Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 11. října 2016 23:59

No já si u těch staveb vždycky vzpomenu na kolegyni, co jim stavěli barák. Dřevostavbu, takže hrubá stavba byla rychle, termín měl být řekněmě červenec. Původné bydlení prodali a domluvili se, že ho opustí do konce srpna. No nakonec tam byli ještě v září, nový majitel je tam ještě nějaký čas nechal, ale pak už museli byt opustit, tak šli bydlet k rodičům ještě asi na 3 týdny. Protože barák sice stál, ale vnitřky pořád vázly. 

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 12. října 2016 07:37
Reakce na Lim:

aspoň vím, na koho se obrátit až budu v Jihlavě, máme chalupu v Pelhřimově a nikoho tam neznám...:)

akorít, že já nejsem Jihlavák  tjen v JI pracuju ;-)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 12. října 2016 09:49

Jdu si postěžovat: hapruje mi dobíjení počítače a bylo mi řečeno, že to není napájecím kabelem, ale konektorem v PC. Fajn, jenže oprava prý potrvá týden .

Včera jsem nevydržela a chopila se nůžek (jo, jsou na papír) a zastřihla si konce (za 2 týdny jdu ke kadeřnici, ale tak pár mm se ztratí, že?). Kdysi jsem si řekla, že už to nikdy neudělám, no stalo se a výsledek je, že jsem si fakt nepomohla.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 12. října 2016 10:46
Reakce na whiskas:

To s nůžkama na papír znám. Nedávno jsem to udělala, protože už jsem nemohla vydržet do dalšího stříhání (a to jsem si 100x říkala, že už nikdy) a kadeřnice se pak divila, kdo mi to vzadu tak křivě ostříhal...Ale prý to skoro nebylo vidět

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 12. října 2016 14:10

Když nepomáhá restart a tovární nastavení nereaguje, tak asi chcípnul, co? :-(

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. října 2016 16:18

Takže dneska to stojí za to :

1. zvrkla jsem si ošklivě nohu, sice hned polkla Aescin Teva, ale stejně to bolí jako čert, budu do konce týdna na Home officu.

2. Sice bych ráfda byla na HO, ale nemohu se přihlásit do pracovního prtředí, prtože mi nejde otevřít přihlašovací aplikace, která se mi po restartování Windowsu někam ztratila, resp. chce naistalovat nějaký rozhraní a  to mi nějak nejde. Super, jdu se utopit i s kotníkem.

3. sprchévá hadice, když jsem za ní zatáhla, se odlomila od té šroubovací hlavice ( u baterie), takže koupit novou, rychle, mýt se musíme

4. pošta všera drze nedodala do práce balíček, uložila ho na poště, dnes ho měli dopoledne znovu doručit, včera jsem obvolala půlku Prahy, než jsem zjistila, kde balíček je,  a odpoledne byl v podatelně vzkaz z pošty, že byl dům uzavřen !

Jsme firma která dveře opravdu nezavírá  a máme je opravdu velké a nepřehlédnutelné. Neuvěřitelné.

Offline Lola
97 příspěvků moje polička 12. října 2016 16:37
Reakce na náťa66:

Nedávno jsem četla v Euru hejt na poštu, že někomu nedoručili balíček z důvodu uzavřené silnice. Pozoruhodné na tom je, že s papírem zdůvodňujícím nedoručení se i přes uzavřenou silnici do domu dostali, ale s balíčkem už ne (šlo opravdu o balíček, nestěhovali piano).  

Offline Miru
16761 příspěvků moje polička 12. října 2016 16:49
Reakce na náťa66:

...hmm...,

13tého je až zitra a ani to není pátwk...

No, asi to chce nejaké odskodné....

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. října 2016 17:20
Reakce na Lola:

Přesně, papírek o nedoručení ano, zásilka ne.

Ale pozor, před chvílí mi psala kamarádka, že mám kliku, že šla z práce, že tam náááhodou byla pošta ( chtěla jsem doručení dopoledne, že ) a že měla náhodou peníze, takže alespoň pošta je v suchu.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. října 2016 17:28
Reakce na Miru:

Tak se to nějak samoopravuje... pošta dorazila, sice v duchu písně Včera večer poštou ranní...., ale alespoň si zítra ušetřím nervy.

Firmware jsem nakonec  nainstalovala, všechno funguje... tuk.tuk tuk...

jen ten kotník se asi neopraví.

