Luna Na Balatone som ešte nebola takže niesi posledná :D Ja by som rada niekam šla ale nejde to :/
Stěžovací vlákno
Luna Jak se balení takhle rozplizne, je to zlý. Mně se většinou rozplizne vybalování, to nesnáším. Vyhnat děti s tatínkem ven a šupšup naházet to do tašek a tradá.
Sweet Potato Teď to nehrozí, není doma, přijede až večer. Musím to nějak zvládnout s nima za zadkem.
A vybalování je taky něco, ale tam to tak nějak nahážem do pračky, ale tohle přemýšlení, co vzít a jaký bude počasí...Zatím jsem vždy sbalila blbě, nemám na to buňky.![]()
Luna Na Balatoně jsem taky nebyla. Byla jsem jen u menšího jezera u Székesfeherváru. Já bych někam tak jela. Aj ty děti bych přežila.
Luna Když byly děti takhle malé, vezli jsme prostě všechno. Většina věcí přebývala a stejně vždycky něco chybělo. Někdo má důmyslné seznamy, podle počtu dní, ročního období, ubytovacího zařízení...já jsem chaot. A vždycky jsme přežili.
Vybalování taky neumím, naštěstí máme jeden volný pokoj, kam se to dá odložit, mám pocit, že v kufru je tam ještě část květnové Kanady :-). A před odjezdem na dovolenou se mi nechce nikdy a nikam a přijde mi, že jsem měla zůstat doma, to samý třeba před koncertem, ale pak se mi skoro všude líbí.
Sweet Potato
Ale joo, já to určitě přežiju a troufám si říct, že se mi tam dokonce bude líbit i s těma lidma, který jsem 5 let neviděla a máme všichni mezitím ty děti, ale fakt jsem poslední týden děsně unavená, většinou nebývám, dokonce se mi blbě dýchá a nemám vůbec energii to nějak rozseknout...Možná tohle je stárnutí.![]()
Zina Jo vždycky si rvu vlasy, proč já si to vlastně dělám, všechno zařizuju, shánim, balim, hledán hlídání pro psy, kočky, rybičky, už nikdy nikam... a pak jsme chvilku doma a už zase vymejšlim.![]()
Luna ja zacnu balit o vikendu do tater![]()
viktorka_od splavu Budu na tebe myslet!![]()
andulka01 nešlo by třeba část té práce delegovat? Aspoň na chvíli? Trochu by se Ti uvolnily ruce a pracovalo by se hned líp.
bram Ano, už se stalo, bylo delegováno samozřejmě i s částí mého platu. Blbý je, že zrovna v té části práce je teď naprostý off-peak a zůstala mi ta část, která má naopak teď kulminaci takovou, že to tu nikdo nepamatuje. Ještě se z toho všeho snažim vzpamatovat, k pracovním starostem se přidaly finanční, no není to nic pěknýho. Volno si vzít nemůžu, fakt je teď nejvyšší sezóna.
Luna zlatej balaton, co?;-))
Tak moje volno sa zmenilo . A tak som chcela dnes relaxovat a musím makať. ![]()
Luna vždy uprednostním dovolenku, kde ideme aj s nejakými inými deťmi, dokonca aj keď kvôli tomu musím ísť s požiadavkami na komfort hodne dole. Lebo to, že sa tie decká spolu zahrajú je na nezaplatenie. Ak idete autom, tak nešpekuluj, zober všetko čo sa dá, auto odvezie. A ak niečo zabudneš, v Maďarsku fakt kúpiš.
slniecko my ted spolecne dovolene s detnymi kamarady cilene vyhledavame. Donedavna by se mi fakt nechtelo, ale ted si to uzivame.ono s malym ditetem se clovek stejne tak nejak placa kolem, takze takhle tam ma aspon s kym promluvit, prostridat se, deti si spolu pohraji... a kdyz clovek nestoji vecer o spolecnou zabavu, muze se snadno vymluvit a jit "uspavat" (a pak sedet s drinkem a knihou na terase;)
Kdyz nam bookuji pokoj, zamluvim vzdy aspon dva.jeste se nestalo, ze by nam zustal prazdny, vzdy se nekdo chytne:)
andulka01 a co PN na dva tri dny?
Luna Ta únava je už určitě z těch veder. Předpokládám, že u vás byla takové úžasné ochlazení, jako v Brně z 37 na 30. Taky jak pořád neprší, je strašně suchý vzduch a opadané stromy. Přijde mi, že vyrábí méně kyslíku
. O víkendu jsme byli na chalupě, tam nepršelo vůbec už 6 týdnů. Na stromech není žádné listí, jen jabka a hrušky. Tráva žlutá, celý prázdniny jsme nemuseli nic sekat. Vypadá to, jak na poušti.
slniecko my ted spolecne dovolene s detnymi kamarady cilene vyhledavame. Donedavna by se mi fakt nechtelo, ale ted si to uzivame.ono s malym ditetem se clovek stejne tak nejak placa kolem, takze takhle tam ma aspon s kym promluvit, prostridat se, deti si spolu pohraji... a kdyz clovek nestoji vecer o spolecnou zabavu, muze se snadno vymluvit a jit "uspavat" (a pak sedet s drinkem a knihou na terase;)
Presne!!!
Luna Prosím, podej zprávu, jaký to tam je... Dcera se tam chystá příští týden, tak abych věděla, jestli jí to mám rozmlouvat :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje