viktorka_od splavu My jsme se jednou na dovolené ocitli víceméně omylem v opravdu luxusním resortu v Řecku a tam veškerý personál vypadal jak z modelingové agentury. Animátoři museli být hostům, kteří o to stáli, neustále k dispozici, dělali jim třeba sparring partnery na sporty... Nejvíce jejich služeb využívaly paničky, které poslal zaneprázdněný manžel na dovolenou...:-). A potom naše tehdy asi sedmiletá dcera, která si každý den vybrala toho nejhezčího kluka, který s ní celý den musel plácat bábovky, hrát Ping - pong a převlékat barbíny... Pro nás tehdy nádherná dovolená
.
Stěžovací vlákno
999 tyo!![]()
999 O prázdninách jsem si přivydělávala jako animátorka (převážně k dětem) v jednom hotelu v Toskánsku. Kolega tamní tenisový trenér (mimo prázdniny zedník) byl u dam také velmi oblíbený. Připadalo mi to spíš takové romantické, nevím, indiskrétní nebyl.
999 Chudák kluk, ale zas ho dcerka asi připravila na to, co to je mít dítko :D
Kokoska Tak ona si dcera naštěstí vybírala každý den jiného...A manžel je z toho dostával večer u baru :-).
999 To je hezký ![]()
Bardem je právě ta výjimka, má metr osmdesát
a je to sympaťák!
Furt nemám kde bývať ![]()
paktofonika A už aspoň čtvrtí jsi si jistá? Nebo břehem, mým obligátním kritériem?
Mutziputzi Ak by som si vybrala štvrť tak nemám absolútne šancu nájsť bývanie. Vyradila som iba Nusle.
paktofonika Tak Nusle mi zrovna nepřijdou úplně blbý všude, když stíhám, jezdím na hebrejštinu tramvají a jsou tam hezký místa. A to psi jsou problém?
Mutziputzi Mala som byt presnejší a myslela som taký ten stred Nusli kde je most. Ináč mi je to jedno a áno, psy sú obrovský problém aj keď núkame až 3 najmy dopredu proste ak počujú že psy tak Nie! Na mail ti nikto ani neodpíšeš takže všade voláme a väčšinou pokiaľ to nieje diera v suteréne tak nás hneď zrušia. Proste mam vysoké nároky že potrebuje 2+kk,nevybaveny a mam 2 psy. Deti sú takisto problém, nedávno som videla požiadavku na manželstvo, pripadne ponúka 70m2 len pre jednu osobu atď. Ale načo niekto píše že v okolí bytu parky, školy, škôlky keď tam asi budeš musieť chodiť sama alebo čo.
Mutziputzi A v tých Nusliach aj tak nič, síce som ich vylúčila ale na byty pozerám aj tak,vyberat si nemôžem.
paktofonika To odmítání psů nechápu, když už bych měla pocit, že mi zničí byt, nastavím nájem tak, aby výnos pokryl sanaci škod který předpokládám a hotovo, já osobně bych odmítala leda silné kuřáky, tam mám pochopení.
a edit: poslala bych majiteli fotku Amy a Percyho, pak tě neodmítnou
...a nebo jsou to debilové a u nich bydlet stejně nechceš))
paktofonika Ti psi jsou velký problém, to říkají všichni.
Co zkusit nějaký starší domek v okrajové čtvrti? Tam se existence psů tak trochu předpokládá.
Stará Stanová Kůže Se bojím, že i starší domek v okrajové čtvrti bude stát na nájemném raketu. Nám se kdysi poštěstil dům u Šárky, ale byli jsme na to 4, já, přítel a ještě 2 kamarádi.
paktofonika Já jsem to dělala tak, že jsem se zeptala obecně, jestli vadí pes, a když řekli, že je to jedno a neptali se dál, tak jsem to pak zpřesňovala až při prohlídce, že jsou dva a jeden je vlkodav. A nikde mě neodmítli, on když tě už pak pronajímatel vidí a jsi mu sympatická, tak nemusí být tak striktní.
Jinak lidi jsou různí, kamarád jednou hledal ubytování pro sebe a syna na vozíku a dopředu ten vozík hlásil. Všichni vždycky řekli, že to nevadí, a následně vždycky vyvstaly nějaký důvody, proč jim to nepronajali.
Zina to je smutne. A nasli nakonako nieco?
andulka01 držím pěsti, ať to v práci dobře dopadne a dej vědět, jak jsi dopadla
Mutziputzi No ale co keď voláš maklérke a tá ti povie že psov určite nie a ďalej sa nebaví. Nasla som byty aj na bezrealitky ale im blbne stránka, vsetci píšu že nikomu nechodia správy. Ja som ich napísala asi 50,idem zaradom a nikto mi neodpísal no a keďže tam nieje číslo tak nemám ani kam volať. ![]()
Stará Stanová Kůže To by musel byť asi dosť starý domek a nechcem bývať na okraji. Chcem bývať v Prahe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články