Máš pravdu, nějaké odškodné by to chtělo, ale já nevím co, viz stěžovací parfémové vlákno.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 12. října 2016 18:28

Si stěžuju, že sem chtěla udělat bene svojí kytce a dopadlo to tak, že sem si zarvala do palce asi půl centimetrovej trn. Překvapivě do pravýho, takže sem si ho musela vyoperovat levou rukou (jasně že sem pravačka). Krve jak z vola a bolí to. Já sem takovej chudák..

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 12. října 2016 18:56

Teda dneska to frci! Ja jsem se probudila s krkem jak struhadlo, tak jsem zavolala do prace, ze si beru sick day. Potud fajn, v lednicce hovezi polivka, cca pul litru, dam si polivku, na nemoc cajk. Hmmm, vyndala jsem, otevrela, zavadila a polivka letela komlpet po cele kuchyni, deska, do supliku, linka od desky az na zem a drevena podlaha, uaaaaa. No naliskala bych si. trvalo 40 min to uklidit, polivky zbylo cca pul hrnecku, takova skoda, jsem fakt blba. No podlaha a linka jsou fakt cisty. Udelam si neco cesnekovyho, kdyz trcim doma a cumim sem. 

Ale stve me to, polivka byla z hovezich zeber a moc dobra 

Offline Anwen
34 příspěvků moje polička 12. října 2016 18:56

Už několikrát jsem si stěžovala (ještě na MP) na naší městskou knihovnu. Jak se knihovnice o knihy nestarají, jsou arogantní a některé úplně blbé. To co se stalo teď, mé však tak vytočilo, že chci napsat stížnost. Na obecní úřad to nemá cenu posílat, zaměstnankyně knihovny jsou totiž kámošky nebo příbuzné úředníku. Vedoucí knihovny je matka starosty. Nevíte, jaký je nadřazený knihovnický orgán, kde by s tím mohli něco udělat?

Babička šla do knihovny na besedu o kávě. Mělo se jednat o povídání, ochutnávku, rady při přípravě atd. Vyklubala se z toho ale prodejní akce - kupte si náš kávovar, dáme vám slevu. Je nejlepší. Naše kávy jsou nejlepší na světě, kupte kupte. Babi chtěla po hodině tohohle odejít a "prezentující" se k ní hned přitočila a spustila "neodcházejte, ještě vám o tom budu povídat další hodinu." 

Babi se naštěštěstí nenechala zlanařit a nic si nekoupila.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 12. října 2016 19:09

Dneska je koukám prima den. Všem přeju pevné nervy. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 12. října 2016 19:13

Toto je fakt nehoráznosť!!!

Offline Lola
97 příspěvků moje polička 13. října 2016 09:36
Reakce na Anwen:

Tak toto by mě naštvalo přímo příšerně a určitě bych stížnost napsala! Knihovna je doprčic veřejná instituce hrazená z veřejných peněz, a nemá se využívat ke kšeftaření tohoto typu.

Doporučuji ale při stížnosti nevynechat obecní úřad, protože on je zřejmě zřizovatelem knihovny (byť chápu, že kvůli těm personáliím je to na figu, ovšem formálně je to tak správně), ovšem stížnost bych poslala v kopii paralelně i nadřízenému úřadu (což nevím, jestli ve ve vašem případě krajský úřad nebo obec s rozšířenou působností), a prskla bych to i na ČOI (může zkontrolovat, zda splnili povinnost ohlásit předem organizaci prodejní akce, viz zde: http://www.coi.cz/cz/pro-podnikatele/oznamovani-predvadecich-akci/ - pokud ne, je na to ČOI dost háklivá), a napsala bych ty obesílané instituce hezky do rozdělovníku, aby obec věděla, kam to všude putuje. 

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 13. října 2016 10:13
Reakce na Anwen:

Souhlas s Lolou.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 13. října 2016 13:03

Ja sa musím posťažovať, že mi naozaj chýba teplé počasie, s príchodom jesene a sychrava sa vždy tak nejak stiahnem do ulity, nechce sa mi do ničoho pustiť, som bez nálady, skoro až v depresii...  Čím som staršia, tým je to horšie, zimu nenávidím čoraz viac. Mojim snom je presťahovať sa do Španielska alebo Portugalska (zrovna som sa pred 14 dňami vrátila a mala som tam radšej zostať)

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 13. října 2016 13:18

Ach, to mám taky! Se sychravým podzimem se nakonec nějak vyrovnám a pokud nemusím ven, snažím se to užít-krb, čaje, svařené víno, světýlka, knihy a těšení na Vánoce. Ale leden a únor, to je pro mě smrtící, bojím se už teď!!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 13. října 2016 13:19
Reakce na Garfie:

souhlasím :-) podzim mi nevadí, umím si ho i užít, ale leden a pak teda hlavně únor je hnus hnusný...