Sweet Potato No vidiš, klóbrc nemam! Tak do NDR se jezdilo na nůďo, to by ty plavky byly ještě zbytečně konzervativní. Hlavně mně se teď potvrdilo, že vlezeš do moře a je 50:50 jestli tě sežere žralok nebo ne, v týdle hysterii já tam vlezu leda po kotníky!![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska ha to měla stejně. Troje s sebou a jedny vůbec nevytahla ![]()
Pod vlivem SunEclipse jsem si koupila dokonce dvoudilne a dobré jsem udelala. Byly tam mnohem horší a větší velryby ![]()
Mutziputzi Tak taky se to nevozilo do, ale z.
A s těma kotníkama opatrně, aby ti je ten žralok nevyštíhlil moc![]()
Sweet Potato Tak kdyby tohle uměl, lezu tam po kolena!
Mutziputzi tsss, preferují jedny dopoledne, druhý odpoledne...mám cca osmery, což je na tři týdny stejně málo.
Catherinne To ja jenom tady delam damicku, v realu ja fakt taham jako spravna hipsterka jenom jedny a smala bych se ti![]()
u moře jsem nebyla si 7 let, tak se zeptám asi fakt blbě, ale k čemu jsou patery plavky? Já mám jedny jednodílný do bazenu a jedny dvojdílný a nikdy mě nenapadlo si brát na dovolenou zrovna plavky ve víc kusech
Potrefenáhusa já si beru aspoň dvoje, protože se mi někdy stává, že mi do rána neuschnou. Nevím proč, ale fakt ne, i když je teplo a i když pominu, že i tak můžu vlézt do vlhkých, tak se někdy cestou k vodě stavíme na kafe, tak bych si takto oblečená nerada někam sedala.
Jinak i teď mám doma 30 stupňů a nechtěla mi uschnout nějaká silnější trika z bavlny, možná jsou ty šprušle sušáku moc blízko sebe?
Moje dcera, dite, ktere zna lekare je z ockovani, podstupuje lumbalni punkci, uplne necekane, klepu se tady na chodbe jako ratlik a odmitam dal cist vsechna rizika a mozne diagnozy (po tydnu "boli me v uchu" a lekarskeho "dostala se ji tam voda, nic to neni" ji do rana ochrnula pusa a nez jsme absolvovaly vsechna vysetreni, tak cela pulka obliceje....)
Garfie neofoukla v obliceji? kamaradka mela z obycejny jizdy na eskalatoru v metru obrnu licniho nervu.
Kazdopadne drzim palce at to dobre dopadne!
711990 Jj, vypada to jako pravdepodobna verze, ale chteji vyloucit borelie a dalsi mozna nebezpeci, tak uvidime.
Garfie tak teď už jste u odborníků, oni se už postarají, neboj. ![]()
Sa priznám, že dovolenke som mala jedni plavky, jedni šortky, dve tričká a cestovné dlhé nohavice tureckého strihu (pudláče sa tomu hovorí?) a šaty.
Ale kupila som si tam šaty, košelu, plážové handry,......
Slušne oblečení sme boli iba na večeri, to sme chodili do reštaurácií.
Garfie fuuu, držím vám palce, nech už to má za sebou a žiadne komplikácie. ![]()
Potrefenáhusa aby mely zensky vzteka ne, to je mi votazka![]()
Mutziputzi to di bez plavek, ne? ![]()
Garfie strasne moc drzim palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje