Samantha smudlinka? ![]()
Stěžovací vlákno
Popravdě řečeno, co je ti potom.
Je suis smudlinka![]()
Samantha tak je to tady diskusni forum, tak se ptam, smudlinko
Přivolána šmudlinkou všem děkuji za podporu. Potvrdili infekci nervového systému a teď budou zjišťovat, o co konkrétně jde. Vypadá trochu líp, ale pořád zničeně. Dnes už konečně po 24 hodiná vleže mohla zvednout hlavu a posadit se, takže si bude moct číst, tak snad jí to zvedne náladu.
Garfie
tak ať se drží....
nolita Díky moc. Do teď byla notoricky zdravá, tak si to asi odbyde najednou :-)
Garfie verim, ze to bude brzy dobre, drzim pesti ![]()
Garfie držim palce, stres to musí bejt hroznej...já měla v 6 letech meningitidu a myslim, že máma zestárla o několik let. Lumbální punkci mi taky dělali, nebolelo to, ale dodnes si pamatuju ten divnej pocit jehly zezadu jakoby v břiše.
Ať je zase líp!![]()
Garfie sakrafix:-( drzim palce! deti se vylizou ze vseho rychle![]()
Garfie Držím palce, ať je rychle v pořádku. Jestli má chuť na čtení, je to na dobré cestě :-).
999 Prosím tě, to bylo první na co se po probrání ptala "kde to jsem" a vzápětí "můžu si číst (znělo to něco jako "mžu čst", fakt ještě skoro nevnímala). A doktorka "no v zásadě můžeš, ale do večera uvidíš dvojitě...." a stejně si chvíli vleže četla ![]()
Garfie Tak to bude dobrý...![]()
Garfie Chápu!! Já když se ve Slovenském ráji otrávila jídlem a byla jsem tak zničená tím zvracením, že jsem neměla ani sílu na čtení, myslela jsem, že je doopravdy po mně.
Moc držím palce!
barbucha To je moje noční můra - pavouk!
V pátek jsem na návštěvě za solidního řevu skákala na křeslo. Samozřejmě kvůli pavoukovi, který mi skoro vlezl na nohu.
Garfie Rychlé zotavení přeji! ![]()
Uf, ať je brzy zdravá. Hlavně že se to už řeší a podle stavu pacientky to snad vypadá, že to zachytili včas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje