Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 15:01

Je to vůbec zkolaudované jako byt?  Vypadá to jako přestavěná sušárna?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 15:49

Dadoo Taky bych to tak videla, najit byt je slozite, u nas treba neni v nabidce ani jeden a to je to blbe panelakove sidliste, i kdyz u krcaku

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 15:49

Dadoo Taky bych to tak videla, najit byt je slozite, u nas treba neni v nabidce ani jeden a to je to blbe panelakove sidliste, i kdyz u krcaku

Offline pecka
6155 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 15:51

V niečom podobnom som bývala,keď som odišla do Londýna.Nechala som raz otvorenú vetračku a vybehla do blízkych potravín.Po návrate ma čakalo nemilé prekvapenie-vykradnutie  už som sa tam nikdy necítila bezpečne a hľadala som rýchlo nové bývanie

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 17:04

Dadoo presne, taky bych vzala pro zacatek neco na prechodnou dobu a pak hledala na miste, takhle na dalku to je mnohem slozitejsi.

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 17:07

Solathis u nas zoufalstvi dostupuje vrcholu, dnes jsem cestou na nakup videla venku listecek odmena 1000 eur za uspesne zprostredkovani najemniho bytu v lokalite...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 17:11

Lilly_Ku Solathis Dadoo Priateľ je už v Prahe takže hľadá na mieste. 

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 17:16

paktofonika super. Dokazu si predstavit, ze to je fskt na dlouhy lokte, a drzim pesti!

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 17:19

Lilly_Ku tyjo, fakt je to v berlině tak těžký obecně sehnat byt, nebo hlavně v určitý lokalitě?

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 17:34

Ounz obecne asi uplne nee, ale vsichni holt chcou bydlet v nekolika malo ctvrtich a navic za levno, tak to pak tezky je... 

My jsme i uvazovali ze koupime, ale byty v nasi ctvrti co prichazej v uvahu zacinaj na 350k eur a jinde bydlet nechcem, takze zatim rozhodnuti odsunuto do budoucna a strategie pstros v pisku :)))

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 17:44

Lilly_Ku Ďakujem :) Máme vymyslenú určitú stratégiu, tj termín dokedy budeme hľadať niečo podľa našich predstaáv (to sa končí ochvíľu) termín kedy vezmeme niečo horšieho a teda budeme hľadať byt rovno na kúpu, s tým sme chceli ale ešte chvíľu počkať. Priateľ je zatiaľ v pohode to len ja som z toho na nervy :D

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 17:47

Lilly_Ku no, tak to chápu, některý čtvrti jsou žádaný..já sem ke svýmu bytu přišla jako slepá k houslím, přes známou, ale za dobrou cenu. Teď se taky poohlížím po nákupu a zatím nic (asi to taky vypštrosim  )

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 18:21

To je ironie  Vypada to, ze jsem tady jedina, kdo naopak preferuje bydleni v prizemi - a proto samozrejme MUJ novy byt je ve druhem patre 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 18:45

Karja Už jsem to někde psala, jak jsem vyvářela dětské lahvičky a způsobila doma chemické zamoření. Tenkrát byly ještě skleněné tlustostěnné, vyvářelo se to v kastrolu i s dudlíkama a plastovýma objímkama, které ten dudlík držely na láhvi. A šla jsem se dívat do jiné místnosti na TV a v nadšení, že dítě spí, jsem spokojeně dokoukala detektivku. V předsíni už byl podezřelý smrad a v kuchyni chemická válka, bílý čmoud, smrad že se nedalo dýchat... vynesla jsem to komplet na balkon, vyvařená voda, připečené gumové dudlíky, na vyhození bylo všechno.

Takže klid, je to normální!

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 18:50

paktofonika Snížené přízemí nikdy, ale být vámi, asi slevím z lokality, vezmu to na čas a budu pak hledat v klidu něco na trvalo.

Offline pecka
6155 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 19:42

Myslím,že @kokoska má pravdu.Musela som sa nedávno sťahovať.Keďže čas a situácia v meste,kde žijem,boli proti mne,šla som zatiaľ do podnájmu (vyvýšené prízemie, našťastie lokalita super a byt pekný) a teraz budem mať čas hľadať v kľude niečo podľa vlastných predstáv.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 19:55

pecka S vyvýšeným prízemím mám skúsenosť keďže v takom byte teraz bývam a nemám s ním problém, znížené prízemie je pivnica a to už mi príde také nedôstojné :D Ako nám to ešte nehorí takže sme si povedali že júl august budeme hľadať čo by sa nám páčilo a keď to nevyjde tak vezmeme proste niečo provizórne takže sa nebojím že by sme nakoniec nemali kde bývať ale chceli sme to skúsiť, urobili sme si prehľad. Hľadali sme aj byty na krátkodobý prenájom a tých je za rozumnú cenu málo a keď ešte pripočítaš psy tak ... No chcela som tým povedať že niesme naivný, viem že na nás nikto nečaká a že o byty v kategórii ktorej hľadáme je veľký záujem ale tak nejak bude :D

Kokoska Okrem vyslovene okrajových častí som žiadnu lokalitu nevylúčila, dokonca som už bola aj na prehliadke na Oldřichovej ulici takže rovno pod mostom :D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 19:59

6 stupnu, ja: kratasy, zabky, tilko - preji hezky vecer

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 20:03

Mutziputzi Tak naštěstí tě ještě hřeje mládí, že 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. srpna 2018 20:05

Dadoo I navaly v prechodu bych brala nez klepat kosu