Grr balime auto na 2 dovolene za sebou, do toho veci na praci co je vysadime cestou, a muz dusa po baraku jak kdyby to decko bylo vzhuru a jeste brble ze furt litam uspavat. Bych ho nakopla nekdy. A psa mam taky chut stahnout z kozichu.
Stěžovací vlákno
Renusatko Aha, rozumím.
Renusatko jj já zkoušela loni jak bylo vedro jednou dát prádlo ven protože mi to bylo líto že neeko a plýtvání.. no fuj, už nikdy:P
viktorka_od splavu co na to bylo špatně? za mě je nejlepší prádlo usušené na čerstvém vzduchu...
nolita tvrdý a smradlavý (mně to zvenku právě nevoní)
viktorka_od splavu fakt jo? tak to asi máte smradlavý čerstvý vzduch.... tvrdé asi jo, oproti sušičce, ale to mně neva... s tou vůní je to teda fakt divné, prádlu vonícím čerstvým luftem se totiž nic nevyrovná...
nolita souhlas
nolita tak v brně u centrálky rozhodně:-) a víš co, mi smrdí i škrobenka![]()
viktorka_od splavu Mně tedy prádlo přijde mnohem voňavější právě z čerstvého vzduchu, zatímco sušičku prostě beru jako z nouze cnost, když nelze sušit venku.
Sušičku som vždy brala ako viac-menej zbytočný luxus, i keď pravda v zime by sa asi občas šikla. Odkedy ale máme doma bielu chlpatú obludu, tak o sušičke vážne uvažujem, ťahať z pračky oblečenie obalené chlpmi ma tak nejak začína iritovať (a spotreba lepiacich valčekov je alarmujúca) ![]()
viktorka_od splavu neznám ani škrobenku ani centrálku:-) (což je předpokládám něco, proč máte smradlavý čerstvý vzduch)... :-) jinak jasně, pokud jsou ve vzduchu nějaké sajrajty, tak to na sušení venku není... ale štvalo by mě to mít tu možnost a nemoct...
Pradlo na cerstvom vzduchu je top.
Stazujem sa na slimakov. Akonahle poprsalo, svine klzave vyliezaju. Dnes vecer sme ich ulovili 48!!!!!!!!!! Len v okoli terasy. Foto nedam z ohladu na vas. Mlady si to zdokumentoval. Je mi z toho zle. ![]()
![]()
![]()
![]()
Mně nikdo nevymluví, že sušička je tam, kde se může prádlo v pohodě sušit venku, strašné plýtvání energií a vytváření dalších krámů, které nás postupně zahltí. Jeden z mála procesů, který může probíhat v podstatě zadarmo.
Jupí já doufala, že se rozjede spor “ručníky měkkě x drsné”.
Pište si: Kopu za drsňáky!
(Plus když v létě venku věším prádlo, místo abych ho šoupla do sušičky, přijdu si jako děsně pracovitá hospodyňka
)
Sweet Potato Drsňáci jedině!
Jo, páč měkký nesajou. Neni nic hnusnějšího, než se utírat ručníkem a bejt furt mokrá, eeeh.
Pinot Noir souhlasim, susit pradlo v susicce, kdyz je venku 30 stupnu??
Lama_z_Lana Mám z těch měkkých hlavně pocit, že už je přede mnou někdo použil ![]()
Ach ložní prádlo usušené na čerstvém vzduchu...a ještě když sprchne během toho sušení a je to ovoněný letním deštíkem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje