Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. července 2018 21:21

razorblade my sme friendly dog panelák, je tu možno 10 psov? ale pamätám si na úsmevnú situáciu, kedy mi staršia pani suseda, hladkajúc môjho psa oznámila, že chudáčik celé dni nám doma šteká a zvíja, lebo je sám - ja aj muž robíme väčšinu času z domu, resp. sa striedame, takže pes je doma sám minimálne a skutočne takmer vôbec nešteká (zavýjať som ho nepočula, podľa mňa to ani nevie...). Nakoniec sme zistili, že celé dni šteká a zavíja pes o 2 poschodia pod nami, dostal chudák elektrický obojok (a naučil sa štekať skrz neho...).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. července 2018 21:34

viktorka_od splavu mně se zdá, že na tom jihu, myšleno jihu za mořem, to tak mají nejen muži, ale i ženy. za mlada mladí hřebečci a krasavice, a ve středním věku tlusté matróny a divní týpkové 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. července 2018 22:06

Jiná Realita nahodou treba takova Monica Belluci fakt zadna matronave svym veku neni. Bych nezevseobecnovala.  A hodne starsich spanelek zustava i ve vysokym veku stihlyh, myslim, ze vic, nez stredoevropsnek :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. července 2018 22:20

Jiná Realita 

souhlasim s razorblade 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. července 2018 22:26

Jiná Realita V Milane vetsina "matron" stredniho veku strci do kapsy 9 z 10 ceskych devcat kolem dvacitky, nejen v Milane

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. července 2018 22:28

Mutziputzi ano, ano, zrovna Italky byvaji velmi chic. Upravene, casto stihle, kozene boty a kabelky, znackove bryle, dobry strih vlasu... 

akorat nevim, co je podle JR "za morem"

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. července 2018 22:39

Tak, mám křupky, můžete začít.

20970 příspěvků moje polička 18. července 2018 22:40

jinx Jo OK, za morem, no i tam bych byla daleka toho to tvrdit

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 22:41
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. července 2018 23:15

jinx Mutziputzi Zarinya za mořem na jihu je překvapivě třeba egypt. 

a egypťané jsou nepochybně ve středním věku velcí krasavci. i egypťanky. štíhlí, upravení, chic.

já mám takový pocit, že  se tu mluvilo o svatbách v tunisku.

a přitom stačí si přečíst celý příspěvek.

20970 příspěvků moje polička 18. července 2018 23:20

Jiná Realita Nesmis srovnavat obyvatele primorskych letovisk co se zivi posluhovanim turistum, v podstate zijou dosti nuzne a obyvatele velkomest s jinym stylem zivota...bida plodi matrony a divny typky vsude na svete

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. července 2018 23:28

Mutziputzi tak ale třeba já nevím...indie. tam jsou taky bídní, ale ženy přesto nejsou po třicítce koule. ok, muži asi jsou taky divní týpci. ale ze záběrů konkrétně z egypta mi přijde, že tam je snad každá vdaná žena tlustá.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. července 2018 23:29

Musím si ulevit, tedy si postěžovat: na chodce, kteří si myslí, že mají absolutní přednost a to i mimo přechod a že řidiči vidí i za roh . Jela jsem večer, naštěstí tam byla 40, vjedu do zatáčky a pink, najednou chodec, v jedné ruce mobil, v druhé vlekl dítě ... Ani se nerozhlédl, tedy to usuzuji z toho, že i při mém zběsilém brždění nadále v klidu telefonoval. Připadalo mi, že mě snad ani nezaregistroval. Málem jsem dostala infarkt. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. července 2018 00:15

whiskas 

Tohle je hodně nepříjemný. Takový obrázky mám dva v paměti, na to se nedá zapomenout. Mě v poslední době trápí cyklisti, co jedou po chodníku a pak stejnou rychlostí, jakože teda dost vysokou, přejedou přechod v protisměru a já fakt netuším, jestli to na předělu zabrzdí nebo ne a vjedou mi pod auto. Nový ke všemu. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 19. července 2018 00:23

K tomu bydlení, vím, že Nuselsky most a údolí nezní nejlépe, ale:

v parku Folimanka jste za 2 minuty

na Vyšehradě jste za 10 minut

park Ztracenka 10 minut

na Výtoni jste za 5 minut

Havlíčkovy sady 20 minut

tramvají na Václavaku za 12 minut a v podstatě kdo rád chodí je to dostupné pěšky do půl hodiny.

ano, nejsou tam malebné uličky jako na Vinohradech, ale v podstatě je to takřka centrum obklopené zelení. 

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 19. července 2018 00:33

Catherinne mě by nusle taky nevadily, kamaradka bydlela kousek od náměstí bratri synku (za myho dětství to ještě bylo dost hrozny chudý místo, ale to už je pryc) a byl to krasnej prijemnej byt s balkónem do malebnyho vnitrobloku, stěhovala bych se hned. Ale já mám pro ty bejvaly periferie slabost.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. července 2018 05:32

Jiná Realita vzdyt to, ja sice navazala souhlasne na Muzti s Italkama, ale pak jsem sama napsala, ze asi myslis jinou oblast. Jakych treba zaberu z egypta? kde to vysilaji? jak casto? ja treba jsem urcite nevidela tolik "zaberu z egypta", abych na jejich zaklade udelala zaver, ze "je tam snad kazda vdana zena tlusta". To mi priponima jednu takovou... ehm pani, co vypravela, ze asiatky jsou osklive, ze to videla v televizi :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 06:34
Reakce na Zina:

paktofonika Mě mrzí, že nemám v Praze byt ;-(, já bych ti ho pronajala hned. A bylo by mi jasný, že bys mi ho vrátila v lepším stavu, než v jakým bych ti ho předala.

To je od teba milé :) Nechystáš v najbližších týždňoch nákup bytu? :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 06:40

Podle mě by paktofonika měla slevit ze svých nároků - jestli  to vidím správně, chce nějaké 2kk nebo 2plus1 v dobrém stavu a dobré oblasti. Jenže to je nejžádanější typ, takže její šance by byly ne moc dobré i bez psů. Ale co já vím, třeba bude mít štěstí, nechci nikomu radit, jen říkám to, co jsem v posledních letech odpozorovala na realitním trhu.

​A čo mi doporučuješ hľadať? 1+kk Dolní Chabry alebo 4+kk na čiernom moste? Hľadám to čo potrebujem.

Sweet Potato Skúsiť to môžem ale čo som bola na posledných prehliadkach maklér mi hneď povedal že vyberú ten zlatý stred a teda mladý zamestnaný bezdetný pár pretože to majiteľ požaduje. Ale možno na to idem zle. Od zajtra mám voľno takže budem volať, jazdiť a uvidím. 

999 Ďakujem za tip. Čo mám napisať k žiadosti o prijatie do skupiny k bodu čo mám na Prahe 7 najradšej? :D

MP Meri Fakt? To nieje veľmi pozitívna správa :(

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 06:44

Ounz Nechceš odtiaľ niekoho vyštvať? :D To by bolo ideálne nájsť dom plný zveriny kde by to nikomu nevadilo. 

Candance No intenzívne že intenzívne hladám 2 mesiace, ale asi je to krátko.