Sweet Potato Mám známé, kteří mají na balení program, který si sami vytvořili. Normálně zadají parametry, kam, kolik dní, aktivity, na které se chystají, váha do letadla a vyjede jim seznam pro každého člena rodiny
.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato
Ale joo, já to určitě přežiju a troufám si říct, že se mi tam dokonce bude líbit i s těma lidma, který jsem 5 let neviděla a máme všichni mezitím ty děti, ale fakt jsem poslední týden děsně unavená, většinou nebývám, dokonce se mi blbě dýchá a nemám vůbec energii to nějak rozseknout...Možná tohle je stárnutí.
To není stárnutí, to je tím horkým suchým létem. Slunce je sice životodárné, ale toto léto nám dává na frak. Vysává z nás sílu.
Já jsem dokonce přišla na to, že umřít v létě bych si i vybrala, kdyby to šlo.
999 Jsem dost ráda, že takové známé nemám. I když mám pár takových, které to asi ještě jenom nenapadlo.
Sweet Potato existuji takove aplikace v mobilu, i zkontroluji, jake ma byt pocasi v dane lokaci a terminu :)
Sweet Potato Oni jsou super, i když trochu jinej gang :-). Jsou to vědci, uvažují trochu jinak a je to pro ně úspora času.
Sweet Potato 999 Mně to třeba přijde skvělý, kam se hrabu já se svojí excelovou tabulkou, která umí jen přepočítávat kusy oděvů podle zadaného počtu dní! Já jsem úchylná na plánování dovolených, přítel naopak zas vůbec, a panuje velká spokojenost na obou stranách, protože já se vyřádím a on zas nemusí v tomto směru hnout prstem, resp. neuronem teda, fyzicky se pak sbalit musí do svého kufříku sám pochopitelně, jen k tomu už má připravenej ten seznam. :)
999 Jj, podam hlaseni.![]()
Luna Dík a užij si to tam :-).
Karoleena Tak byly časy, kdy jsem odpočítávala pytlíčky s čajem a vážila každou ponožku, abych nevlekla ani gram navíc a přitom mi nic nechybělo. Teď balím spontánně. (Čti:chaoticky)
Zarinya držím palce, nech to vydrží bez migrény
Já vlastně nevím, na koho si mám stěžovat... Jestli na restauraci, kde dávají do špenátu mouku (myslela jsem, že se to dělá už jen ve školních jídelnách), nebo na sebe, že jsem se dopředu nepřeptala. Každopádně je mi blbě...
999 jestli myslíš špenát jako klasickou omáčku tak to je snad normální postup? že tam patří zásmažka...
viktorka_od splavu Listový špenaĺt jako přílohu...
999 tak to teda au!![]()
999 No uff :O Rozhodne na reštauráciu, kto by čakal že na špenát dajú múku. Myslím si že ani klasická omáčka sa už s múkou nezahusťuje, možno niekde v tretej cenovej. Minule som vrátila jedlo kvôli mrazenému špenátu, nemám ho veľmi rada, v reštaurácii by som čakala čerstvé suroviny a hlavne bolo napísané že je to s čerstým špenátom.
Balení a vybalování nesnáším, seznam si nejsem schopna vytvořit, nějaké plánování např. jídla jde mimo mě. A před dovolenou se mi stabilně nikam nechce, na Balatonu jsem nebyla. ![]()
paktofonika Tenhle i čersvý byl... Ale byla v něm smetana a do ní dali mouku.
paktofonika no ten klasický špenát (s knedlikem a vajíčkem/hovězím plátkem) je prostě zasmaženej, ale rozhodně bych to nečekala v jakýmkoliv jiným jídle... a určitě ne jako záklechtku, ble
stejný rozdíl jako rajská a rajčatová omáčka.
999 To je divné. Ja som múkou zahusťovala naposledy tak pred 10 rokmi, to sa práve čudujem.
viktorka_od splavu Ja myslím že sa to dá kľudne uvariť aj bez zásmažky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje