Garfie Držím pěsti, ať je dcera brzy v pořádku!
Stěžovací vlákno
Mutziputzi Potrefenáhusa no jak psala Zu , neoblíkám se po obědě do mokrých, vypraných plavek. Vezmu si suchý. A když si jdeme sednout na kafe, tak taky nebudu kapat. Navíc já je většinou kombinuju, takže jsem krom jedněch černých barevná, tak by sis ani nevšimla, že je ta barevnost jiná než včera. A baví mě to. Asi bych v jedněch plavkách tři týdny nevydržela. To je jak chodit v jednom tričku týden.
Garfie Myslím na vás. Bude to dobrý, určitě!![]()
Potrefenáhusa Nerada lezu do mokrých a už jsem bohužel dorostla do věku, kdy si mokrý spodek raději co nejdřív převléknu. Obecně j moři tahám spoustu hadrů, bez kterých bych se obešla, ale kdy jindy je vyvenčit, že jo.
Bikiny mám několikery, ale stejně pořád nosím jen ty jedny nejoblíbenější. Ale jak jsem to měla vědět předem, že zrovna tyhle budou nejoblíbenější, že jo...![]()
Garfie Držím moc palce.
Sweet Potato mokrý asi chápu, já si nekupuju už nic vycpanýho nebo s mašličkama apod., to schne hrozně blbě.
Já nikdy na tý klasický dovolený u moře nebyla, tak mě nenapadlo, že na kafe se chodí v plavkách
Garfie na webu fakt nic necti, zbytecne se nestresuj. Je to neprijemne, ale dobre to dopadne ![]()
Garfie držím palce, ať je všechno v pořadku!
představte si, že máte soukromé firemní parkoviště.
přijede si do práce, na parkovišti parkuje tak 6 cizích aut, z toho jedno zabírá dvě místa, protože jak prase přijelo, tak to tam nechalo.
i zavoláte policii. mezitím přijede další auto (superb), vyleze chlap a jde si pryč. tak mu řeknete "pane, to je naše parkoviště a zrovna jsme zavolali policii" a on "v pohodě (!), než přijedou, budu pryč" wtf
ten, co parkoval přes dvě, taky odjel dřív, než se doráčili, a neřekl ani ň, ani náznak omluvy, s ním nějaká nádhera, ta jen smraskla xicht, nastoupili a zmizeli.
tohle se mi stává pořád, lidi jsou neskutečně oprsklí, drzí a sebestřední. nejhůř se v tomto chovají majitelé dražších aut (nové audi, vw - jeden tam parkoval týden, asi byl mezitím na dovolené...) anebo naopak majitelé starých šrotů.
Potrefenáhusa no na kafe třeba plážový šaty přes plavky, ale ne mokrý plavky pod nima.
Catherinne Jak dlouho schnou plavky u moře, 2 minuty?
Mutziputzi Tak v tropech s 90% vlhkostí i dva dny.
Sweet Potato Tak kdybych tam nebyla, i bych ti to uvěřila)
Garfie držím pěsti, ať to má rychle za sebou a dobře to dopadne...
já cestuju hodně na lehko, plavky mívám zpravidla jen jedny :-)
nolita Já to letos v rámci cesty s kabinovym kuříčkem vidím podobně po předběžnym zabalení, budu ráda, když tam narvu oba díly![]()
Jiná Realita Co takhle závoru a vjezd na karty?
Garfie Snad to nebude tak zlé. Držím palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje