Catherinne to jo, ale až po tom tvém příspěvku ... :-) ale je to celkem fuk, každý si to stejně zařídí podle sebe, a pokud fakt není možnost venku, tak není co řešit...
Catherinne to jo, ale až po tom tvém příspěvku ... :-) ale je to celkem fuk, každý si to stejně zařídí podle sebe, a pokud fakt není možnost venku, tak není co řešit...
A mě zrovna na balkoně vlajou naškrobený duchny
ale teda pověsit je na tom přímým slunci, to je lábuš teda..
Sweet Potato nebo když se děti pozvracejí v posteli... ![]()
Jsem na slunci suseny drsoň bez avivaze. Ale v zime by susicka nevadila ![]()
Keď sa tu perie a suší. Ako odstrániť mastnotu zo šiat?
paktofonika jarem.
Stará Stanová Kůže Skúšala som a nepomohlo, ale je možné že je to preto že kupujem Ecover a ešte som mala zásobu Frosh a ani jedna nepomohla. Nemáš iný tip lebo kupovať fľašu jari len kvôli malej škvrne...
paktofonika a co žlučové mýdlo?
paktofonika mi ecover přijde, že dobře odmašťuje, srovnatelně s klasickým jarem, ale někdy to trvá dlouho, než se mastnej flek vypere
Catherinne No išla som pozrieť a mám len Lanzu, píše na škvrny tak skúsim to. Ale smrdí strašne.
paktofonika někdy to jednou nepomůže. V kufru mi vytekl opalovak na sortky. Prala jsem je dvakrat. Pred pranim vzdy flek polila jarem, promnula a nechala nejakou chvili pusobit. Lehce vyplachla a prala.
Teď je to už ok.
paktofonika hehe, dík, já už ho mám, ty tekutý dýl a fajn, včera jsem prala prvně s tím sypkým bílý prádlo (totálně zaprasenej ubrus od žlutýho pylu ze slunečnice, ehm zdravíme @ounz, aneb jak měla paňmáma doma útulno) a dobrý. Prádlo vypraný, voní tak hodně jemně, skoro neznatelně.
V sobotu jsem byla v Kravařích ve skanzenu a měli tam expozici o historii praní, včetně Schichtova mýdla s jelenem, zajímavá historie.
Si stěžuju, že jsem měla zálusk na plavky v H&M, jako na tejden prostě patery plavky potřebuješ a nikde nemaj NIC!!!![]()
Mutziputzi no,to je taky napad,v srpnu chtit kupovat plavky...![]()
ale u nas sem minuly tyden videla,no to je ti k nicemu 300km.![]()
Mutziputzi Dokoupíš na místě?
Zarinya Jsem myslela, že na mě ňákej zbyteček počká no, ty semišový jsem dosti chtěla, no nic no![]()
Sweet Potato Já budu chudák dokupovat všechno, aneb když do Barcelony neletíš businessem, ale dobytčákem![]()
Mutziputzi Takže zpátky poletíš v paterých plavkách, třech tričkách a dvou kloboucích jako jezdívali naši rodiče z NDR?![]()
Mutziputzi Tak teď si připadám jako cuchta, neb jsem měla na týden troje plavky a jedny jsem vlastně ani nepoužila, protože mají jinak ramínka a nechtěla jsem být pruhovaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.