Mutziputzi To je strašný...mně je z takových lidí úplně fyzicky zle :(
Stěžovací vlákno
Pinot Noir já myslím, že přes den možná bude hodně vedro, ale už to bude takové to jedovaté vedro - u nás ve městě včera stačilo být ve stínu, a i když se na slunci moc nedalo vydržet, tak stínem proudil výrazně chladnější vzduch, což se nestalo už hodně dní. myslím, že tento týden bude aspoň u nás rozhodně snesitelnější než ten předchozí.
Jiná Realita Ve čtvrtek má být 38, to pro mě není snesitelné, i kdyby ráno bylo sebe příjemnější ![]()
Pinot Noir Ja to vzdavam a jedu zitra rano do patku ke tchyni, protoze u nich je vzdycky chladneji. Jela bych uz dnes, ale jedu s mladetem k doktorovi (cca 45 minut autem v nejteplejsi denni dobe), snad to prezijeme!
Včera mi v drogerii něco skočilo pod košili (!!!) a hryzlo mě to na žebrech
Ukrutná bolest najednou jak kdyby mě vykosťoval tygr... a pak vidim, jak mi zpod košile vypadlo něco ne nepodobný tarantuli a zajelo pod regál ![]()
Bolelo to děsně, dneska to bolí (setrvale děsně) a zároveň svědí (příšerně). Asi zešílim ![]()
barbucha Jakože tě kousnul pavouk?
barbucha k doktorovi! Co když je to jedovatý? !
Každý pavouk má jed, auau. Nešlo by to něčím natřít?
barbucha na svědění mi trochu pomohl tea tree oil, ale s tímhle snad fakt raději k doktorovi :o
barbucha ježišikriste to zní jako strašlivá noční můra![]()
Bych s tím snad taky radši někam šla, zrovna tuhle jsem četla článek, jak se u nás díky teplu, zvlášť na jihu Moravy teda, začíná dařit nějakým jedovatým bestiím z jihu, který sice nejsou smrtelně nebezpečný, ale citlivějším jedincům a malým dětem může kousnutí uškodit.
barbucha Pavouků se neštítím, ale tohle teda ![]()
Hnus fialovej! Určitě to byl pavouk, nepřipomínalo to nic lítajícího ani náhodou. Jak se to hrabalo pod ten regál ![]()
Mazala jsem do lékárny, kde mi dali nějakou "after bite" tyčinku, a je to po namazání na chvilku úleva... No čekala jsem včera, jestli mi nezačne tuhnout krev v žilách, ochrnovat končetiny a tak, naštěstí nic nebylo, jen mi přišlo hrůzou a vzteky mdlo skoro
Tak snad přežiju.
A kožař je stejně na dovolený ![]()
barbucha arachnofobici teď nepůjdou do drogerie...ale před dovolenou budu muset! Který se mám vyhnout obloukem?
šiš, to je teda bolest objednat si něco z háemka, od 2. 8. mám u objednávky status odesláno, až dneska začal fungovat tracking a tam vidím, že boty, který mi beztak budou malý, jsou stále v Gliwicích!
barbucha Jestli nechceš zmutovat do spiderwoman, tak bys pro jistotu k tomu doktotovi měla zajít. ![]()
Jinak teda
.
Karoleena A jak ti jsou ty sandály? Velikost sedí?
Teta! Já tam nikdy nechodím, jen jsem ji měla teď z nouze při cestě... a dobře mi tak, že jsem líná udělat pár kroků navíc.
Ozvu se, až zdolám první zeď ![]()
tina Nomádi jsou super, vel. 39 je mi úplně akorát, což možná naznačuje, že jsou spíš trošku větší, protože mám nohu 39,5. Jsem s nima moc spokojená, dokonce jsem je vzala na zátěžovej test 15 km terénem po Pálavě a přežily boty i moje nohy úplně v pohodě. Jsou lehký jak pírko, trochu nezvyk pro mě je, že kolem nohy je ještě kolem dokola rantl té boty, pro ty co jsou zvyklý nosit Birkeny asi nic nečekanýho, ale třeba bram říkala, že si v nich připadá trochu jak ve sněžnicích. :) Nevýhoda může být ten barefootovej koncept spočívající v absenci podrážky, mně to zatím neva a přinejhorším se dají vždycky v jakýmkoli obuvnictví nechat podrazit, případnej bordel zespod se prostě vypere, na štítku psali, že se dají hodit do pračky na třicet.
Šmudlinka malá...
A jak to dopadlo? Jak se má a co vám řekli doktoři?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje