Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 14:54

Sweet Potato No tak držíš byt pre deti alebo seba alebo aby si ho na dôchodku predala. Ty tým získaš to je jasné, stúpa cena, stúpajú  najmy. Tak ja chápem že sa bytu nevzdáš. No ale diskriminuje sa ľahko. Tu nejde ani tak o tie psy. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:01

A ešte dodám że známa si teraz hľadala byť so psom v zahraničí, sestra s kocurom nedávno na Slovensku tiež a nikto nemal problém. Viem mala vzorka, asi mali šťastie. No ale po sťažovať si môžem nie? 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:07
Reakce na Mutziputzi:

​No teda ten kdo si veme něco podobnýho na nohu, to nemůže bejt dobrej člověk...

​ty na sobě mít nebude....

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:20

paktofonika Hledala jsi asi přes Sreality? A zkoušela jsi vyloženě zadat konkrétní poptávku u nějaké RK, aby ti vyhledali byt "na míru"? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:22
Reakce na 999:

viktorka_od splavu My jsme se jednou na dovolené ocitli víceméně omylem v opravdu luxusním resortu v Řecku a tam veškerý personál vypadal jak z modelingové agentury. Animátoři museli být hostům, kteří o to stáli, neustále k dispozici, dělali jim třeba sparring partnery na sporty... Nejvíce jejich služeb využívaly paničky, které poslal zaneprázdněný manžel na dovolenou...:-). A potom naše tehdy asi sedmiletá dcera, která si každý den vybrala toho nejhezčího kluka, který s ní celý den musel plácat bábovky, hrát Ping - pong a převlékat barbíny... Pro nás tehdy nádherná dovolená .

​copak luxusni resort,tam by se to i mohlo mozna ocekavat,ale ja jednou byla v Recku na pohrbu a ty sosny,krasavci od pohrebni sluzby co nesli rakev....

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:22
Reakce na razorblade:

Si pripadam jak patnactileta... fotit ciziho chlapa

​Se přiznám, že nedávno jsem jela vlakem a naproti seděl nádherný chlap. Asi architekt, kreslil si nějaké skicy domů a furt jsem na něj musela nenápadně koukat, až jsem si ho taky vyblejskla. Vdaná a dvě děti 

Online Sweet Potato
40285 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:22

Zarinya  

1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:24

whiskas Tak nevím, jestli se poměry v realitkách už zlepšily, ale když jsem realitku před několika lety o něco takového požádala já, tak buď nedělali nic nebo nabízeli úplně všechno, co kde objevili, bez ohledu na zadání. Příšerně otravné. No a taky jak by to bylo s provizí za zprostředkování?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:25

whiskas Stará Stanová Kůže Zadávala a nič. Dostala som ponuku na jednu Pivnicu. Oni asi majú málo ležäkov takže asi sa ani nesnažia majiteľov ukecávať. Provízia mi nevadí,takisto som nukala 3 kaucie poistenie domácnosti, klauzulu o náhrade škôd v zmluve atď. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:29

Stará Stanová Kůže Aha, myslela jsem, že tohle už funguje i u nás (byť možná za poplatek). 

Detailně jsem to tedy nezkoumala, ale třeba Lexxus na to má formulář

Myslím, že i např. Svoboda Williams by něco podobného mohli poskytovat. 

1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:35

whiskas Z mé zkušenosti vyplývá realitkám se zdaleka vyhnout, pokud to jde, nemá to žádnou přidanou hodnotu, jen to zdržuje a vyžaduje peníze.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:37

whiskas Svoboda a Williams je super ale zrovna v tejto cenovej kategórii byt nehľadám. A formuláre majú rôzne realitky. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:44

paktofonika Tak SW má v nabídce i byty za obvyklé ceny, sice jich není moc, ale najdou se.

1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:48

whiskas Zase, ze zkušenosti: Když jsem volala na zajímavý byt k pronájmu, hned jak jsem ho objevila, byla přede mnou už fronta jiných zájemců a k prohlídce jsem se už většinou ani nedostala. Takže jestli tam zůstává viset....

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:48

Zarinya Vedeš...:-).

Online Sweet Potato
40285 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:51

Zarinya To by šlo určitě nabízet v rámci nadstandartních služeb, kromě pohřební limuzíny i fešáky, či fešandy.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 18. července 2018 15:58
Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:01

Stará Stanová Kůže Proto mi přišla dobrá ta případná možnost (pokud tady ovšem něco podobného funguje) "najmout" si makléře, který byt vyhledá. Asi by to ušetřilo i spoustu času. A zřejmě to tady už zaznělo, ale možná by i pomohlo, kdyby majitel potencionální zájemce, tedy včetně těch 4 nohých viděl. No, jo, nic moc řešení, ale nic dlšího mě nenapadá.

Jen tedy alespoň popřeju paktofonika hodně štěstí v hledání. 

1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:07

whiskas Podle mě pomáhá jen pořád sledovat, kde se objeví nová nabídka a hned tam volat (i pár minut může být pozdě).

Nebo pak mě ještě napadá dát dotaz na facebook těch jednotlivých městských čtvrtí, tam by se mohl někdo najít, čte to hodně lidí a mají své sítě. A už jsem viděla víckrát, jak se ty dvě strany takhle našly.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:11

Stará Stanová Kůže No jo, FB, jak jsem mohla zapomenout :-D. To by fakt mohlo klapnout.