Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:45

Stará Stanová Kůže Tak tehdá už Central Group stavěl na Nikolajce, na Břevnově...nabídka právě byla výborná, dodnes si to vyčítám

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:47

Mutziputzi Kdyby něco schopnýho bylo "tehdá" zrovna od Centralu, tak o tom vím. (teda možná, že se míjíme v tom "tehdá")

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:50

tohleto se mi teď zjevuje v reklamním pruhu, ounz díky. :)

20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:50

Stará Stanová Kůže 10 let zpátky cca

1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:53

Mutziputzi tak to je fakt jiná doba, intenzivně jsem se tím zabývala, jakože fakt vážně něco chci koupit, tak okolo roku 2013, plus minus rok, aby mě někdo nechytal za slovíčka, už nevím přesně.

edit: teda vlastně i nějaký rok předtím i potom, kvůli jiným transakcím, ale to už nebyla ta nejhlavnější, pro mě.

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:54

paktofonika Ty jo, to je teda chyták :-). Můžeš napsat parky, lidi, kavárny a bistra...V pondělí tam mám schůzku s jednou zajímavou holkou, vím, že teď hledala nové bydlení, tak se jí poptám, jaký je tam stav :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:54

Mali ste ma povzbudiť a nie robiť mi ešte väčšie depky!!! :D

20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:55

Stará Stanová Kůže No tak Nikolajka se ti nelíbí, to staví už x let nevimkolikátou etapu?

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:56

Mutziputzi Čo bolo, to bolo . Jako jo, dá se i teď, samozřejmě, ale nic moc za "rozumnou cenu".

1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:57

Mutziputzi Ne, teď nic kupovat nechci a tehdy v nabídce určitě nic schopného nebylo, opravdu bych o tom věděla.

20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:58

whiskas Tak jako za těch 10+ se 100metrovej byt dal koupit tenkrát i teď, myslím, že nabídka fakt je, proto jsem se na budget ptala....i když mi do toho samozřejmě nic není

20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:01

Stará Stanová Kůže Šmarjá bylo, Nikolajka i Břevnov, Sacra Coeur, Forrest Hill a Vyhlídka u nás v Jinonicách, Kavčí Hory, na Vyšehradě novostavby, řešila jsem to taky a dosti se orientuju, že nebyla nabídka je blbost, vem na to jed

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:01

Mutziputzi Já myslela, že se řeší za "rozumnou cenu". Jako za 100 za m2 seženeš pořád :-D. 

20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:02

whiskas no právě, tenkrát o něco levnějš, ale i teď

1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:03

Mutziputzi no a já jsem v té době zase znala lidi, kteří ty baráky pro Central navrhovali a projektovali... a kterým na mě záleží.... ale když to víš lépe, už tě nebudu přesvědčovat.

20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:05

Stará Stanová Kůže Prosim tě, každej známe někoho, to co píšu jsou vygooglovatelný nabídky a termíny

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:55

Kdyz se tu tak stavi a kupujou ty latyfundie... nedavno jsme se v adrspachu smutne shodli se znamejma, ze chaticku si tam uz nekoupime, na pozemcich je stavebni uzavera, a na znameho pozemku kde jsme leta s jeho svolenim bivakovali se chysta stavet...proste bida. Nez jsem odjela na dovolenou, uz nam kamarad posilal inzerat, ze kousek za adrem prodavaj chaticku akorat tak k demolici i s pozemkem. Muz na inzerat obratem volal, no samo ze uz byla zamluvena... aby mi vcera slavnostne volal, ze nasli pozemek, bratru jen za pulmega a ze jsou prvni zajemci. A ze ho koupi a da si tam maringotku a ovceNa moji namitku ze je krasny mit pozemek 4 hodiny cesty od mista bydliste se jen smal. Chvili ho necham doma samotneho...

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:07

Tak uz si jdu ZASE stezovat!!! Sesla jsem se vcera o poledni pauze s pritelem, a protoze potreboval nekam odvezt, tak mi prinesl obed do auta, abychom usetrili cas. Tak sedim a zvykam hovezi, kdyz mi najednou uvizne sousto v krku. Rikam si, no jo, to je tim, ze jsem se poradne nenapila (patrim k tem podivinum, co pres den piji a to i behem jidel). Tak vytahnu lahev s vodou, ze to sousto splachnu - velka chyba!!! Hovezi vodu nasaklo a zbytnelo, takze jsem se zacala regulerne dusit, ale fakt fest. Nikdy se mi nic takoveho nestalo, ale byla to hruza. Prestavala jsem dychat, zmodrala jsem, uz jsem fakt myslela, ze se udusim, nez prijede sanitka. Nebyl to zrovna nejprijemnejsi pocit  Nastesti pritel, ktery se pro neco vratil do bytu, kdyz me nasel chroptici na parkovisti vedle auta, tak zachoval chladnou hlavu a vykonal na me takzvany "Heimlich maneuver", nevim, jestli pro to mame nejaky nazev v cestine, ale je to takove to, jak kdyz se nekdo dusi, tak ho chytnete zezadu a zmacknete urcite body, aby se uvolnily dychaci cesty. Takze pritel to provedl, hovezi sousto sjelo do zaludku a ja jsem byla zachranena. Akorat me od te doby boli v krku a hovezi nemuzu ani videt!!! (Tez je mi hanba pred sousedy, kteri cele drama pozorovali z okna, protoze jak si telo myslelo, ze umirame, tak - no, co vam mam povidat, neudrzela jsem moc ) Hroznej zazitek tohleto - uz fakt nevim, co to se mnou letos je 

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:10

MP Marge potlapkávám, muselo to bejt strašný!

Bude zase brzo líp!!!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:13

MP Marge proboha, strašněmoc potlapkávám, jsem z toho zelená hrůzou jen to čtu :(((((

Není asi nejvhodnější to asi zmiňovat zrovna teď, ale na zadušení kusem blbýho hovězího mi umřel pes, vůbec jsem u toho nebyla, ale tím hůř asi, do dneška je mi z toho strašně špatně jen o něčem podobným slyším. :(