paktofonika letos nic moc
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa nemozu ma vyhodit ![]()
Uff, dneska mě tak brutálně vytočil nadřízenej v práci a teď, jak jsem to doma vyprávěla přítelovi, tak jsem vytočená podruhé.
Ale beru to z té lepší stránky, poslední skoro měsíc a půl (ho ho ho) jsem nebyla takhle naštvaná ani jednou, takže už mi skoro i začínalo být líto, že odcházím :D, takhle mi bylo nejlepším možným způsobem připomenuto, že sbalit se a vypadnout bylo správný rozhodnutí.
Janulik03 A ja mam maly prsa!!!:-D:-D Tak uvidime zitra!
Karja Abys přes ně viděla na klávesnici. ![]()
brrr Pisu na mobilu, kdyztak vzpazim no:-D
brrr Prsa nic, ale v detskem vlaknu jsem se jen zminila, ze musim uspavat v kocarku a dite usnulo samo pod hrazdickou nez jsem se nasnidala. Nevim jak zna heslo k wifi:-D
Mam rymu a teplotu! A zrovna vcera mi dorazily vzorky od Sylvaine Delacourte, na ktere jsem se tesila, a nemuzu je zacit zkouset, protoze nic necitim ![]()
Ve dvou dnech se tomu panovi, co s nim bydlim, podarilo nechat odemceny dum (ne nemame kouli) a nezavrit mrazak, takze ted odmrazuji a vyhazuji jidlo (nastesti nam jeste nedovezli 10 kilo hoveziho, co mame naobjednano).
Karja Tak ještě něco dotřetice, vždycky to bývá třikrát ![]()
Dadoo Jo, jeste zas.al nanukem pul kocarku, zrovna ty bily casti, ale to beru jako prkotinu:D.
Karja dítě nechybí?
Ehm, asi jsem trochu brzda, ale Karja ty mas dite?!
Gratuluju :D trochu hodne dodatecne :D
Po dvou dnech se spánkem max 3 hodiny opět sedím na letišti. Tentokrát je let opožděný něco málo přes 8 hodin
Uff, dneska mě tak brutálně vytočil nadřízenej v práci a teď, jak jsem to doma vyprávěla přítelovi, tak jsem vytočená podruhé.
Ale beru to z té lepší stránky, poslední skoro měsíc a půl (ho ho ho) jsem nebyla takhle naštvaná ani jednou, takže už mi skoro i začínalo být líto, že odcházím :D, takhle mi bylo nejlepším možným způsobem připomenuto, že sbalit se a vypadnout bylo správný rozhodnutí.
ja som si tiez hovorila ze by som mala ist zas na navstevu na pracovisko ale pre zmenu vtedy ked tam bude jeden blb aby mi nebolo luto ze sa tak skoro nevratim
chodim sa tam pripominat a ukazat dieta zasadne vtedy ked tam nie je cca kazde 3 mesiace
Catherinne Ne od vcerejska spis prebejva, nema nejak svuj den/vikend.:-D.
razorblade Jo, diky, tady na parfumanii se dost urodilo za posledni dobu;-).
Tak mimo jsem ja. Nejenze ten mrazak bylo moje dile, ale po odmrazeni jsem ho zase nezapla, takze to muzu vyhodit tuplem plus ted I veci z lednice. Posledni dobou hrozne debilnim, ja myslim, ze jsem to dostala od partnera a on uz ted bude normalni a nebude zapominat. Jezis to se mnou bude hroznej zivot!!!
Karja chudak![]()
viktorka_od splavu Hele jo, a minulej tejden jsem dvakrat nechala neco na sporaku! Jednou pizzu, tak to by smrdelo a prisla bych na to, ale podruhy jsem odesla normalne pryc a to byly takovy spesl lahve snad za tisicovku, navic seskvarena umela hmota strasne smrdi, to se stalo segre a museli na vikend jit spat jinam, vyprat zavesy, zaclony:-D. A to to ucitila ze spodniho patra,nesla uplne pryc. No jsem fakt uplne debilni, ted jeste ta udalost jak jsem nemohla vycouvat auten, potrebuju k sobe asistenta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje