Je to vůbec zkolaudované jako byt?
Vypadá to jako přestavěná sušárna?
Stěžovací vlákno
Dadoo Taky bych to tak videla, najit byt je slozite, u nas treba neni v nabidce ani jeden a to je to blbe panelakove sidliste, i kdyz u krcaku
Dadoo Taky bych to tak videla, najit byt je slozite, u nas treba neni v nabidce ani jeden a to je to blbe panelakove sidliste, i kdyz u krcaku
V niečom podobnom som bývala,keď som odišla do Londýna.Nechala som raz otvorenú vetračku a vybehla do blízkych potravín.Po návrate ma čakalo nemilé prekvapenie-vykradnutie
už som sa tam nikdy necítila bezpečne a hľadala som rýchlo nové bývanie
Dadoo presne, taky bych vzala pro zacatek neco na prechodnou dobu a pak hledala na miste, takhle na dalku to je mnohem slozitejsi.
Solathis u nas zoufalstvi dostupuje vrcholu, dnes jsem cestou na nakup videla venku listecek odmena 1000 eur za uspesne zprostredkovani najemniho bytu v lokalite...
paktofonika super. Dokazu si predstavit, ze to je fskt na dlouhy lokte, a drzim pesti!
Lilly_Ku tyjo, fakt je to v berlině tak těžký obecně sehnat byt, nebo hlavně v určitý lokalitě?
Ounz obecne asi uplne nee, ale vsichni holt chcou bydlet v nekolika malo ctvrtich a navic za levno, tak to pak tezky je...
My jsme i uvazovali ze koupime, ale byty v nasi ctvrti co prichazej v uvahu zacinaj na 350k eur a jinde bydlet nechcem, takze zatim rozhodnuti odsunuto do budoucna a strategie pstros v pisku :)))
Lilly_Ku Ďakujem :) Máme vymyslenú určitú stratégiu, tj termín dokedy budeme hľadať niečo podľa našich predstaáv (to sa končí ochvíľu) termín kedy vezmeme niečo horšieho a teda budeme hľadať byt rovno na kúpu, s tým sme chceli ale ešte chvíľu počkať. Priateľ je zatiaľ v pohode to len ja som z toho na nervy :D
Lilly_Ku no, tak to chápu, některý čtvrti jsou žádaný..já sem ke svýmu bytu přišla jako slepá k houslím, přes známou, ale za dobrou cenu. Teď se taky poohlížím po nákupu a zatím nic (asi to taky vypštrosim
)
To je ironie
Vypada to, ze jsem tady jedina, kdo naopak preferuje bydleni v prizemi - a proto samozrejme MUJ novy byt je ve druhem patre ![]()
Karja Už jsem to někde psala, jak jsem vyvářela dětské lahvičky a způsobila doma chemické zamoření. Tenkrát byly ještě skleněné tlustostěnné, vyvářelo se to v kastrolu i s dudlíkama a plastovýma objímkama, které ten dudlík držely na láhvi. A šla jsem se dívat do jiné místnosti na TV a v nadšení, že dítě spí, jsem spokojeně dokoukala detektivku. V předsíni už byl podezřelý smrad a v kuchyni chemická válka, bílý čmoud, smrad že se nedalo dýchat... vynesla jsem to komplet na balkon, vyvařená voda, připečené gumové dudlíky, na vyhození bylo všechno.
Takže klid, je to normální!
paktofonika Snížené přízemí nikdy, ale být vámi, asi slevím z lokality, vezmu to na čas a budu pak hledat v klidu něco na trvalo.
Myslím,že @kokoska má pravdu.Musela som sa nedávno sťahovať.Keďže čas a situácia v meste,kde žijem,boli proti mne,šla som zatiaľ do podnájmu (vyvýšené prízemie, našťastie lokalita super a byt pekný) a teraz budem mať čas hľadať v kľude niečo podľa vlastných predstáv.
pecka S vyvýšeným prízemím mám skúsenosť keďže v takom byte teraz bývam a nemám s ním problém, znížené prízemie je pivnica a to už mi príde také nedôstojné :D Ako nám to ešte nehorí takže sme si povedali že júl august budeme hľadať čo by sa nám páčilo a keď to nevyjde tak vezmeme proste niečo provizórne takže sa nebojím že by sme nakoniec nemali kde bývať ale chceli sme to skúsiť, urobili sme si prehľad. Hľadali sme aj byty na krátkodobý prenájom a tých je za rozumnú cenu málo a keď ešte pripočítaš psy tak ... No chcela som tým povedať že niesme naivný, viem že na nás nikto nečaká a že o byty v kategórii ktorej hľadáme je veľký záujem ale tak nejak bude :D
Kokoska Okrem vyslovene okrajových častí som žiadnu lokalitu nevylúčila, dokonca som už bola aj na prehliadke na Oldřichovej ulici takže rovno pod mostom :D
6 stupnu, ja: kratasy, zabky, tilko - preji hezky vecer![]()
Mutziputzi Tak naštěstí tě ještě hřeje mládí, že ![]()
Dadoo I navaly v prechodu bych brala nez klepat kosu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje