rasaNori ajajaj, to je mi lito. Drzim palce uz dopredu
a u nas je teda dalsi termin uz v zari![]()
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa bohuzel, nas ustav vypisuje statnice pouze jednou do roka a to v kvetnu.
razorblade za termin v zari bych klidne upsala dusi dablu:D
![]()
tak kromě lednice se mi podělal notebook (už jsem ho tady řešila minulý rok, nedobíjel, což se ale nakonec tak nějak vyřešilo). Tentokrát to prý vypadá na pevný disk. Nevím, co dříve vybírat, jestli lednici, nebo PC. Tak, co dalšího tu máme? ![]()
Vázu. Praskla mi váza. Prý je to tu nakažlivé... ![]()
razorblade Držím palce
a těším se na viděnou v radostném vláknu. ![]()
máme rozbitý výtah...je tu někdo z vyššího patra? ![]()
každou chvíli se rozpadne rychlovarná konvice
oznamuju to předem, abyste si už mohli nějakou předvybrat.
razorbladeProsím tě, proč by Tě měli vyhodit? By si akorát přidávali práci (si vždycky říkám já). Dobře to dopadne.
Mi řekl den před obhajobama kámoš, že moji diplomku by fakt nenechal projít (posudky se u nás nedávaly předem). Jsem myslela, že se mnou šlehne. Všechno dobře dopadlo, ale ta hrůza.
každou chvíli se rozpadne rychlovarná konvice
oznamuju to předem, abyste si už mohli nějakou předvybrat.
![]()
SunEclipse schody dělaj hezký prdelky...
SunEclipse
to se mě netýká, ale nevadilo by mi to, tedy pokud nemluvíme o bydlení opravdu vysoko
.
Jiná Realita Tsss, už jsem to vyřešila cca před měsícem, mám tedy jednu událost k dobru
. Co tam máš dál? ![]()
SunEclipse On je chytrý jak opice a laťku má nasazenou hodně vysoko (i u sebe teda).
razorblade drzim palce to dopadne ![]()
brrr ale sociální inteligence teda moc nepobral..
brrr I.?
SunEclipse Haha, právě že říká o mě, že mám empatii nula.
On je sociálně zdatný dost a já jsem zvyklá. Akorát diplomku jsem odevzdávala pár dnů před obhajobou, vůbec jsem netušila, co na to vedoucí, natož oponent, takže jsem se obhajoby bála víc než samotných státnic, tam jsem věděla, že to nějak dopadne. No a to mi moc nedodalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.