Jako a je tady někdo zdravej?
Já byla běhat včera, dala jsem si delší trasu než obvykle, natáhla jsem si tříslo a pajdám jak Peyrac.
Jako a je tady někdo zdravej?
Já byla běhat včera, dala jsem si delší trasu než obvykle, natáhla jsem si tříslo a pajdám jak Peyrac.
Lama_z_Lana Jo, tůdle. Řeknu, že jsem zdravá, a zítra budu mít ječný zrno, vši a rozbitou pračku.
Lama_z_Lana Já byla naštěstí včera porouchaná po sobotním praseti, nešla jsem běhat a dneska můžu chodit normálně! Ale nevím jak zítra, páč běh byl přesunutý na dnešek. ![]()
Lama_z_Lana Jo, tůdle. Řeknu, že jsem zdravá, a zítra budu mít ječný zrno, vši a rozbitou pračku.
čítala som rozbitú držku
Janulik03 Dám si pozor, tady je totiž možný úplně všechno! ![]()
Janulik03
to se nedá vyloučit..
Pes sa vyváľal v h...e
takže prebehol kúpeľ s výsledkom - ja celá mokrá a kúpeľňa jak chliev... a ešte som sa pošmykla na kaluži vody a narazila si koleno a palec na nohe au au ![]()
Wanda von Dunajew tak teď už tady máme úplně všechny katastrofy :)) Soucítím, nám se tuhle pes vyválel u řeky v mrtvé rybě vysokého stádia rozkladu a dostávala jsem to z ní asi čtrnáct dní..
Přidávám na seznam asi 4 denní migrénu. A myslím, že bude hůř, tenhle záhul nemůže zůstat bez následků.
Wanda von Dunajew A už tu máme tu rozbitou packu ![]()
Já bych mohla přidat blechu, kdyby měl někdo zájem
Dcera ji chytla v Bratislave a přes Vídeň si ji přivezla až domů ![]()
notna Tak dúfam že necestovala ČD pretože blchy a štenice to už by bolo moc nie? :D
Mirka ja teprve druhy, ale zatim se mi to nastesti dari umlatit praskama, takze jsem jenom ospala. akorat dnes prvni den v nove praci a kdyz jsem se videla na toalete v zrcadle... no nastesti me uz prijmuli a sefova ma dovolenou.
Takže s těma zablokovanejma zádama sem asi už ani chodit nemám, co?
Střídáme se doma s přítelem, chvíli chodí jak stařec on, chvíli si stěžuju já.. už dva týdny. On to umí rozhejbat na kole (to by byla moje smrt, záda mám ze silničky vždycky hnutý), já se snažim plavat. Ale vím přesně co by mi pomohlo, horká vířivka - jenže není čas, není čas.
A ještě jedna malá stížnost na sebe. Vystrojila jsem partu potápěčů na zájezd a nějak jsem zapomněla na sebe - takže jakožto divemaster pojedu ve vypůjčeném neoprénu, rozdrbaným jacketu a s automatikou poskládanou ze všeho co bylo v dosahu. Budou mě prý používat jako odstrašující příklad.
paktofonika ČD jsme nejeli, takže buď z trolejbusů nebo hotelu
Neee, ja jsem zase najela do tohodle debilniho vlakna!!!!! Vzdycky zapomenu, ze sem uz nechodim!
continuity stres? A to je teprve pondělí. Já už jsem v pořádku a taky vlastně první den v nové funkci.
drahé kolegyně, tak estée lauder double wear light asi opravdu končí, nebo ho nahrazují eldw nude, který je ale ve formě cushion
takže pojďme společně pátrat po náhradě. milá paní v douglasu mi dala vzorek nějakého hydratačního chanelu, to je nanic, přes den se zcela vypařil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.