Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 999
19810 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:26

viktorka_od splavu My jsme se jednou na dovolené ocitli víceméně omylem v opravdu luxusním resortu v Řecku a tam veškerý personál vypadal jak z modelingové agentury. Animátoři museli být hostům, kteří o to stáli, neustále k dispozici, dělali jim třeba sparring partnery na sporty... Nejvíce jejich služeb využívaly paničky, které poslal zaneprázdněný manžel na dovolenou...:-). A potom naše tehdy asi sedmiletá dcera, která si každý den vybrala toho nejhezčího kluka, který s ní celý den musel plácat bábovky, hrát Ping - pong a převlékat barbíny... Pro nás tehdy nádherná dovolená .

Offline viktorka_od splavu
49306 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:28

999 tyo!

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:36

999 O prázdninách jsem si přivydělávala jako animátorka (převážně k dětem) v jednom hotelu v Toskánsku. Kolega tamní tenisový trenér (mimo prázdniny zedník) byl u dam také velmi oblíbený. Připadalo mi to spíš takové romantické, nevím, indiskrétní nebyl.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:42

999 Chudák kluk, ale zas ho dcerka asi připravila na to, co to je mít dítko :D

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:49

Kokoska Tak ona si dcera naštěstí vybírala každý den jiného...A manžel je z toho dostával večer u baru :-).

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 18. července 2018 11:55

999 To je hezký 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 18. července 2018 12:05

Mutziputzi 

Bardem je právě ta výjimka, má metr osmdesát  a je to sympaťák!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 12:26

Furt nemám kde bývať 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. července 2018 12:31

paktofonika A už aspoň čtvrtí jsi si jistá? Nebo břehem, mým obligátním kritériem?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 12:35

Mutziputzi Ak by som si vybrala štvrť tak nemám absolútne šancu nájsť bývanie. Vyradila som iba Nusle. 

20970 příspěvků moje polička 18. července 2018 12:37

paktofonika Tak Nusle mi zrovna nepřijdou úplně blbý všude, když stíhám, jezdím na hebrejštinu tramvají a jsou tam hezký místa. A to psi jsou problém?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 12:43

Mutziputzi Mala som byt presnejší a myslela som taký ten stred Nusli kde je most. Ináč mi je to jedno a áno, psy sú obrovský problém aj keď núkame až 3 najmy dopredu proste ak počujú že psy tak Nie! Na mail ti nikto ani neodpíšeš takže všade voláme a väčšinou pokiaľ to nieje diera v suteréne tak nás hneď zrušia. Proste mam vysoké nároky že potrebuje 2+kk,nevybaveny a mam 2 psy. Deti sú takisto problém, nedávno som videla požiadavku na manželstvo, pripadne ponúka 70m2 len pre jednu osobu atď. Ale načo niekto píše že v okolí bytu parky, školy, škôlky keď tam asi budeš musieť chodiť sama alebo čo. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 12:45

Mutziputzi A v tých Nusliach aj tak nič, síce som ich vylúčila ale na byty pozerám aj tak,vyberat si nemôžem. 

20970 příspěvků moje polička 18. července 2018 12:48

paktofonika To odmítání psů nechápu, když už bych měla pocit, že mi zničí byt, nastavím nájem tak, aby výnos pokryl sanaci škod který předpokládám a hotovo, já osobně bych odmítala leda silné kuřáky, tam mám pochopení.

a edit: poslala bych majiteli fotku Amy a Percyho, pak tě neodmítnou...a nebo jsou to debilové a u nich bydlet stejně nechceš))

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 12:55

paktofonika Ti psi jsou velký problém, to říkají všichni. Co zkusit nějaký starší domek v okrajové čtvrti? Tam se existence psů tak trochu předpokládá.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. července 2018 13:20

Stará Stanová Kůže Se bojím, že i starší domek v okrajové čtvrti bude stát na nájemném raketu. Nám se kdysi poštěstil dům u Šárky, ale byli jsme na to 4, já, přítel a ještě 2 kamarádi.

paktofonika Já jsem to dělala tak, že jsem se zeptala obecně, jestli vadí pes, a když řekli, že je to jedno a neptali se dál, tak jsem to pak zpřesňovala až při prohlídce, že jsou dva a jeden je vlkodav. A nikde mě neodmítli, on když tě už pak pronajímatel vidí a jsi mu sympatická, tak nemusí být tak striktní.

Jinak lidi jsou různí, kamarád jednou hledal ubytování pro sebe a syna na vozíku a dopředu ten vozík hlásil. Všichni vždycky řekli, že to nevadí, a následně vždycky vyvstaly nějaký důvody, proč jim to nepronajali.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:06

Zina to je smutne. A nasli nakonako nieco? 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:12

andulka01 držím pěsti, ať to v práci dobře dopadne a dej vědět, jak jsi dopadla

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:15

Mutziputzi No ale co keď voláš maklérke a tá ti povie že psov určite nie a ďalej sa nebaví. Nasla som byty aj na bezrealitky ale im blbne stránka, vsetci píšu že nikomu nechodia správy. Ja som ich napísala asi 50,idem zaradom a nikto mi neodpísal no a keďže tam nieje číslo tak nemám ani kam volať. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:16

Stará Stanová Kůže To by musel byť asi dosť starý domek a nechcem bývať na okraji. Chcem bývať v Prahe