andulka01 hele a nějaká dovolená v dohlednu? Oraz je někdy fajn. Jinak tyhlety vlny v práci, že má člověk pocit, źe se fakt nic nedaří a nemůže to zlomit, bejvaj, ta sinusoida je přirozená, ale nacházet se zrovna na jejím minimu to nepotěší, ale bude to stoupat, určitě! Jinak pokud člověk dělá pod velkým tlakem,tak tím spíš nějakou tu chybu udělá,blbej bludnej kruh..soucítím a přeju ať se to srovná!
Stěžovací vlákno
rasaNori Snad už to přešlo, byly to jen takové přeháňky, ale na koupání to nebylo. Jeli jsme nakonec do Verony a čím víc na jih, tím nižší teplota (min. bylo myslím 22 stupňů).
Jinak jsme tady asi trefili největší špičku (prázdniny v Itálii i všech okolních zemích), jezdí se v totálních zácpách (40 km asi hodinu a půl), Verona šíleně narvaná a tamní Aréna ("koloseum") byla dneska mimořádně od tří zavřená (přišli jsme tam 15:10) ![]()
monr sem z toho nadsena jelikoz to mam kazdomesicne tri dny....
Ted poprve bez migreny,jen je skoda,ze sem to nevedela driv.
rasaNori To je mi líto, že se vám ta dovolená zkrátila.
brrr No som na teba dnes celý deň myslela či ste v poriadku (kvôli pádu mostu). Tak ešteže si napísala :)
Já bych se na to byla vykašlala, i když jde vo princip - ale baba neměla bejt drzá, to mě nadzvedlo nejvíc.
Skvělý, žes to dotáhla. ![]()
brrr hele nam to ani tak nevadilo, neb muz si predposledni jizdou odpravil kolo a ja jsem taky hodila slusny drzkopad a jsem rada ze jsem rada (a vypadam jak obet domaciho nasili, aneb kdo nepada jezdi pod svoje moznosti :D ). Toz jsme usoudili ze stacilo. A kdyz si vemu ze jsme misto do Livigna chteli jet do Finale
no jeste ze tak.
To víš, nerudná baba s dostatkem volnýho času ![]()
paktofonika Dík, naštěstí je to trochu jinde. Ale mamka mi kvůli tomu taky volala (zdravím razorblade a jejího tatínka
)
rasaNori Sportem ku zdraví a trvalé invaliditě! Snad jsi v pořádku.
brrr nic co by se nezahojilo, ale vypadam jak hrdina z bitvy u Krescaku:D jsem si porad rikala ze integralka je zbytecnost, ze zas tak ve sjezdech nedracim. No...kamarad nademnou stal jak jsem se sbirala ze zeme a rika: jsem myslel ze jako matka budes mit vic rozumu:D
Když jsem na zastávce včas, má autobus zpoždění a já na něj čekám. Když jdu na poslední chvíli, jede autobus o minutu dřív. PROČ?
Aneb dnes ráno jsem sprintovala za autobusem s plnou taškou knížek, který nesu vrátit do knihovny. Sport poránu není můj koníček.
coralline To je u vlaku skoro 100% jistota, že to tak bude. Ještě je varianta, že jedete na důležitou schůzku/zkoušku/vyšetření, tak pak má to zpoždění cca 90 minut.
Zina pokud vlak odjede drive-okamzite si stezuj. neexistuje!
brrr my sme tiez trafili dovolenku Talianov, sme na Istrii a cítim sa ako v Benátkach
Vcera bola parádna búrka, co je príjemná zmena po 30tkach, ale od zajtra ide teplota zase hore. Tak snáď budete mať lepšie počasie aj vy :)
Mně se nechce na dovolenou. Zní to divně, ale dalších pár dnů v obří partě plné děcek, tentokrát navíc mezinárodní, nějak se na to už necítím.![]()
Luna A kam idete?
paktofonika na Balaton, jsem asi jediná žijící, kdo tam ještě nebyl.
S nama tam budou známí z Polska a Maďarska, aspoň se nám tam domluví někdo...Ale i tak se mi tam nějak zvlášť nechce.
Luna balaton je fajn, uvidis
viktorka_od splavu Asi jo, já su jen unavená jak pes, jak jsou draci furt doma...
Balím tašky už asi 3 dny a furt jsou prázdný.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje