paktofonika jo, to chapu :/
Stěžovací vlákno
No a pak člověk zjistí to samé, co při shánění podnájmu - že pěkný byty na pěkném místě za ne až tak moc přepálenou cenu na prodej prostě nejsou.
(už mlčím)
Stará Stanová Kůže Páč se málo staví, to tady řikam už poněkolikátý![]()
Stará Stanová Kůže Aktuálně snad byty na pěkném místě za ne až tak moc přepálenou cenu už ani neexistují. A zlevňovat zřejmě taky nebudou ...
whiskas no a ta samá situace je i v případě stavebních pozemků - zdánlivě to vypadá, že výběr je, ale všechno to má nějaký háček - nezasíťované, vedle je obří budova, je na tom ruina vydávaná za vilu k rekonstrukci, nebo je to úplně na poli za Prahou a ani nevíš, co za hrůzu postavěj vedle... :) Nebo to jakžtakž ujde, takže si řekneš - sice Troja, ale pidipozemek, navíc cípek u rušné silnice, to by možná, tak se zkusím zeptat.... no a oni si řekli o 60 milionů.... ![]()
Stará Stanová Kůže Já bych řekla, že všechno je, byty i pozemky, ale jak se říká, ne pro lidi z ulice, nebo holt musíš mít štěstí.
Mutziputzi Co myslíš tím "lidi z ulice"?
Mutziputzi a tim ne pro lidi z ulice myslíš, že sou drahý nebo jen z protekce dosažitelný?
Ounz B je podle me spravne
Stará Stanová Kůže Že do veřejné nabídky prostřednictvím realitek a nabídek městskejch částí jde až to co si nevyberou známí informovaných osob a úředníků.
Ounz to druhý no
Mutziputzi aha, tohle, městský apod. byty. tak to máš asi pravdu.
Mutziputzi jo dík, no na tom něco bude
Já jsem měla velký štěstí hned dvakrát, při posledním pronájmu a při koupi domu, u domu jsem na jeho nalezení a vyřízení hypotéky měla necelý tři měsíce, ale fakt je, že jsem tomu šla hodně naproti tím, že jsem seděla na netu, nedělala pomalu nic jinýho než mačkala F5 na stránce s nabídkama a okamžitě všude volala.
Možná v tomhle ohledu není úplně špatnej nápad, co tu někdo psal - vzít něco blbějšího a to lepší hledat pak už z Prahy.
No ale měla jsem možnost vybrat si předem z nabídek bytů od velkých developerů, ještě než vždycky oficiálně vrhli projekt na trh, protože známí v těch firmách... a taky to byla velká bída, často v celém projektu prostě fakt nic nebylo - moje požadavky byly 100 m2, na jih, pěkné místo, terasa nebo balkon, vyšší patro.
Stará Stanová Kůže Ounz A tak nabídka se vyřeší až si delvelopeři prolobujou zrušení stavebních uzávěr, nekoukal jste někdo na Metropolitní plán? Já tedy ne
Stará Stanová Kůže Ty parametry jsou v pohodě, jenom jestlis měla k tomu budget 10+![]()
Mutziputzi Ja jo, ma padnout prakticky vsechna zelen kolem frantisku, na tvym brehu taky hodne, sama bida.
Solathis U mě kde?![]()
Mutziputzi Před pár lety byly ty ceny trochu jinde. A ano, budget jsem na to měla, tedy ne na úplné centrum.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články