Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Kokoska
34886 příspěvků moje polička 17. července 2018 23:07

Stěžuju si, že jsem se těšila za týden ke kadeřníkovi na zastřižení, jsem ve fázi, kdy se to začíná blbě udržovat. No a dneska mi volal, že si zlomil ruku tak, že mu do toho zítra budou dávat šrouby. Dohodil mi sice nějakou známou, ale ta má čas jen v době, kdy nejsem v Praze, takže do dovolené už to nestihnu.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 17. července 2018 23:12

Kokoska Soucítím! Když se objednám ke kadeřnici, nemůžu se vždycky už dočkat, strašně se na to těším, úplně fyzicky mě drtí, že ještě třeba několik dní budu nespokojená. 

Online Kokoska
34886 příspěvků moje polička 17. července 2018 23:16

Pinot Noir Mám smůlu, už se mi s ním stalo něco podobného víckrát, i když ne tak dramatického. Prostě to zrušil, odložil. Už uvažuju o změně, ale zas najít někoho, kdo používá ty Oway barvy + dobře stříhá nebude jednoduchý.

Online Luna
10864 příspěvků moje polička 18. července 2018 01:30
Reakce na razorblade:

My, ktere jsme na vikinske typy, to mame v tehle zemich jednoduche :D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. července 2018 07:58

Kokoska to nebude.To tedy fakt soucitim,ja to absolovovala pred rokem.

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. července 2018 07:59

Jsem strašlivě nazlobená! Před dvěma týdny jsem v práci někomu říkala, že je potřeba něco velmi důležitého hlídat. Ten člověk se na to vykašlal samozřejmě. Děkuju

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. července 2018 08:06

Lama_z_Lana co si clovek neudela sam......potlapkavam

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. července 2018 08:08

Zarinya No to já jsem právě chtěla

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 18. července 2018 08:14

Lama_z_Lana a  tipuji,ze odpovednost za to mas ty,takze se v tom vykoupes ty sama a ne dotycny...

Tak jestli dotycny pro jistotu neodjel na dovolenou (jak tomu dle zakona schvalnosti byva),tak si s nim promluv at se to neopakuje!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. července 2018 08:50

Lama_z_Lana potlapkavam a chapu. ja svemu kolegovi kazdej druhej den opakuju a prosim ho, at neco dela/nedela... a vzdycky jen slysim "jo aha, promin". a druhej nebo treti den se na to zas vysere

EDIT: preklep

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. července 2018 09:10

No už jsem se uklidnila, potřebné snad dořešila a moje několikaměsíční práce tak nepřijde vniveč

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 18. července 2018 10:56
Reakce na Mutziputzi:

Stará Stanová Kůže To vis, co pro vas sosny egyptan ci tunisan, to pro spanelky zlaty rucicky cechacek, dobry priklad, to presne jsem vam chtela sdelit, plati to bez rozdilu pohlavi a obecne by se vam to mozna nelibilo

​Já bych chtěla vidět sošnýho Egypťana atd.  Důvod, proč se mi tyhle jižní typy (včetně Španělů - se podivej na Banderase!) nelíběj, netkví tentokrát (a zcela výjimečně) v mé xenofobii... leč v prosté skutečnosti, že nemám ráda napomádovaný zakrslíky   A sošnou postavu si teda s dovolením představuju jinak než zvíci metru šedesát 

(a jo, samozřejmě jde o zevšeobecňování - zcela určitě se v Egyptě, Tunisu a přilehlejch destinacích vyskytuje někdo, kdo má i metr sedmdesát!)

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 18. července 2018 10:57

Nastupovala jsem do práce s tím, že je sice náročná jak na čas, tak na hlavu, ale že se tu věci řeší dohromady a z komárů se nedělají velbloudi. Prý kamarádská atmosféra.
Něco se změnilo, navzdory tomu, že mám velmi dobré ekonomické výsledky a u klientů jsem oblíbená, šéf po mě začal šlapat. Už asi měsíc - co řeknu je špatně, když něco udělám jen trochu jinak, je to špatně, každý ráno pojeb (sorry, to se nedá říci jinak). Tohle prostě dlouho nevyržím.

Na příští týden se stejně postiženým kolegou plánujeme se sejít a následně požádat šéfa o rozhovor a rozseknout to. Jsem tu půl roku, dělám do noci a o víkendech, naučila jsem se, myslím, maximum. Sakra, investovala jsem do té práce maximum, nechci fláknout dveřma a odejít, ale stát se to může.

Offline viktorka_od splavu
49306 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:02

barbucha haha, no já mám vysoký v oblibě a tam co jsem byla je asi vážně speciálně vybírali, páč byli přesně dle mýho vkusu - vysoký rahna, ale ramenatý a vzpřímený (máme v rodině, leč se hrbí, nenesou se takhle hrdě) ale zas mě neberou v obličeji, nejsem na ty "divoký" typy.

razorblade origo vikinga si dcera jednou přivezla dom z cest;-) byl moc milej i přes to hrozivý vzezření, akorát vše jedl lžicí

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:03

barbucha Javier Bardem mi přijde dost v pohodě například, i poté co jsem viděla Escobara

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:06

viktorka_od splavu 

Já to myslela fakt obecně, ty jižani prostě jsou menší. Oproti mnou preferovaným nordickým typem zcela určitě 

Mno, de gustibus...

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:08

Mutziputzi Tak ať ho tam odlovíš, mně se Penelope stejně nikdy moc nelíbila.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:10

Stará Stanová Kůže To mně jo teda, Penelope ja moc hezká

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:12

Mutziputzi je. A má i krásnej hlas. Mně se líbila vždycky moc.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:18

Souhlasim, Penelope je krasna