Nedělám
. No však já taky kvůli běžným kontrolám jsem tam kvůli tomu přestala chodit, protože objednací termín na takovéto kontroly je u nás dokonce s půlroční čekací lhůtou
. Takže jsem se objednávala akorát jednou za tři roky, když jsem chtěla předpis na nové brýle.
Stěžovací vlákno
Ach, to mám taky! Se sychravým podzimem se nakonec nějak vyrovnám a pokud nemusím ven, snažím se to užít-krb, čaje, svařené víno, světýlka, knihy a těšení na Vánoce. Ale leden a únor, to je pro mě smrtící, bojím se už teď!!
unor je mesic elektrizujich vlasu a krehkych nehtu
to chce odjet nekam daleko
Já bych naopak pro rození dětí doporučila konec jaraúzačátek léta. I podle výzkumů jsou tyto děti chytřejší a šťastnější. Koukněte na mě ![]()
treba takovy kveten, coz? nejkrasnejsi cas v celem roce, nemenila bych ![]()
Ano, taky květen a spokojenost!
Poslední 3 roky se mi podařilo nejhnusnější část února a začátek března strávit s dcerou v ozdravovně ve Špindlu. Doma břečky a hnusota a tam čerstvě padlý sníh a křišťálově slunečno. No ne že by to dceři nepomohlo, ale vždycky jsem se tam výrazně ozdravila spíš já.
Opravdu děkuji za všechny odpovědi k mém knihovní stížnosti. Podle fotek z té akce jsem zjistila, že na ni byly ještě mé dvě známe. Tak se jich zítra vyptám a pak něco sepíšu. Ještě jednou díky.
Kdybyste se narodila mně, byla byste Evička :-)
Mám kamarádku Evu narozenou na 24.12.. Dopoledne dostává dárek k narozeninám a večer pod stromečkem. Já jsem z kraje
ledna. Taky žádná výhra.
hm... moje dcera má termín 24.12. letos. Chtěli mít Adama, ale říkala, že to už by mu udělat nemohli. Naštěstí to bude holčička a Eva to nebude. Tak uvidíme, jestli bude fakt pod stromeček.
Hmm,tak to už je únor? Já přemýšlím,co jsem změnila,že po každém sáhnutí do vlasů vypadám jak Rákosníćek. Ale přece za to nemůže větší vlhkost vzduchu?
Teda dneska to frci! Ja jsem se probudila s krkem jak struhadlo, tak jsem zavolala do prace, ze si beru sick day. Potud fajn, v lednicce hovezi polivka, cca pul litru, dam si polivku, na nemoc cajk. Hmmm, vyndala jsem, otevrela, zavadila a polivka letela komlpet po cele kuchyni, deska, do supliku, linka od desky az na zem a drevena podlaha, uaaaaa. No naliskala bych si. trvalo 40 min to uklidit, polivky zbylo cca pul hrnecku, takova skoda, jsem fakt blba. No podlaha a linka jsou fakt cisty. Udelam si neco cesnekovyho, kdyz trcim doma a cumim sem.
Ale stve me to, polivka byla z hovezich zeber a moc dobra ![]()
a to já si postěžuju, že mi skvělou gulášovou polívku ochutnal pes....už mi pak kupodivu nechutnala ![]()
ovšem on ji nejenom ochutnal, on jí během tří vteřin, než jsem k němu doběhla, stihl asi polovinu vcucnout. jak říká mamka, je opravdu podařený (= je stále při chuti).
Ale dárek by to byl krásný.
No nevím, moje sestra na to vzpomíná jako na nejhorší Vánoce v dějinách naší rodiny! :-D
treba takovy kveten, coz? nejkrasnejsi cas v celem roce, nemenila bych ![]()
Tak, kveten je the best.
Pokud byla ta, co rodila, tak se nedivïm. Ale kdybych dostala vnouče pod stromek, byla bych tak šťastná. První už má 11 a všude kolem známí okolo mají miminka vnoučátka. A tímto si tedy stěžují, že já žádné nemám
Besniem. Celé popoludnie sa snažím kúpiť dva poondiate lístky do jedného rakúskeho múzea cez ich webstránku, dokonca som si medzitým aj išla zdriemnuť, že možno moja únava a ešte furt ich nemám. Vrrrrr....
Tak momentálně si stěžuji, že nemohu sehnat kozačky, které by mi nebyly široké na lýtkách....a které by nestály 4000 Kč.
Stěžuji si taktéž, již nekolikatou sezónu ![]()
mě nakonec vždy zachránilo CCC lasocki.
pokud tedy nemáte fakt extrémně hubené nohy.
loni měli takové nahoře celonahatovací černé, které myslím jsou i na hodně útlá lýtka.
Já bych naopak pro rození dětí doporučila konec jaraúzačátek léta. I podle výzkumů jsou tyto děti chytřejší a šťastnější. Koukněte na mě ![]()
Tak to jsem geniální, jedna je v červenci, druhá měla být taky (o den později), ale vybrala si červen.
Akorát já jsem to s listopadem nějak vymňoukla, ke znechucení ze zimy bez sněhu (kde se letos flákalo babí léto?) se přidává i deprese z věku. Mám to na stáří nadějné vyhlídky...
wendulka- potlapkávám, mně na tohle vždycky trošku pomohl (mimo masti) Opthal, což je oční koupel. Ale ta se prý už neprodává, zkuste zapátrat v lékárnách po alternativě. Mám po něm vždy pocit úlevy a čistých očí, pálení to také lehce zmírní. Naštěstí jsem si nasyslila zásobu, pokud byste nic nesehnala a byla třeba někde kolem Ostravy, ráda se podělím.
Tak to je pak ale spíš "je jedno, kdy se narodí, hlavně ať už to je" :-)
Ta dotyčná sestra byla sestra novorozence-jak říká: Máma v nemocnici, táta nakulenej, to teda byly Vánoce....:-D
Já jsem taky 24.12. Moje máma na to vzpomínala jako na nejhorší Vánoce. Měsíc před tím na dušičky zemřel můj otec, následně ji vyhodili ze služebního bytu, který byl na něj napsaný a ona se přestěhovala s mým ročním bratrem ke svým rodičům do bytu 1+1 bez teplé vody, kde pak strávila asi půl roku, než se jí podařilo sehnat opravdu pěkný byt 2+1. Ona o tom moc nemluvila, ale něco takového bych zažít nechtěla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články