Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 15:40

Sweet Potato Asi. Lepší, než kdyby něco takového sem za ní opravdu dorazilo. Ona je naštěstí hodně psychicky vyrovnaná a má obrovskou podporu svých rodičů ve všem (snad jen s výjimkou té svatby, na tu odmítli dorazit, nelíbilo si jim to - možná něco tušili), to jí určitě hrozně pomohlo.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 15:43

Stará Stanová Kůže A co to bylo zac to neco, ze o nem pises ve strednim rode?

Online Potrefenáhusa
38832 příspěvků moje polička 17. července 2018 15:44

Stará Stanová Kůže já jsem kdysi znávala holku, která tohle fakt zrealizovala (naporpvý se jí to nepovedlo na dovolený v Turecku, to nějak krachlo), příští rok si nabalila někoho, a teď nevim, jestli v Maroku nebo Tunisku - každopádně její matka z toho prej byla vyloženě nadšená a podporovala to, včetně financí...

Svatba nakonec taky myslím proběhla, ale pak už jsme se nikdy neviděly, takže bohužel nevím, jak to dopadlo.

(byla to moje spolužačka z vejšky, po prváku ji teda vyrazili (fakt to nešlo, jako byla s ní strašná sranda, ale nešlo se s ní kolikrát moc bavit, protože jakýkoliv vtipy, narážky, ironii apod. vůbec nepobírala), párkrát jsme se ještě sešly, ale pak už jsem ji neviděla, strašně by mě zajímalo, jak to celý dopadlo...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. července 2018 15:44

Pinot Noir aaaaa

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. července 2018 15:48

Stará Stanová Kůže no au teda.... 

1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 15:50

Potrefenáhusa Tohle taky byla spolužačka z vejšky - ona byla vždycky taková svá, kamarádila a chodila s lidmi o generaci staršími, vtipům taky moc nerozumněla, celkově se s námi dost míjela a byla tak zvláštně  naivní, čehož asi tamten využil. Ale rozhodně o ní nemůžu říct, že by byla nějak křivá, nečestná nebo tak, dalo se na  ni spolehnout. A byla a je moc hezká. Takže v žádném případě někdo, kdo by musel jezdit do Afriky, aby někoho uhnal, zájemců měla vždycky dost.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 17. července 2018 15:57

Si to už nepamatuju, ale zpětně mi máma líčila, jak byla na naší svatbě vyšokovaná z opakovaného výroku mé nastávající tchyně: "Ale on mi slíbil, že už se neožení!"

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 16:01

Stará Stanová Kůže A ceho vyuzil??? Chtel si uzit obrad jo?

Online Potrefenáhusa
38832 příspěvků moje polička 17. července 2018 16:01

Stará Stanová Kůže já jsem spíš nechápala tu podporu rodiny, tý holce bylo tenkrát kolem 20 - nějak těsně před prvákem jela s rodiči do Turecka a tam nabalila toho tureckýho beachboye, pak tam za ním několikrát letěla a rodiče to všechno platili, jí i jemu, skončilo to nějak tak, že aso po roce zjistila, že se v její nepřítomnosti tahá s jinejma turistkama......další rok jela s rodičema do toho Tunisu nebo Maroka a my se tak z legrace sázeli, jestli tam zas někoho takovýho nabalí...a vono jo...

jinak moje jinak celkem příčetná a fakt krásná kamarádka (v tý době s malým dítětem a přítelem v čechách) se vrátila jednou totálně poblázněná z Tunisu taky, naštěstí to z ní pak po návratu celkem rychle vyprchalo.....já ještě pochopim, že třeba čistě teoreticky si chce někdo něco užít, ale jako brát to vážně, zamilovávat se , když jsem někde tejden na dovče, neumim francouzsky a dotyčnej anglicky a musí mi bejt jasný, že jsem asi tak tisící padesátá osmá v řadě kdo ví po kom.....to fakt upřímně vůbec nepobírám

1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 16:08

Potrefenáhusa njn. asi byly zamilované, takže slepé, hluché.

Offline Myrtila
5328 příspěvků moje polička 17. července 2018 17:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Isca u nás se teda taky uklízí tak, že se udělá šílenej bordel, kterej se pak uklízí, pokud člověk teda v ty dvě ráno v tom totálně rozbordeleným bytě nezkolabuje....

moje máma kvůli tomu nenávidí vánoce, protože vzpomíná, jak třeba ještě na štědrej den ve tři ráno brali parkety leštěnkou, když byla malá...

​Diskuze se už posunula, ale připomíná mi to Vánoce, dokud jsem bydlela u rodičů. O těch posledních máma ještě v 5 h večer na Štědrý den lezla v kuchyni po štaflích a umývala vršky horních skříněk, já pod ní smažila kapra a míchala salát  

Teď si už několik let beru vždycky na Štědrý den službu v práci, jedu tam jen na zavolání v případě nutnosti, ale díky tomu se naši i tchánovci smířili, že k nim jedeme až po Vánocích (bydlí daleko a já musím být v dosahu pracoviště). Kdyby věděli, že si tu službu beru dobrovolně a hlásím se o ni už měsíce dopředu :-D A od té doby mám pohodové Vánoce.

Offline Friga
2133 příspěvků moje polička 17. července 2018 17:56

Ve Finsku se zouva, navstevy si sundaji boty zcela automaticky, lidi vetsinou chodi doma bosky, v zime ve vlnenych ponozkach. 

A co se tyce deti narozenych mimo manzelstvi, rodice museli (nebo musi, ale myslim, ze to pro pary zijici na stejne adrese zrusili) na urad na pohovor, kde se jich treba ptali, kdy priblizne bylo dite pocato atd. Dle kamaradky, ktera to absolvovala, to bylo celkem trapne a ponizujici. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. července 2018 18:34

Pri tej upratovacej debate som si spomenula na knihu moja ruska babka a jej americky vysavac,  kde bola babka tak poriadkumilovna,  ze dcery (alebo vnucky,  uz neviem) museli vytierat podlahu dovtedy,  az kym z handry nekvapkala cista voda. Au. Vzdy si na to spomeniem pri mojom lajbavom umyvani podlahy

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 17. července 2018 18:54

Potrefenáhusa 

Já spíš nepobírám to, že holky, který by doma podobnýmu poskokovi nevěnovaly ani pohled, se nechaj u moře ukecat 

Online Potrefenáhusa
38832 příspěvků moje polička 17. července 2018 19:02

barbucha no maj to asi zmáklý, fešáci...

Offline viktorka_od splavu
49306 příspěvků moje polička 17. července 2018 19:05

nektery holky tem snedym krasavcum  nemuzou odolat jako ted co jsem byla tak 9 z 10 mladych cisniku mohli zfleku do modelingu, ale na tech starsich nylo poznat, ze jim to dlouho nevydrzi

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 17. července 2018 19:18

viktorka_od splavu 

No, krasavci... to je věc názoru  Ale i kdyby to byl hotovej Adonis, tak je takovej animátor (hotelovej zřízenec) prakticky na nejnižším stupni společenskýho žebříčku a eště s holým zadkem... to je partie jak prase  

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 17. července 2018 19:22

barbucha Šmarjá, zase ty statky ? Láska, ne? 

(Tak ale zas není nutné si ho brát ... ).

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 17. července 2018 19:28

whiskas 

Jo já vlastně zapomněla na čistou lásku, zejména ze strany těch mládenců 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 17. července 2018 19:31

barbucha To každopádně, takové ryzí, letní lásečky .