Mutziputzi a já ležím úplně. Rupla mi záda a nemůžu nic. Ani sedět ani chodit a i ležení bolí. Bolí az tak,ze je mi z toho az špatně od žaludku. Votrava je to![]()
Stěžovací vlákno
Dadoo To musí bejt peklo, to tě lituju!
Dadoo auau.. ale myslím že užs to tu zmiňovala víckrát, řešíš to nějak?
viktorka_od splavu kdyz ono je to semtam dobry
resim vzdycky kdyz je zle. Na sebe jsem desny lempl.
Beru prášky na uvolnění a když to nebude stačit,pomažu v pondělí k doktorce.
Dadoo Lituju moc, tohle je peklo.
Na prepravcov si v podstate nesťažujem ale DHL ma už druhý deň poriadne serie.
paktofonika co provedli?
Pavlena Ešte sa mi to nestalo preto ma to štve. Žiadne oznámenie, nevadí mala som sledovanie. Mali doručovať včera a nič, dnes znovu písalo že budú doručovať. No a doručili ale nie mne ale do Parcel Shopu. Ja som to ale mala že to chcem domov, číslo a adresa tam boli. No ako prešla som sa ale nadšená z toho niesom a hlavne mi nikto nedal vedieť. A pritom dpd mi poslalo včera večer mail, sms a správu na viber že budú doručovať a ráno správu na viber a mail že vtedy a vtedy. Sledovanie mi pre zmenu nešlo ale to je chyba na strane COS.
paktofonika nemusí to být vína ppl.
Stalo se mi,ze jsem čekala zásilku a pořád nic. Asi dva tydny. A najednou volal řidič,ze jsem si nevyzvedla v parcelshopu a že on to odveze zpět a vrati se to odedilateli. Ze to tam na me ceka dva tydny. A já nedostala pritom naprosto žádné avízo. Naštěstí se mi podařilo ho ještě stihnout a zásilku převzít od něj.
Vysvětlil mi,ze za to může odesílatel,protože ušetřili na postovnem a zaplatili nejake levnejsi dodání bez aviza,bez sms i mailu.
Dadoo Aha, ďakujem za vysvetlenie. Objednávala som z Asosu. Ešte že som sa na zásielku tak tešila že som to sledovala:D
Dadoo Tak to se mi přesně stalo předevčírem! Objednala jsem něco z Německa, mělo to přijet s DHL, tři dny ticho po pěšině a pak bez jakéhokoli varování balík přivezlo PPL...
Mohučanka No tie zásielky z Nemecka doručované DHL sú akési zvláštne. Priateľovi to takisto raz nechali kdesi po ceste lebo na zásielke nebolo t.č. Odôvodnenie že v Nemecku platia prísnejšie zákony na ochranu osobných údajov a že tam neuvádzajú na zásielky t.č.
Tak ako to v Nemecku doručujú? Zvonia na zvončeky? Kuriér to nemá na papieri?
Ten môj išiel z Nemecka a číslo tam bolo.
paktofonika Přesně tak, chlap zazvonil, ale sms ani email předtím nepřišly.
paktofonika Ja zatim s DHL zadny problem, snad to tak zustane. No vpodstate od te doby, co vsechny zasilky smeruji do prace, tak nemam problem s zadnym prepravcem. Mam tak trochu pocit, ze soukrome zasilky treatuji o dost jinak, nez (domnele) firemni...
Tak se taky přidám.
Od zimy mám pořád nějaké trable - ekzémy po celém obličeji, krku a rukách, necítím se vůbec v pohodě, jsem nafouklá, mám výtoky, lítám po doktorech... Jsem vzteklá jak lesní včela a nic. ![]()
Až před třemi týdny jsem změnila dermatoložku, ta nová si mě prohlídla a že to je nejspíš z mléka. Zakázala mi veškeré mléčné výrobky, nesmím ani mléko do kafe, ale asi to bylo ono. Projevy mizí a ekzém mi zůstal už jen okolo úst.
Byla teda překvapená, že to nikoho z těch doktorů, co jsem u nich byla předtím, nenapadlo, prý je to docela běžné u dospělých lidí. A já do sebe mléko cpu pořád, každý den vypiju nejmíň půl litru, k tomu jogurty, sýry, atd., asi jsem se za ty roky postupně předávkovala.![]()
No, slíbila jsem jí z lehkým srdcem, že nebudu mléčné výrobky, jenže jsem si neuvědomila, že mléko je skoro ve všem co jím. Takže žádné ranní kakao, mozzarela do salátu, Lučina, sýr k vínu, parmazán na těstoviny, smetana do omáčky, prostě nic. Nemůžu ani tvarohovou buchut. Koupila jsem si mandlové mléko do kafe, není špatné, ale není to mléko. Chroustám tady ředkvičky a zajídám je šunkou a mám depku. Doufám, že to rychle přejde a budu mít nějakou dávku povolenou.![]()
Alena_In dneska uz je hromda veci bezlaktozovych - jogurty, mleka, mozzarella..., zkuste
Alena_In parmazán nevadí. https://www.proalergiky.cz/alergie/clanek/pri-intoleranci-laktozy-nemusime-vyradit-vsechny-mlecne-produkty-586
jinak doporučuju vydržet tak aspoň měsíc úplně bez špetky laktózy a pak pomalu přidávat věci, které by nemusely vadit, jako máslo, sýry... a sledovat reakci. mně by to teda za klid a zdraví stálo.
wendulka chlamýdie v oku
? To som ešte nepočula, kurnik, skoré uzdravenie!!!
Voči tomu je moja sťažnosť, že mám svalovicu snáď na celom tele, ako som včera celý deň vláčila špunta (no špunta, už má ce 30 kíl) tak dnes fičím na Nurofene a chodím s úľavou obdivovať barle, ktoré dnes dostal, len rozmaznané fňukanie.
Alena_In a je problém v laktóze, alebo v bielkovine kravského mlieka?
Dadoo Tak to se mi přesně stalo předevčírem! Objednala jsem něco z Německa, mělo to přijet s DHL, tři dny ticho po pěšině a pak bez jakéhokoli varování balík přivezlo PPL...
nebyla to objednávka ze Zalando? Neuvádějí na balíku mail ani telefon takže kurýr zazvoní a kzyž se 2x nepodaří jede to zpátky. Oni deklarují dopravu zdrama, takže to asi bude důvod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články