Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:15

Stará Stanová Kůže FN som skúšal dala som do rôznych skupín fotky psov odkaz na instagram, popis a nikto sa neozval. Dnes som volala na byt hneď ako sa zjavil, pekná lokalita, veľa zelene ale maklérka ma odbiła okamžite len som povedala slovo pes.

Možno predsa len tá Praha nebol dobrý nápad. :(

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:22
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:30

paktofonika Mě mrzí, že nemám v Praze byt ;-(, já bych ti ho pronajala hned. A bylo by mi jasný, že bys mi ho vrátila v lepším stavu, než v jakým bych ti ho předala.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:40

moninika no a kde mame to foto? :D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:41

paktofonika heled a co kdybys ty psy proste zaprela? Protoze oni te takhle nesmi diskriminovat a ani to nemuze bejt uvedeno v najemni smlouve podle novyho obcanskyho zakoniku

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:43

Mutziputzi kdybys videla, co jsem si do tamniho rudyho bahna vzala na nohy ja, tak me prestanes zdravit :D jsem se pekne u auta na trave prezula ze svych drahych tenisek do starejch krusek :D

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:44

razorblade  tak to bych tedy chtěla být pronajímatelem. Takový nájemník by okamžitě "získal" mé sympatie a důvěryhodnost. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:48

razorblade No tak když to zjistí a hodně se naštvou, dají jí výpověď v zákonné lhůtě, no... a bude tam, kde byla, navíc celý ten opruz se stěhováním... tudy cesta nevede.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:50
Offline Sweet Potato
40282 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:50

whiskas Tak zapřít na přímou otázku jistě ne, to by ji vypakovali při první příležitosti, ale nezačít hned “sháním byt a mám dva psy”, nechat si to až do dalšího kola, při osobním setkání, prohlídce. Ale zas je fakt, že to by P. třeba jezdila mockrát zbytečně. 

1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:53

Podle mě by paktofonika měla slevit ze svých nároků - jestli  to vidím správně, chce nějaké 2kk nebo 2plus1 v dobrém stavu a dobré oblasti. Jenže to je nejžádanější typ, takže její šance by byly ne moc dobré i bez psů. Ale co já vím, třeba bude mít štěstí, nechci nikomu radit, jen říkám to, co jsem v posledních letech odpozorovala na realitním trhu.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 16:59

Sweet Potato Já tu radu od razorblade tedy pochopila tak, že zapřít zcela, následně se nastěhovat a to rovnou i s pejsky. Tak pokud jsem to pochopila špatně (a příliš drsně), tak je můj příspěvek mimo.

Offline Sweet Potato
40282 příspěvků moje polička 18. července 2018 17:04

whiskas To by byl fakt blbý začátek.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. července 2018 17:06

whiskas Stará Stanová Kůže ja bych se pokusila to zamlcet pri prvnim kontaktu s maklerem. a dohodnout se s majitelem, aby vubec ty psy poznal

EDIT: koukam, ze uz to za me vysvetlila Sweet Potato :) 

Offline viktorka_od splavu
49301 příspěvků moje polička 18. července 2018 17:09
Reakce na Sweet Potato:

whiskas Tak zapřít na přímou otázku jistě ne, to by ji vypakovali při první příležitosti, ale nezačít hned “sháním byt a mám dva psy”, nechat si to až do dalšího kola, při osobním setkání, prohlídce. Ale zas je fakt, že to by P. třeba jezdila mockrát zbytečně. 

​jj souhlasím. mockrát zbytečně bude jezdit i tak. whiskas mít svého makléře je určitě dobrý, akorát ho neseženeš tak, že si zavoláš do realitky... chce to někoho známého. v praze bohužel nemám:-( 

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 18. července 2018 17:11

paktofonika Zkus napsat na fb do skupiny Letenská parta, dej tam fotky psů, třeba se někdo chytí. Ale musíš tam napsat, že do Prahy chceš jen kvůli Letný...:-).

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. července 2018 17:12

razorblade Zas to mi přijde blbý právě kvůli tomu, že může jet taky na 10 prohlídek úplně zbytečně. 

A ty požadavky 2+1 nebo 2+kk kdekoli krom přímo Nusleskýho mostu mi nepřijdou nijak rozmařilý, předpokládám, že se paktofonika nestěhuje do Prahy kvůli tomu, aby pak seděla někde v Přílepech. 

1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 17:13

999 No nevím, já bych ty psy při prvním kontaktu fakt nikam nedávala... Prezentovala bych se jako žena s vysokým a stabilním příjmem, přítel totéž, na požádání doložím. No a teprve po částečném úspěchu bych ty psy zmínila, nezamlčovala.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. července 2018 17:18

Mám makléřku v rodině, tak když bude nejhůř ... jen nevím, odkud bych řekla, že se s paktofonika známe  (o parfumanii se preci nemluvi). 

Jo a já sama jsem sháněla byt k pronájmu přes půl roku. A to nemáme "hendikep" žádný. Ani děti, ani psa, dva pracující, ani toho masa moc nejíme (ne že by se o to někdo zajímal )