Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:23

Jsem prave na Obscene Extreme a soucasnou diskuzi v tomto vlakne mi pripomnel opravdu sosny sved, ktery tady chodi do pul tela a k dokonalosti mu chybi uz jen thorovo kladivo. Fotit ho mi prislo hloupy

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:24

razorblade NEFOTIT je hloupý! Sem s ním!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:25

Mrakoplas Našli, protože to o tom vozíku přestali říkat...

Jinak si myslím, že většině pronajímatelůje jasný, že mnohem větší šance na nějaký poškození bytu hrozí od lidí než od psů, takže spíš ty nájemce s psama nechtějí kvůli sousedům, který by kvůli tomu mohli prudit (a často asi i prudí).

1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:29

Zina Sama jsem tedy jedné paní "s malým pejskem" pronajala. Nestačila jsem se divit, když jsem ty pejsky viděla 3.... Lidi jsou prolhaní, nedá se jim věřit, tak si nechceš nabíhat na evidentní vidle, aspoň. Stejně tě něčím nemile překvapí.... jojo. Příště jsem tedy už radši vyřadila i "úplně malý pejsky" (děti už dříve).

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:32

Stará Stanová Kůže jsem srab, tak jen takhle nenapadne :D zepredu vestoje na to nemam :D (upozornuju, ze navstevnici zakoupenim vstupenky souhlasi s porizovanim jejich fotek a zverejnivanim)

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:33

Zina čo je problém na vozíku ??? By som práve predpokladala, že budú ľudia ústretovejší...

Online Sweet Potato
40285 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:33

Zina Já se zatím kvůli psovi musela rozloučit jen s jedním nájemníkem, rok pohoda a pak se něco změnilo, pes celé dny vyl, strašné stížnosti. A pak jednou jeden pes na chodbě porval jiného psa, za to pronajímatel fakt nemůže, jenže lidi to na něj hrnou (univerzální viník se vždycky hodí), tak někdo raději eliminuje problémy předem. A nevěřili byste, kolik lidí nechává psy občůrávat vchod do vlastního domu - pardon, není jejich vlastní, to bude asi ten problém.

1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:34

razorblade hmmmm....

Online Sweet Potato
40285 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:35

razorblade Jako dost dobrý, celkově, ale to, co vidím z nosánku, mi nebezpečně připomíná Kelly Family

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:36

razorblade súdiac z toho, že tam chodí takto, tak predpokladám, že by o to odfotenie práve aj stál....

Ale teda...môže byť.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:37

Stará Stanová Kůže No to byla samozřejmě prasárna :-(. Já jsem vždycky rasu i počet přiznala, jen jsem toho vlkodava nepsala do toho prvního vykopávacího mailu nebo telefonátu, když se na to sami nezeptali, spoléhala jsem na to, že uděláme dobrý dojem, a pak už ten vlkodav nebude tolik vadit. 

Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:37

Ked teraz utopím kolegynu v barine vody, zatvoria ma?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:39

Si pripadam jak patnactileta... fotit ciziho chlapa

1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:41

razorblade Sim tě... až už tě takovýhle věci nezaujmou, budeš stará! Je krásnej, úplně jsem se zasnila.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:42

Ze niekomu vadia psy ok, deti no ok, ale nemanželský pár, starší pár pripadne príliš mladý pár, dokonca už som čítala že berie iba veganov, postihnutý sú takisto diskriminovaný o národnosti nemusím ani písať hádam.

Ja nechcem mať starosti tak byt predám a hotovo. 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:51

Janulik03 to je myslim pocin v zachvatu zlosti, na to jsou jemnejsi tresty:D 

Online Sweet Potato
40285 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:51

paktofonika No a v Praze si přece koupíš, vždyť se tu psalo, jak je to snadné a výhodné

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:52

paktofonika Vegani? A jak na to pak dohlížejí - chodí jim kontrolovat, co mají  v hrnci? :-)
slniecko Taky jsem nad tím přemýšlela a jediné, co mě napadlo, že třeba měli strach, že koly vozíku nějak poškodí podlahu, nebo zamažou zdi, jinak nevím. Akorát jim to asi bylo blbý říct, tak se vymyslel nějaký zástupný důvod.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:53
Reakce na razorblade:

Stará Stanová Kůže jsem srab, tak jen takhle nenapadne :D zepredu vestoje na to nemam :D (upozornuju, ze navstevnici zakoupenim vstupenky souhlasi s porizovanim jejich fotek a zverejnivanim)

​No teda ten kdo si veme něco podobnýho na nohu, to nemůže bejt dobrej člověk...

Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:54

rasaNori už ma to prešlo, aj tak už išla domov. Ale nutkanie som mala velké.