Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 13. října 2016 13:21
Reakce na Garfie:

double post

Offline Torrah
3369 příspěvků moje polička 13. října 2016 13:24

Víte, co jsem si uvědomila? Že mám moc ráda atmosféru, kdy hoří svíčky, praská krb, ale jen tak do vánoc.  Po vánocích už svíčky nezapaluji a ani krbová kamna tolik neroztápím. A netuším proč to tak mám. 

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 13. října 2016 13:25
Reakce na Torrah:

No protože to už se soustřeďujete na jaro!! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. října 2016 13:26

Ja sa musím posťažovať, že mi naozaj chýba teplé počasie, s príchodom jesene a sychrava sa vždy tak nejak stiahnem do ulity, nechce sa mi do ničoho pustiť, som bez nálady, skoro až v depresii...  Čím som staršia, tým je to horšie, zimu nenávidím čoraz viac. Mojim snom je presťahovať sa do Španielska alebo Portugalska (zrovna som sa pred 14 dňami vrátila a mala som tam radšej zostať)

Mam to uplne presne stejne.Ja tedy snim o Recku a uz na zom pracuju abych se tak do tri let mohla prestehovat.:-)

Offline Torrah
3369 příspěvků moje polička 13. října 2016 13:27
Reakce na Garfie:

No protože to už se soustřeďujete na jaro!! 

asi to tak bude... 

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:18

únor je hnus.....fakt úmor

ale včera jsem viděla nějakou fotku odněkud z druhý půlky světa, pod kterou byl koment, že už je konečně cítit jaro ve vzduchu...tak jsem si říkala, že je to vlastně asi docela spravedlivý...

což mi připomnělo...(ale nemůžu najít bohužel zdroj, ale jestli si dobře pamatuju, tak to byla práce z nějaké umělecké průmyslovky

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:22
Reakce na Potrefenáhusa:

to ste pobavila 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:27

Na únor si musíte dát narozeniny, ježiš vás aby člověk všechno učil!

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:27
Reakce na Torrah:

Víte, co jsem si uvědomila? Že mám moc ráda atmosféru, kdy hoří svíčky, praská krb, ale jen tak do vánoc.  Po vánocích už svíčky nezapaluji a ani krbová kamna tolik neroztápím. A netuším proč to tak mám. 

Ja to mám presne tak isto. Do Vianoc, resp. ešte tak do polovice januára mi zima neprekáža. Dokonca mi nevadí ano skoršie stmievanie sa na jeseň. Užívam si svetlá na ulici a vôbec to šero mám rada.

Ale od polovice januára a február, to je peklo. Posledné dva roky mi trošku zlepšila február lyžovačka, inak som to pretrpela. Najhoršie je, keď jar nie a nie prísť. Koniec marca a stále je zima

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:29

stěžují si na dovolenou. Místo v seville mam letos dovolenou na maltě a zlatejch piskách, vůbec nic jsem neudělala, akorát mě dere, jak to pánům stavebnikum jde jak psovi pastva a zima se blíží mílovými kroky. Konce nevidět a ty největší betonarske práce jsou furt daleko před námi. Jak vypuknou mrazy, budu muset zavřít venkovní zdroj vody... už aby bylo pondělí a šla do práce, abych se na to nemusela celý dny dívat.

Včera jsem se šla utěšit do van graafu, samozřejmě jsem se umanula na jeden kabát, kterej neměli v mým čísle, slíbili ho objednat a me teď žere, co když nebude, nemám si teda vzít ten o číslo větší?

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:35
Reakce na Mutziputzi:

platí myslim jen do určitýho věku :-D

(Já to navíc celý spletla a dala si je na začátek ledna, taky pěkně nahouby)

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:37
Reakce na Garfie:

Sviečky pálim ostošesť, kombo kniha + čaj praktikujem denne, krb bohužiaľ nemám (ako by sa mi hodil!). S Vianocami to mám ale komplikovanejšie, pre mňa je to niečo ako nutné zlo - nie som veriaca a žiadny zmysel v nich nevidím, každoročne to absolvujem len kvôli rodine.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:38
Reakce na Mutziputzi:

Na únor si musíte dát narozeniny, ježiš vás aby člověk všechno učil!

nepomáhá 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:39

Krizový je pro mne březen, to mám regulérní jarní depku z nedostatku vitamínu D Ale i tak se dá i na březnu najít aspoň jedno pozitivum, aspoň jedna radost. Tudíž mi nijak nekazí konstantní celoroční radost ze života :D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:41

tak potom treba nasadiť vyšší level - punč a varené víno :-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:42
Reakce na moora:

Mně teda jo, navíc mi z dětství zůstala radost z jarních prázdnin. Podle mě je daleko horší březen, nedejbože duben, když je pořád kosa a prší, v lednu a v únoru je taky kosa, ale aspoň sněží, při troše štěstí.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:42
Reakce na Zarinya:

Mam to uplne presne stejne.Ja tedy snim o Recku a uz na zom pracuju abych se tak do tri let mohla prestehovat.:-)

Ja tiež dúfam, že to vyjde a presťahujeme sa (aspoň na pár rokov, než mi začne zase chýbať zima)... Inak budem asi musieť pristaviť ten krb! 

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 13. října 2016 14:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Výborný!! :-D