barbucha tak u nás teda kluky s takovou postavou nepotkávám. štíhlí, s úzkými boky a dlouhýma nohama, širokými rameny a, zejména, s naprosto úžasným držením těla. ovšem mně to stačí pro potěchu oka, nablízko ani nápad:-)
Stěžovací vlákno
Hrozný xenofobky jste, fuj
Mutziputzi nic si z toho nedělej, španělé budou určitě taky pěkní![]()
viktorka_od splavu Naštěstí mám zcela odlišný vkus, takže mě nechává chladnou i ten pohled na ně.
viktorka_od splavu nerozlišuji![]()
Mutziputzi tak jako Andrej nebude žádnej, to je jasný![]()
viktorka_od splavu nezlehčuj to, myslim to vážně!
Mutziputzi ani mezi macronem a quasimodem, já vim![]()
To jsem zvědavá, co si Mutziputzi přiveze.
My, ktere jsme na vikinske typy, to mame v tehle zemich jednoduche :D
Stará Stanová Kůže To budete koukat!
Mutziputzi No to doufáme!
Nevím, proč jsem si vzpomněla, ani jak to sem zařadit, jak jeden známej, truhlář, odejel do Španělska, že si tam jako bude vydělávat truhlařením, přibíjením poliček, opravou židlí a tak... v domácnosti. No a že ty Španělky mu nechtěly platit, namísto toho v naturáliích. No a asi nekecal, protože říkal, že to ze začátku bylo fajn, ale později by už taky rád viděl namísto toho nějaký peníze, no a taky by měl rád nějakou mladší, konečně. No nic.
Kde že to byla ta debata o kvalitě polských výrobků, potravin zejména?
https://www.thelocal.se/20180717/swedes-get-hepatitis-a-from-eating-infected-frozen-strawberries
Stará Stanová Kůže To vis, co pro vas sosny egyptan ci tunisan, to pro spanelky zlaty rucicky cechacek, dobry priklad, to presne jsem vam chtela sdelit, plati to bez rozdilu pohlavi a obecne by se vam to mozna nelibilo![]()
Mutziputzi ale jo my jsme to pochopily, ty si to prostě nemůžeš odpustit, no co už:P
viktorka_od splavu no jo no, ceska nevesta nema o moc lepsi renome nez egyptsky zenich...to je jak vedle se kdysi nejaka au-pair rozcilovala kolik je v Londyne "pakosu"![]()
Mutziputzi Hele, ty sošňáky si klidně prohlídnu, uznávám, že je mezi nimi spousta krasavců, ale fyzicky mě docela odpuzují, asi jsem rasistka, prostě to fakt nejde...
No a tamto bylo motivováno ekonomicky - sice byl podstatně mladší než ty Španělky, ale žádnej krasavec to není, ba ani charisma nemá, prostě si to mezi sebou kámošky řekly, jak můžou ušetřit.
Stará Stanová Kůže njn kdyz jim dal :)))
Tu diskusi s ceskyma pristehovalcama v londyne, kteri se ofrnovali nad cizincema, si dobre pamatuju, ta byla dobra ![]()
Lilly_Ku Tenhle klovací pořádek mě překvapil u těch hightech Asiatů - jestli jsem to od místňáků v souvislosti s výkladem problematiky mezinárodních sňatků "na té správné úrovni" správně pochopila, nejvýš na hřadu sedí Jihokorejci, pod nimi Číňani a Japonci překvapivě až na třetím místě...
Kdyžtak mě opravte.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články