahradě a zahradní nábytek![]()
viktorka_od splavu Po loňském stejném problému, jsem letos nakoupila už v úterý. Jako měsíc to doma mít nechci a loni jsem dopadla jak ty. Nakonec jsme neměli vůbec nic velikonočního, jenom běžné čokolády.
Renusatko já měla tenhle týden hroznou honičku, až včera jsem jela večer z práce na větší nákup protože už nebyla doma ani brambora a trnula jsem že neseženu špenát, to se mi už taky stalo:-)) špenát byl, ale velikonoce už ne![]()
A ja jsem si chtela na pocest svatku natrhat koprivy na caj a nenasla jsem ani jednu! Do chramu konzumu jiz leta se snazim okolo svaku nevstupovat, natoz kupovat ucelove cajky.
Mutziputzi nic neroste páč ještě před dvěma dny mrzlo až praštělo:-) letos byla průměrná teplota v březnu nižší než v lednu
viktorka_od splavu já byla vcera v našem intersparu/Albertu hypermarketu a byla tam všeho porad miliarda (taková miliarda, ze mi trvalo najít barvy na vajíčka) - kdyžtak má velikonoční veci i marks a spencer, zajíce teď nevim, ale kopovala jsem tam čokoládový vajíčka
koprivy nejsou, nadivku budu muset udělat ze spenatu
mám beránka - žižku. ale trvám na tom že formu jsem vymazala i vysypala dobře![]()
viktorka_od splavu Rozdávej mrkve a kedluby, jak pro koně, nebudeš přece koledníky krmit ztuženym tukem. Proto mám jen chlast a vejce, dbám na zdraví:-D.
Potrefenáhusa zajicky taky maji. Ja tam koupila takoveho symbolickeho tatinkovi, tak to vim
, jinak velikonoce u nas vubec nefrci .
Můžou už z obchodů zmizet všechny ty volánový příšernosti? Chci si koupit něco na sebe ![]()
jj to byl napad v sobotu jit na nakup.
vsude miliarda lidi,no,ale velikonocni kramy maji furt tak sem je holt nakoupila,muz ma stejne velikonoce az pristi tyden tak to nebude jen na dva dny.![]()
a kdyz uz sem ve stezovacim tak si postezuju,ze je velka skoda,ze nemuzem pristi tyden do Recka na velikonoce.
Recke velikonoce jsou krasne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.