Gatita to je strašný na tý chodbě před zkouškou, jak lezou zelený lidi ven a říkaj, že se jich ptali na něco, o čem člověk buď v životě neslyšel (hrůza, nic neumim) nebo co naopak docela dobře umí (hrůza, znova už se nezeptaj) - proto je super chodit na zkoušky jako první (s příjmením od Z ale u státnic fakt bohužel...)
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa a vzdy tam byl nekdo, kdo to mel priserne navrcene a sypal to z rukavu. Vsechno vedel, u vseho se chytal.
jinx no a ty se zcela překvapivě bojej ze všech nejvíc a šířej kolem sebe strašnou paniku!
Fuj, ještě, že už je to dávno pryč!
jinx a současně tvrdil, že tomu moc nedal a že to moc neumí...
Potrefenáhusa to, co píšeš, je přesný - hrůza, co to je, omg - tak to už nedají ![]()
dzizisketa Zejo? Za me teda des...Sla jsem jako prvni (chtela jsem), pac jsem hned pote utikala na pohreb babicky. Vyzivnej den, vim, ze jsem tam neco placala a ze mi byla strasna zima (konec kvetna).
Gatita pro me je nejhorsi jeste tlak moji rodiny, resp. meho otce, kterej se ke mne chova, jako kdyby na tom stal celej jeho svet. Pritom mne je 32, praci jsem si sehnala dobrou i s bakalarem a ten blbej titul k nicemu nepotrebuju, delam to jen proto, abych mela klid
Potrefenáhusa ja jdu ve ctvrtek v nasi skupine nastesti prvni, takze mam sanci si vytahnout asi 30 otazek, ktere umim. A nebo taky dalsich 70, o kterejch vim nejakou mlhu. A dalsich 20, o kterejch nevim vubec nic :D
Potrefenáhusa Já taky šla skoro až poslední, vlastně to byl možná úplně poslední den státnic si myslím, tři dny před náma už se státnicovalo a oslavovalo, současně se ale taky šířily hororový historky kdo to neudělal a proč, já už se pak musela úplně odříznout od sociálních sítí, protože to se nedalo vydržet. Ke státnicím jsem si vzala šaty v popelavé barvě, abych zamaskovala nepřirozený nazelenalý odstín vlastního obličeje. No fuj ale, když si vzpomenu, jak jsem se v noci budila s takovým tím výstřelem do sedu jak ve filmu a myšlenkou typu "reologie polymerů, proboha, já zapomněla reologii polymerů!"...![]()
viktorka_od splavu No jo, dyť jo. Jen takový chlácholení pro matku
. Já vim.
pro me je nejhorsi jeste tlak moji rodiny,
Taky jsem na syna působila po dobrém i po zlém(=výčitkami, fuj) Dodnes nevím, proč vlastně k těm státnicím nešel, když VŠ absolvoval v pohodě. A teď? Je z něho úspěšný podnikatel a budu ráda, když za mě doplatí leasing na auto![]()
Takže: neboj, dáš to - už jen proto, kolik energie ti tady drží palce
A kdyby náhodou ne, můžeš mi poskytnout kontakt na otce![]()
stěžuju si na to, že jsem právě zjistila, že mám úplně, ale naprosto debilně rozetřený makeup. mám mapy jak v atlasu. už jsem s tím byla na dvou jednáních, ještě mě jedno čeká a nemám si to kde ani jak spravit. ![]()
viktorka_od splavu Můj? Ten už přece máš
Nebo myslíš na otce od razorblade, vtipálku?![]()
Korsičanka no jasněže na toho přísnýho tatíka, co přinutí (i dospělé) dítě dokončit školu![]()
Fuj, ještě, že už je to dávno pryč!
No, jako jo... i když pro mě snad bylo ještě horší psát diplomku...
viktorka_od splavu jako fakt bys volala cizimu panovi a skolila v pristupu k dceri (kterou znas virtualne)?
moora achjo. ne. že bych za ním poslala tu svou, přeci![]()
viktorka_od splavu A kdy ty si myslíš (a la major Terazky:)), že je vlastně takové dítě dospělé?![]()
A taťku svádět by se ti zachtělo, jo?![]()
razorblade hele ja ti fakt drzim palce, nicmene v tom vsichni drzime tak co bys to nedala, bych byla opatrna (jako treba jistej idiot co si statnice zopakuje pristi rok touto dobou...) :D takze tfuj tfuj hodne stesti!
rasaNori potlapkávám...v zimě nemáte?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.