#Mutziputzi tvoje sousedka na desce bude vzteklá jak jsi zhubla, moje bude počítat plavky...![]()
Stěžovací vlákno
Catherinne Já jsem za posledních asi 25 let nezhubla ani kilo, ale uvidíme![]()
Mutziputzi ale chtělas, ne? Kde se to sakryš zvrtlo? Držím palce. Takový 3 kila jsou fajn.
Catherinne To už tady jedna kolegyně jednou kdysi, než propadla hysterii spekulovala, že chci pořád hubnout, určitě mi to nejde a proto se směju tlustejm, pravdou je, že jsem nikdy o snovém hubnutí nenapsala ani ň, nepotřebuju hubnout, netřeba držet![]()
Mutziputzi aha, tak to sorry, měla jsem pocit, že jsem to četla. Tak až vyrazíš, tak krásný dny.
Catherinne Zatím to vypadá, že nevyrazím, nestíhám lautr nic, ale děkuju![]()
Garfie
At to dobre dopadne, a nic necti!
Ja jdu z trilete prohlidky a taky neskacu do stropu, to mluveni dcery je furt dost slaby, taky radsi nectu, bych se dozvedela samy hruzy...![]()
Kokoska bohužel je tam taky zastávka autobusu :( jinak to udělám hned. ještě jsou samozřejmě možné ty parkovací sloupky, ale to by bylo moc komplikované, protože jedno místo využívají střídavě až tři zaměstnanci.
Garfie ach jej, moc drzim palce, at na to dcera hned zapomene. Urcite bude vse v poradku, tak jen at to hlavne zvladne bez spatnych vzpominek..
Garfie Držím palce a těším se na dobré zprávy
.
Potrefenáhusa ja na dovoleny potrebuju dvoje plavky. Jedny na dopoledne, druhy na odpoledne, protoze si na sebe nerada oblikam mokry plavky. Jednou jsem na plazi zazila pani, ktera si po kazdym plavani preclikala plavky a ty pouzity susila na slunecniku. Asi ji mokry plavky delaly problemy. (Kvuli tomu ja nemuzu nosit jednodilny, protoze nemavidim, jak me z nich studi bricho, nez uschnou)
Já vozím (i vlastním) dvoje plavky. Koukám, že jsem dost mimo
. Ale možná je to i tím, že si plavky velice nerada kupuji.
Radiožurnál právě zahlásil, že tento týden by měl být nejteplejší z celých prázdnin . To jako jde, aby byl ještě teplejší než ty předchozí? ![]()
Pinot Noir To teda nevím. Norové si myslí něco jiného a navíc mi přijde, že rána už jsou chladnější.
Tak troje se vešly..a asi se nevrátim, když čtu co holky píšou...

Lamicka My jsme dnes v noci vyvětrali byt na 26, nejlepší teplota za posledních 14 dní. ![]()
Renusatko ja dnes k ranu zavirala okno protoze mi byla zima!
a fakticky bylo jen 19, kdyz jsem vstavala, poprve po mnoha tydnech v noci teplota klesla pod 20 C
viktorka_od splavu Ano, zima k ránu, skvělé!
U nás je večer, v noci a ráno vyloženě příjemně až chladno, přes den to vylezlo jen ke 30, tak uvidíme.
Renusatko My vyvětrali dokonce na příjemných 25 stupňů
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje