Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 27. července 2018 13:41

baltik slniecko Dermatoložka mi říkala, že minimálně měsíc nemám konzumovat žádné mléčné výrobky, ani z kozího nebo ovčího mléka, leda mandlové nebo sojové mléko. Já nevím, jestli je problém v laktóze nebo bílkovině, těch informací bylo hodně. Říkala snad něco o tom, že v dospělosti se ztrácí schopnost něco štěpit v tom mléce, ale fakt nevím.

viktorka_od splavu Díky, určitě vydržím, i když je to pro mě těžké. Ale zvlášť teď, když už pozioruji zlepšení, to dám, jde mi o sebe.

Offline viktorka_od splavu
49292 příspěvků moje polička 27. července 2018 13:46

Alena_In pokud nedelala zadne testy, tak tipuje laktozu a ta je v kazdem zivocisnem mleku, jj. tak at to funguje (btw da se koupit v tabletach enzym laktaza, mozna pak casem muzes zkusit

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. července 2018 13:47

ice Nene, bylo to sportovní vybavení ze specializovaného obchodu. Dopravu jsem měla taky zdarma, ale prý díky ceně zboží...Nevím no, překvapilo mě to. Čekám DHL a sms, přijede PPL bez varování  

Nakonec hlavně že to došlo včas, byl to dárek.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 27. července 2018 13:52

Mohučanka já čekala na mail, že to rovnou přehodim na parcelshop, ptž jsem nebyla doma, a když jsem se koukla do sledování, tak jsem zjistila, že teda už jednou zkoušeli doručovat. Tak jsem tam volala a dozvěděla se, že na mě nemají kontakt. Taky jsem se divila.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 27. července 2018 14:08

Alena_In takže laktóza. Existuje strašne veľa potravín z mlieka s už naštiepenou laktózou, Billa má celú jednu radu produktov. Ale ten mesiac si myslím, že je asi fakt lepšie vydržať úplne bez.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 27. července 2018 14:09

ice to s tím kontaktem se stalo kolegyni v práci, nějak těsně, co začalo platit gdpr, přestali poskytovat dopravcům prej mejly a telefonní čísla. Asi ne všem teda. 

A že přiveze zásilku někdo jinej prej souvisí s tím, že prej maj obecně všichni dopravci včetně český pošty velkej problém sehnat řidiče, takže někde si prej ty zásilky i předávaj mezi sebou, aby byli schopný to doručit. 

Sem slyšela. 

Máma včera jela z chaty do Prahy kvůli balíku na dobírku, co jí měla česká pošta doručit odpoledne, půl dne na ně čekala a nakonec našla ve schránce, že má balík na poště. 

Jako jo, nemaj lidi a nestíhaj doručovat, ale nechápu, že teda ty služby nějak nezměněj, třeba uplně nezrušej to doručení domu, nebo nedaj rovnou avizo, že to ani doručovat nebudou, mně tohle přijde uplně neudržitelný. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 27. července 2018 14:10

Mohučanka DHL vozi jen nejaky "lepsi" baliky. Obycejny prebira na uzemi CR prave PPL, ktera je jejich partnerem

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. července 2018 14:12

Potrefenáhusa No priateľovi to vysvetlili tak že sa to týka iba balíkov z Nemecka. Ale odkiaľ ja mám vedieť že to poslali z Nemecka keď sídlo má Asos v Anglicku??????

Na stránke píšu toto: Čakáte zásielku z Nemecka? Kontaktujte nás, prosím,  je možné, že nie je uvedený Váš telefonický kontakt (v Nemecku platí zvýšená ochrana osobných údajov).

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. července 2018 14:16

Potrefenáhusa No zrovna na tohle nadávám v jiným vlákně, kdybych věděla, že se mi můj balík ani nepokusí doručit, tak si ho nenechám poslat do práce, kde pak tu poštu, kam to případně ukládají, nemám poblíž ani v nejmenším, ale rovnou si to nechám poslat domů, to je prostě úplně zbytečný mrzení tohleto... 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 27. července 2018 14:21

slniecko Díky, určitě to bude jednodušší vydržet úplně. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. července 2018 15:55

coralline mne vzdycky pomuze rychle vylitnout z postele a zacit na ty noze skakat, aby se ten sval nejak uvolnil :D

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 27. července 2018 16:16

razorblade Zkusim si to pamatovat, kdyby náhodou, ale upřímně řečeno nevim, jestli bych nějakýho skákání byla schopná. Hlavně doufám, že se to nebude opakovat, o takový zážitky nestojím

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. července 2018 16:23

coralline mne totiz pomaha jedine to, se na tu nohu postavit. kdybych zustala lezet, tak to bolesti nevydrzim. staci si jen tak lehce poskocit nebo udelat par kroku kolem postele :D

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. července 2018 16:28

Alena_In Berte to tak, že je dobrý, že se na tu příčinu problémů přišlo a začínáte se jich zbavovat. Když jste an to zvyklá, tak je to blbý, já jsem se toho taky musela vzdát a to jsem vegetarián, takže jsem toho byla docela hin. Ale na ty alternativy jde zvyknout a třeba časem zjistíte, že sem tam něco můžete. Moje zkušenost je taková, že nejhorší problémy mi dělá právě to mléko, to nemůžu skoro vůbec, ale třeba kefír a zákys je ok.

Offline wendulka admin
16652 příspěvků moje polička 27. července 2018 17:29

Dadoo Záda jsou peklo největší. To tě lituju.

slniecko No já se o nich dozvěděla prvně taky až ten minulý čtvrtek od oční. Prej je to v poslední době docela častý jev. 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 27. července 2018 18:25

coralline 

Naopak, na té noze se musí skákat. Jinak to rychle nepřejde...

Offline Friga
2133 příspěvků moje polička 27. července 2018 18:25

coralline Mne skakani na postizene noze taky pomaha, presne jak pise razorblade

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 27. července 2018 18:34

coralline mne pomáhá ohnout tu nohu úplně do fajfky, zruší to tu křeč

Offline Dadoo
11680 příspěvků moje polička 27. července 2018 18:42

coralline Určitě rychle vyskočit z postele a rozchodit to. Mám bohužel bohaté zkušenosti. Ted jsem si ale koupila hořčík s B-komplexem a dobrý, zatím klid.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 27. července 2018 18:43

Potrefenáhusa 

Ano, to je také možnost.  Ale skákání po noze se mi zdá být účinnější.