Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3369 příspěvků moje polička 14. října 2016 07:29

teda neděste mne. Ještě že to tu ta moje holka nečte! 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 14. října 2016 07:42

DPD ztratilo mému muži balíček za osm tisíc, který si nechal poslat z Anglie. Přiznali to po týdnu a půl, ani jednou se neomluvili. Reklamaci prý chtějí vyřizovat s anglickou firmou, ale nevědí jak, protože dle jejich vyjádření u nich momentálně nikdo není schopen komunikovat anglicky.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. října 2016 08:05
Reakce na Rhaenys:

Taky dobrý, tak snad se gauč tak snadno ztratit nedá.

Edit: O nepřivezeném gauči mluvím ve vlákně Ďábel nosí Pradu.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 14. října 2016 08:22
Reakce na Rhaenys:

DPD ztratilo mému muži balíček za osm tisíc, který si nechal poslat z Anglie. Přiznali to po týdnu a půl, ani jednou se neomluvili. Reklamaci prý chtějí vyřizovat s anglickou firmou, ale nevědí jak, protože dle jejich vyjádření u nich momentálně nikdo není schopen komunikovat anglicky.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 14. října 2016 08:28
Reakce na Bledule:

Taky dobrý, tak snad se gauč tak snadno ztratit nedá.

Edit: O nepřivezeném gauči mluvím ve vlákně Ďábel nosí Pradu.

Skoro bych se nedivila :). Na nás zkoušeli různé věci, například že nám balíček nemohli doručit, protože neměli správnou adresu (poté, co už jsme měli od nich ve schránce lístek, že nás nezastihli). Taškařice. Tak ať gauč šťastně dorazí!

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 14. října 2016 08:43
Reakce na Bledule:

Brr. to je strašné. U nás to tak hrozné nebylo, ale sestra na to opravdu nerada vzpomíná, byla malá, těsně před školou, a pořádně nechápala co se děje. Navíc já měla nějaké potíže, vypadalo to, že vůbec nepřežiju, v porodnici našim nechtěli pořádně nic vysvětlit, hned mě sebrali na jiné oddělení, neřekli, kde ležím, takže maminka na Štědrý den (já jsem 23.12.) bloudila po porodnici, protože mě chtěla vidět a leda to schytala od personálu....takže asi i ta nálada byla taková pochmurná, 70.léta....i máma na to nerada vzpomíná. 

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 14. října 2016 08:55
Reakce na Torrah:

Co blázníte, Vaše dcera porodí vzorně 21.12. a na Vánoce bude doma i s dárečkem! :-)

V nejhorším si užje Vánoce a dáreček si pořídí do Silvestra :-)

Což mi připomnělo, jak moje dcera coby malé miminko ležela na Štědrý den v takové té lehačce (nevím jak se tomu říká) pod stromečkem a šestiletá neteř mi zkušeně radila "raději ji někam oddělej, ať se jí Ježíšek nebojí a něco vám přinese" 

Offline Janulik03
20224 příspěvků moje polička 14. října 2016 09:04

Dcéra porodila 22.12 a na štedrý večer sme za ňou išli aj s darčekmi a strašne nám vynadala, nech to vezmeme späť, že vianoce budú, až príde domov. Potom sa rozplakala, že je to tam smutné. a my blbci sme sa len priblblo usmievali na ten malý dáreček živý. 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 14. října 2016 09:32

Kolegyně po návratu z rodičáku pořád mluví a mluví a mluví... a že to vadí mně, to už je vážně krize.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 14. října 2016 09:34
Reakce na dzizisketa:

Jak dlouho už to trvá? Vydržte, ono ji to přejdde :-D.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. října 2016 09:45

Stěžuji si na chcíplou myš. Máme v práci velký prostor a příliš mnoho zákoutí, že je téměř nemožné ji najít. Ani po čichu se jít nedá, protože smrad se kumuluje v určitých koutech, kde se nikdy nic nenajde. Nejhorší je, že to tak bude pokračovat celou zimu.  Je to hnus!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. října 2016 10:20
Reakce na Morrigan:

Tak momentálně si stěžuji, že nemohu sehnat kozačky, které by mi nebyly široké na lýtkách....a které by nestály 4000 Kč. 

