Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 06:47

Catherinne No tak ako som písala že to mám v zozname že radšej nie ale ak by sa tam niečo našlo tak špekulovať nebudem že ano. 

Potrefenáhusa O Nusli a hlavne okolí Bratri synku som čítala ako sa to tam pomaly mení, že miznú herne, zastavárne a pod že síce to tam nieje "naleštené" ako neďaleké Vinohrady ale že sa to lepší. Ja bohužial tie štvrte nepoznám takže som vyradila iba ten nuselský mos ale viz vyššie a tie okrajové časti. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. července 2018 07:45
Reakce na Jiná Realita:

jinx Mutziputzi Zarinya za mořem na jihu je překvapivě třeba egypt. 

a egypťané jsou nepochybně ve středním věku velcí krasavci. i egypťanky. štíhlí, upravení, chic.

já mám takový pocit, že  se tu mluvilo o svatbách v tunisku.

a přitom stačí si přečíst celý příspěvek.

​ja souhlasila s razorblade s tim,ze bych nezevseobecnovala.U nas v praci napriklad pracuje Tunisan,blondak s modryma ocima,no vypada normalne,ne jako divny typek....

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. července 2018 07:46
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 07:52

Ounz No co, ja by som mala napečené a ty upratané :D Lepšiu susedu nenájdeš 

Online Sweet Potato
40280 příspěvků moje polička 19. července 2018 08:45

paktofonika Tak je pravda, že po 2+kk je největší poptávka. A čím dál víc lidí pronajíná bez realitek. Nevím, jak moc vás tlačí čas, ale pokud ano, tak na začátek třeby i ty Dolní Chabry, pořád se ti odtamtud bude hledat líp než ze Slovenska.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. července 2018 08:58

paktofonika Hele, ja vim, ze s tim snizovanim naroku to zni neprijemne, ale s nejvetsi pravdepodobnosti se tomu nevyhnete. V mem okoli k tomu nakonec dosli vsichni, vcetne me. I od te maklerky z rodiny vim, ze zadani je skoro vzdycky stejne - 2kk nebo vic, min. 40 m2, byt ve slusnem stavu, sirsi centrum, ne Nusle, nejlepe alespon maly balkon, cena tak do 18 tis. V tehle kategorii je proste neuveritelny natresk. Nakonec jsme kazdej slevili, nutno rict, ze kazdej z jineho parametru  My z balkonu (nakonec ho mame, ale to je trochu jinej pribeh), znama zase z dobreho stavu bytu... Nekdo slevil z lokality, nekdo z metru, no a skoro vsichni jsme nakonec museli slevit z naroku na cenu. 

Z moji zkušenosti problem nemeli akorat ti, kdo hledali v kategorii za 20 k mesicne a vic. Ti si mohli i lehce vybirat  Kazdopadne to mam v cerstve pameti a fakt drzim palce, chce to hlavne velkou davku trpelivosti a taky trochu toho stesti.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 09:07

MP Meri No ale ved v tomto všetkom už postupne zľavujem, o balkóne ani nesnívam, plánujem si kúpiť skladací bike aby som na prípadné metro alebo inú MHD došla, horsi stav mi nevadí, som ochotná si byt na vlastné náklady aj trochu opraviť, z toho nuselskeho mostu by som nadšená nebola ale vo už ale byvat na okraji prahy a tým myslím okraj nechcem. Aj s vyššou cenou som sa zmierila no a keďže si mala problém ty tak ja budem hľadať večnosť no. 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. července 2018 09:39

paktofonika mě to uklízení neva, ale kdybys mě nechala pohladit amy a percyho..? Hmmm 

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 19. července 2018 09:54

ty jo, ty podminky pronajmu teda v Praze poradne zhoustli

si vzpominam, jak pred tak 17 lety jsme hledali byt 2+kk na metru a vzali jsme hned prvni (nove zrekonstruovany, metro Kacerov, ve starsim cihlovem cinzaku), za 10 000 Kc a pak kdyz se majitelka cca za rok vracela (byl to byt, kde bydlela a odjela na nejakou sebepoznavaci cestu) a museli jsme hledat znovu, jsme hledali trosku dyl, ale protoze jsme meli pozadavky na usporadani pokoju, vzali jsme asi treti, metro Andel, novostavba, dokonce 2 balkony, 2+kk, 12 000 Kc :)

ale je pravda, ze jsme byi ta idealni dvojice, bezdetna a bez psu...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 10:17

Ounz Samozrejme, každé ráno pekne nástupený na chodbe  Ale musíš mi sľúbiť že ich nezabalzamuješ 

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 19. července 2018 10:19
Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. července 2018 10:27

paktofonika  (se vopakuju, ale!)

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 11:21

tohleto se mi teď zjevuje v reklamním pruhu, ounz díky. :)

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 19. července 2018 11:23
Offline viktorka_od splavu
49298 příspěvků moje polička 19. července 2018 11:26

Stará Stanová Kůže 

(já mám Zhubni do plavek

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. července 2018 11:53
Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. července 2018 11:54

Stará Stanová Kůže já za to nemůžu ale!

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 11:55

viktorka_od splavu tak to teda nevyměním.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. července 2018 11:57

paktofonika ja tvuj problem nesleduju dlouhodobe, tak uz se to tady mozna resilo, ale nebylo by pro vas lepsi byt spis koupit?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:03

razorblade No musíme najprv predať tento tu a potom môžme riešiť hypotéku ale to musím byť zamestnaná v krajine kde žiadam takže to proste nejde hneď.