Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 11. října 2016 10:46
Reakce na Potrefenáhusa:

na tohle nesmím vůbec myslet, nebo se zblázním úplně...

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 11. října 2016 10:51
Reakce na martek01:

ježiš, když si vzpomenu, jak mi obkladač kreslil tužkou na zeď jak úplnýmu dementovi, proč se mu bude kolečkovou mozaikou ale fakt strašně špatně obkládat....

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 11. října 2016 10:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Ti remeslnici budou asi nejvetsi problem. Nebudou vedet, kam driv skocit, pred vanoci chteji mit vsichni hotovo, ze. My meli hodne sikovnyho obkladace, ale toho chlapa sehnat, to byl nadlidsky ukol. Prijel na dve hodky, pak odjel jinam, 14 dni jsme jo nevideli. Oblozil pekne i docela komplikovane veci, jen mu to trvalo o dva mesice dyl.

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 11. října 2016 10:54
Reakce na VandaRybna:

no to je klasika, oni mají těch kšeftů většinou rozjetejch víc a pak asi hasí to, kde je nejvíc prudí...

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:04
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně jednou přijel parta vodařů, začali pracovat a pak jim někdo zavolal s lepší nabídkou a oni zmizeli jako pára nad hrncem, už jsem je nikdy neviděla. (možná by teda po měsíci dorazili to dodělat, ale to jsem zase psychicky nevydržela já). 

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:09
Reakce na martek01:

Fakt to zkuste na nekoho alespon castecneho hodit? nemohl by s organizaci pomoct tata, kdyz je tak nad veci?protoze se zroutite, uz ze se vam rozjela chronicka nemoc je dost varovny signal.

ja bych tedy do toho nesla, nikdy. protoze ve vysledku pujdou by sly vsechny nespokojenosti za mnou a misto dekuji, by byly stiznosti.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:11
Reakce na continuity:

ano, jsem si vědomá, že co bude špatně, bude moje chyba

holt to ale máme doma takhle nastavený...... 

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:19
Reakce na Garfie:

Já bych na tvém místě asi začala tím, že bych nechala pozemek znovu přeměřit, ať se máš o co opřít.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:24
Reakce na VandaRybna:

řemeslníky mám zamluvený hodně dopředu, naštěstí se jedná pouze o tři chlapy, kteří jsou znamí, máme s nima dobré zkušenosti

a kachlíky má už segra objednaný, ona má na to obchod. takže jde opravdu jen o muj interní pocit, že se zblázním.....

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:35

Jedno dítě má sádru a druhé čtyřku z matiky a blbé kecy, že se svět nezboří, pomooooc!

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:42
Reakce na Sweet Potato:

Nejhorší je, že má pravdu (dítě) :-D ale chápu. Dej si čokoládu. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:42
Reakce na Sweet Potato:

potlapkávám

na který ruce? jestli tě to trochu utěší, tak u nás jsme měli:

1. sádru 9x (6x mladší dcera, 3x starší synek a 1x zlomenou klíční kost bez sádry)

2. ten s pruhovanejma vlasama dovedl způsob jak podat špatnou zprávu k dokonalosti.

M: tak na co se mám připravit na třídních scůzkách?

S: no, asi tě nepotěší výsledky z češtiny.

M: cože?! budeš mít 4?!

S: no, já doufám.

A hned vypadala 4 jako pěkná známka.

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:47
Reakce na moora:

Kupodivu na levé. Ale s jejím ekzémem to nebude sranda. A za pár dní letíme k moři. Tak dostane aspoň plastovou.

A synek byl náhodou velmi ohleduplný, co bych za to dala. Jako já vím, že svět se otáčet nepřestane, ale aspoň trochu předstírat schlíplost by mohla!

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 11. října 2016 11:54
Reakce na Sweet Potato:

sadru nemame, ale taky to znam.

ted nam na skoleni pan psycholog rekl: Jak bylo ve skole? mladsi je devet, tak ta jeste neco rekne.

nasi starsi je 7 a nerekne vubec nic, co by se zabyvala takovyma podruznostma jako skola a blba znamka z diktatu.

maximalne se dozvim, ze mam dovali 500 kacek na KRPS, to preda uplne zodpovedne.

Offline Kajuli
64 příspěvků moje polička 11. října 2016 12:00
Reakce na razorblade:

Zkusím se zeptat táty, zda o něčem neví. Byl společníkem ve firmě, která dělala podlahové vytápění, sice je z Ostravy, ale známé má všude

Offline Kajuli
64 příspěvků moje polička 11. října 2016 12:09
Reakce na martek01:

Já vám tedy držím palce, rodiče jsou optimisti.... ale chápu, že to třeba jinak nešlo.

My jsme "jen" rekonstruovali byt, v lednu jsme našli firmu, ta nás ujistila, že když začnou v červenci, ještě o prázdninách budeme bydlet. protože v rozkopaném bytě by se žít nedalo, sháněli jsme krátkodobý pronájem (taktéž kovbojka, naštěstí jsme našli), obezřetně jsme jej nechali až do konce září s tím, že je možné ukončit ze dne na den nájem i dříve, paní majitelka byla ochotná a měla pochopení.

V červenci s velkou slávou začali, samotné stavební práce šly jedna báseň. Pak se několikrát nedostavil elektrikář, pak byl problém s materiálem na stolařské práce, 8 týdnů se čekalo na dveře... No prostě katastrofa po katastrofě, stěhovali jsme se poslední týden v září a snad do půlky října sem ještě o víkendu (!!!) jezdili stolaři dodělávat skříně. Což byl taky problém, protože dcera dostala neštovice a jeden ze stolařů je v dětství neměl, takže jich bylo o jednoho méně.

Přeji vám, ať to opravdu klapne!

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 11. října 2016 12:54

Pomoc, potřebuju si postěžovat. Před chvílí mi napsala kamarádka, se kterou máme jet za 14 dní na výlet do Drážďan, že asi nepojede, protože se jí nechce za výlet vyhazovat peníze...Měly jsme původně jet na celý víkend, to zrušila, že jí připadají hotely moc drahé a navrhla to jako jednodenní výlet. A chvíli po tom, druhá kamarádka, zrušila dnešní schůzku, protože na mě zapomněla a domluvila si už něco jiného.  A já jsem se tak těšila, že se po práci odreaguju u kafe. Takže jsem strašně naštvaná a stěžuju si na nespolehlivé lidi! Nechcete se mnou někdo na kafe?

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 11. října 2016 13:14
Reakce na Potrefenáhusa:

No já vycházím z toho, že Vietnamci žijí nejvíc tady, tak si i tady řidičák dělají.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 11. října 2016 13:17
Reakce na Noren:

já chci jít na kafe! jenže v Jihlavě asi nejseš, co?

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 11. října 2016 13:21
Reakce na Garfie:

To ne, ale když ti málem zabijou manžela, tak prostě asi neuvažuješ úplně logicky, mně se to prostě spojilo - neumí řídit a ještě neumí česky, tak proč má řidičák? (a to nemluvím o tom, že si zavolal posily a domlouvali se a pak to policii podali úplně jinak než to bylo). Na to jim ale policajt řek, že nehody vyšetřuje 20 let a takhle se to nemohlo stát. Takže je mi jasné, že mohl mít řidičák z Vietnamu a že není jedinej, kdo řídí a neumí to.