Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:05
Reakce na Pinot Noir:

Mně nikdo nevymluví, že sušička je tam, kde se může prádlo v pohodě sušit venku, strašné plýtvání energií a vytváření dalších krámů, které nás postupně zahltí. Jeden z mála procesů, který může probíhat v podstatě zadarmo.

​sice susicku mam a obcas pouziju ale souhlasim.... kramu at ma kazdy kolik chce, ale plytvani energii to bude...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:11
Reakce na Lama_z_Lana:

Jo, páč měkký nesajou. Neni nic hnusnějšího, než se utírat ručníkem a bejt furt mokrá, eeeh.

​Presne do bodky vystihnute moje pocity z makkych uterakov 

Inak ja by som susicku brala lebo mam maly byt a o susiak na pradlo sa vsade potkynam. Ale kedze je ten byt maly,  tak ani tu susicku nemam kam pichnut. Vo vacsom byte mi susiak vadit nebude takze susicka uz zas nebude potrebna.  Na balkone odmietam susit,  svieti tam slnko (vacsinu veci mame tmavych) alebo tam v nestrazenej chvili lietaju holuby ble. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:15
Reakce na Pinot Noir:

Mně nikdo nevymluví, že sušička je tam, kde se může prádlo v pohodě sušit venku, strašné plýtvání energií a vytváření dalších krámů, které nás postupně zahltí. Jeden z mála procesů, který může probíhat v podstatě zadarmo.

​To je i můj názor.

A ručníky jsou lepší drsné.  Nepoužívám ani aviváž. Podle mě je to další zbytečné zatěžování jak přírody, tak zdraví, tak peněženky. Prášek na praní nebo gel prádlo navoní také. A když peru ložní prádlo a ručníky, přidávám místo aviváže pár kapek esenciálního oleje a vše voní jemně, přirozeně, hezky.

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:37

Mám ráda ručníky měkoše, ale s vůní prádla sušeného venku.. Neřešitelný problém..  Naštěstí mi ho vyřešil fakt, že na sušku nemám místo. 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:46

Tak aviváž je hnus, ale když prádlo není VENKU kde sušit? Se sušičkou můžu vyprat klidně 5 praček a do večera je vše ve skříních. To bych se sušákem v bytě prala týden. A ta vlhkost si říká o plíseň. Jo kdo má zahradu, to je jiná. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:46
Reakce na Pinot Noir:

​Souhlasím, pokud mám balkon, terasu nebo zahradu, nevidím důvod proč si pořizovat sušičku.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:49

Catherinne ale původní podnět byl něco ve smyslu "je vedro, nechce se mi pouštět sušičku".

v tom vedru uschne praček snad i v tom v bytě s otevřeným oknem. (natož venku.) tak dvě pračky určitě, stačí postavit k oknu.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:50

Včera jsem ji pustila, protože černé oblekové kalhoty muže do práce vytáhnu a jsou nádherné bez žehlení, dokonce mají i puky a nemají jediný kočičí chlup!!!

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:51

já balkon ani terasu nemám, spoustu let jsem žila s víceméně neustále vyteleným sušákem na prádlo v obejváku. Sušičku jsem si pořizovala primárně kvůli plísni v pokoji, kde se prádlo sušilo. Jako chápu, že v baráku se zahradou nebo v bytě s terasou se to asi zdá jako rozmařilost, ale do bytu, zvlášť v zimě, je sušička boží, boží.

na ručnících je mi to jedno, jestli drsný nebo měkký, ty měkký nesajou kvůli aviváži, rozhodně ne kvůli vyfoukání ze sušišky, ale trochu mi vadí ta měkkost u triček, mám pocit, že už jsou nošený, když nejsou mírně prkenný ze šňůry.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:55

Jiná Realita no nechce se mi ji pouštět, protože přece jen teplo vytváří. Dvě pračky asi začnou, ale budu muset daleko více věcí přežehlit a to se mi v tom vedru moc nechce. Ale dnes ráno jsem od 6.30 vyžehlila 15 košil a několik svých věcí, takže mám na chvíli pokoj.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:57

Potrefenáhusa přesně, kdo zažil plesnivé zdi a její likvidaci, ví své!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 09:57

Catherinne tak celou dobu je o tom, pokud máš kde sušit.... 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 10:03

nolita no jo, ale začala @Catherinne , která sušit venku nemá kde a na to už se to nabalilo...mi přijde, že v bytě bez balkonu většinou není kde

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 10:06

Potrefenáhusa jj to souhlasím, prostě když není, tak prostě není, ale myslím, že ty ostatní posty, které to spíš odmítají, byly o tom, že pokud je kde, tak.... 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 10:07

nolita  vždyť i realita píše, že můžu sušit u okna. Pak jsou tam ty dovětky o zahradách, tak jsem jen upřesnila, že není kde.  A tak vedra už nejsou, takže až bude potřeba  usušíme.

Online Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 10:08

Potrefenáhusa Catherinne Psala jsem o plýtvání tam, kde lze v pohodě sušit venku. 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 10:09

Potrefenáhusa  děkuji ti náčelníků, že si se mě zastal...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 10:09

Já bych nechtěla sušičku a byt bez balkonu nebo terasy už vůbec ne, já to mám vyřešený

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 10:09

A vy, které nemáte sušku, nechcete dávat aviváž a nemáte rády škrabavé ručníky a osušky, znáte bambusové?

U nás už jiné nepoužíváme.

Bambusový ručník / osuška je vyroben(a) z velmi jemných a kvalitních bambusových vláken (70% bambusového vlákna a 30% bavlny). Bambusové vlákno přirozeně zabraňuje množení bakterií a tím redukuje vznik nepříjemných zápachů - vhodné i pro alergiky. Přídavek dlouhovlákné česané bavlny dodává potřebnou pevnost a stálost i při častém používání. 

Při kontaktu s Vaší pokožkou okamžitě ucítíte hebkost a měkkost ručníku / osušky. Potěší Vás také vysoká savost, díky které bude Vaše pokožka po koupeli dokonale osušena.

Online Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 06. srpna 2018 10:10

Catherinne Tak to je úplně jiná situace. I s barákem v zimě sušičku miluju, nebo na podzim, když se ještě netopí, ale venku už to neschne. A když teď bylo potřeba během půldne vyprat, tu hrůzu, co děti přivezly a zase je expedovat jinam, sušička pomohla. A odchlupovací funkce už byla chválena mockrát.