Vidíte a já mm presne opacný problém. Zkousela jsem asi patery a vsechny mi byly pres lytko uzke. Nosim velikost 36-38 i ve slinkach, tak bych nerekla, ze mam lytko tak siroke. Potrebovala bych nove kozacky, po lonske zime mam uz jen jedny a ty jsou srmisove, navic uz tri roky stare. 

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 14. října 2016 11:25
Reakce na Solathis:

já mám nohy asi normální, lýtka teda spíš výraznější a loni jsem si zkoušela v CCC asi 10 párů kozaček a všechny mi byly velké, nakonec jsem odešla s jedněmi, co mi odstávaly jenom trochu a úplně paradoxně mi jsou o dost líp jen s punčochama, kdy na noze sedí celkem jak mají, než s džínama, kdy vypadají o dost volnější

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. října 2016 11:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Ve středu jsem si zkoušela v CCC dvoje kozačky, protože bych fakt nějaké potřebovala a oboje jsem dopla, ale dost natěsno, takže nijak extra široké nebudou.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. října 2016 11:49

ja si sťažujem na celú jednu stranu rodiny, ktorí nedokážu spolu komunikovať, nechápu rôznym majetkovým právam, rozprávajú nepravdy, a idú sa kvôli starej barabizni a troche ornej pôdy pozabíjať, a najviac sa sťažujem na seba, že som sa do toho nechala zatiahnuť, poobiehala som rôzne úrady, aby som sa konečne dozvedela ako to naozaj je, a teraz sa snažím trpezlivo ako malým deťom vysvetľovať, vysvetľovať a vysvetľovať. Ale je to ako hrach na stenu hádzať, že som sa ja na to nevykašľala.  A teraz neviem, ako z toho von

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. října 2016 13:11
Reakce na Morrigan:

Tak momentálně si stěžuji, že nemohu sehnat kozačky, které by mi nebyly široké na lýtkách....a které by nestály 4000 Kč. 

Mě by zajímalo, na koho ty kozačky dělají, protože v Bot není nikdy dost si azse Dandee stěžuje, že nemůže sehnat dostatečně široké :D A já mám tedy ten samý problém plus nadměrně velkou nohu (44), takže kozačky levnější než 4000,- už jsou vůbec sci-fi...

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. října 2016 13:17
Reakce na Garfie:

Tak to je pak ale spíš "je jedno, kdy se narodí, hlavně ať už to je" :-)

Ta dotyčná sestra byla sestra novorozence-jak říká: Máma v nemocnici, táta nakulenej, to teda byly Vánoce....:-D

Můj brácha je narozený 21.12. a máma byla tudíž přes Štědrý den v porodnici a musím říct, že jako na špatné vánoce na to nevzpomínám. Jednak táta byl zodpovědný a neopíjel se a jednak my naši udělali dva Štědré dny - jeden normálně 24.12. a druhý po mamčině návratu z porodnice 28.12., takže jsem na tom vlastně vydělala :)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. října 2016 13:27
Reakce na Torrah:

teda neděste mne. Ještě že to tu ta moje holka nečte! 

jestli je rpvorodička a termín má 24, tak třeba bude přenášet a skončí tam na SIlvestra :D Ono si nevyberete, moje kaamrádka měla termín 12.12, což se zdá jako do Vánoc daleko, no nakonec přenášela a malýs e narodil 24.12. přesně :D Druhá kamarádka má letos termín 19.12. ;)

Offline wendulka admin
16651 příspěvků moje polička 14. října 2016 13:37
Reakce na Kajuli:

"potlapkávám, mně na tohle vždycky trošku pomohl (mimo masti) Opthal, což je oční koupel. Ale ta se prý už neprodává, zkuste zapátrat v lékárnách po alternativě. Mám po něm vždy pocit úlevy a čistých očí, pálení to také lehce zmírní. Naštěstí jsem si nasyslila zásobu, pokud byste nic nesehnala a byla třeba někde kolem Ostravy, ráda se podělím."

Jj, Ophtal mám. To je v podstatě borová voda. Používám ji na takovou běžnou dezinfekci očí a na takové to běžné štípání a pálení v očích. Na to je výborná. Bohužel tentokrát mi neulevila a na to konto jsem právě před 3 týdny zjistila, že tentokrát jsou to zase ječná zrna.