Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 31. března 2018 15:47
Reakce na Zarinya:

jj to byl napad v sobotu jit na nakup.vsude miliarda lidi,no,ale velikonocni kramy maji furt tak sem je holt nakoupila,muz ma stejne velikonoce az pristi tyden tak to nebude jen na dva dny.

a kdyz uz sem ve stezovacim tak si postezuju,ze je velka skoda,ze nemuzem pristi tyden do Recka na velikonoce.Recke velikonoce jsou krasne.

​v Řecku je krásné úplně všechmo....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. března 2018 15:48

Fakirka to je taky fakt.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 31. března 2018 16:26

my meli byt na Velikonoce na chalupe s dalsima 40 lidma. tady me to nebavi. kdybych byla v koncici tak vyrazim jeste ted, ale upekla jsem mazanec a uvarila kulajdu a pak 3 hodiny spala.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 31. března 2018 18:10

Potrebovala múku na chlieb,keďže som si nevšimla,že mi došla,a to čo sa v potravinách dialo,vyzeralo na koniec sveta  takže som odtiaľ prchala rýchlosťou blesku domov.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 18:00

pecka Já jsem byla nakoupit v pátek a čekala jsem apokalypsu, páč v pondělí bude zavřeno, takže nutno se zabezpečit proti případné smrti hladem. A bylo to překvapivě v pohodě, míň lidí než normální pátky. Už chápu proč, všichni to nechali na sobotu

Online brrr
12341 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 18:42

coralline Zřejmě si jako já všichni mysleli, že je v pátek zavřeno.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 18:56

brrr Tak to mě nenapadlo. Ale slyšela jsem, že snad chtějí pátek přidat k těm svátkům, kdy je zavřeno. Tak třeba příští rok fakt bude.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 20:38

coralline popravde proc neni jeden z nejvyznamnejsich, pokud ne nejvyznamnejsi, krestansky svatek dnem zavrenych obchodu mi neni prilis jasne. ja mam nekdy pocit, ze to nekdo delal jako detskou rozpocitavanku a zrovna na Velky patek mu vyslo: Otevreno.

Offline RoSa
10173 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:09

continuity 

moje kamarádka pracuje ve firmě, kde má na starosti region Itálie, a prej se její obchodní partneři divili, že máme v pátek volno.... taková katolická země... pořád tomu nemůžu uvěřit!

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:11

continuity Tak ještě nedávno to ani nebyl svátek že. Taky mám pocit, že ty zavírací svátky tahali z klobouku. Já bych to ještě pochopila na Vánoce a Velikonoce, když už to musí bejt, a zbytek nechala na obchodech, jestli se jim vyplatí otvírat.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:12

coralline u nás je zavreté v piatok,nedeľu i pondelok.A mne to absolútne vôbec nevadí.Na žiadne sviatky sa nezásobím.Keď som počula,čo sa dialo pred Veľkou nocou v obchodoch,vo štvrtok som sa im oblúkom vyhla.V sobotu som dufala v kľud,no asi všetci všetko za deň pôstu zjedli 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:12

RoSa Pokud vím, tak v Polsku to taky není svátek. A tam by to člověk zrovna taky čekal.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:19

pecka Já si na svátky taky žádný extra zásoby nedělám, ale nějaký jídlo si koupit musím, stejně jako bych koupila na normální den. Třeba zítra jdu do práce (to můžete brát jako stížnost ) a nebude kam jít na oběd, tak si musím donést.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:23

coralline soucítím, já su za ty svátky tak uhoněná že doufám že si odpočnu aspoň zítra:-)) no a u nás se fakt hodně sežere, já když nechci dělat zásoby jak na válku, tak prostě obden do obchodu musim, dnes se snědly druhý dva mazance:P

Online Janulik03
20260 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:36

Ja si na sviatky teda nakupit musim. Okrem nas stabilnych 7 vikendovych jedakov , nas je cez sviatky plus minus 12 a este je nas dom takym stretavacim bodom, kde skoncia vsetci zo znamych co sa s nimi nevidame az tak casto. Ale kupovala som v predstihu. Zajtra tu bude den otvorenych dveri a budem iba doplnat misy so sladkym a slanym. Tiez by som sa niekedy radsej dala vystrelit na mesiac, ale na druhej strane ich mam rada a rada ich zas vidim. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:40

Janulik03 já mám dojem že nad těmi nákupy potravin se obvykle pohoršují hlavně ti, co nakupují jen pro sebe. kdybych se tu měla živit sama, nemusím jít do obchodu tak 3 neděle:-) což mi připomíná že kocuři už mají v mražáku poslední tři balíčky masa a granulí je taky na dně:-/

Online Janulik03
20260 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:46

viktorka_od splavu a fak to ja si ponadavam tiez na davy, ale tiez tam leziem.  

Online Janulik03
20260 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:50

Vystrelil si z vas dnes niekto? 

Zo mna muz rano, nahlasil mi dalsiu navstevu a priznal sa az ked som zacala miesit na chlieb, lebo by bolo malo. Mam chut mu to cesto vykydnut do postele. Ale kto by pral? 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 21:58

viktorka_od splavu ja sa nepohoršujem nad nákupmi potravín,skôr ma udivuje,ako sa niektorí pohoršujú nás tým,že sú obchody zatvorené.Pre mňa Veľká noc,Vianoce nie sú o prejedaní a naháňaním sa.Ale tak každý máme niečo iné ...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 22:05

Janulik03 Je celý den nemluvila se synem. Teď večer došel s tím, že jeho nejlepšího kamaráda dají rodiče do jiné školy. Prý se v té naší nic nenaučí. Docela mě to překvapilo. Jsou to jedni z největších zastánců té školy. A jak nad tím přemýšlím, tak mi volá maminka toho kluka, proč chceme my dát Dana jinam...co se stalo? Tak mi došlo, že nás napálil obě podobným fórkem.