Chci zpatky leto.![]()
Ja tak nemam rada kdyz vychladne byt a zatapet je jeste blby.....kdyby aspon zaprselo,kdyz uz.![]()
Asi nastal cas vymenit letni deku za zimni,smutny.
Chci zpatky leto.![]()
Ja tak nemam rada kdyz vychladne byt a zatapet je jeste blby.....kdyby aspon zaprselo,kdyz uz.![]()
Asi nastal cas vymenit letni deku za zimni,smutny.
Zarinya my už topime. Vždycky večer a ráno trochu zavlažit.
Dneska poprvé celý den. Je 12 celsiusů a venku prší.
Dadoo no,jestli to takhle pujde dal tak to taky zitra nejspis zapnu.![]()
Zarinya Nevěřila bych, že to někdy řeknu, ale jsem hrozně šťastná, že mám konečně vychladlej byt. A na topení to tady pořád zdaleka není.
coralline hus ze stezovaciho vlakna.![]()
Zarinya Eee, no tak já si postěžuju, že musím převlíct povlečení a vůbec se mi nechce. Mám velkou těžkou matraci, se kterou se mi blbě manipuluje. Proto jsem teď taky tady ![]()
coralline jo,to chapu.Taky musim jit povlict tu zimni deku a tez se s ni blbe manipuluje.![]()
kolik stupňů proboha doma máte, že musíme přitápět? určitě žijete někde ve sklepech, to jinak není možné ![]()
Zarinya Zatápět teda ještě nemusím
,ale taky nemůžu skousnout,že je konec léta. Pěknej podzim má něco do sebe,i sníh v zimě....ale léto je léto
nolita tak ja bydlim v poslednim,ctvrtem patre,okna na jih,ale dnes moc nesvitilo,no a sla sem se kouknout na teplomer a ukazuje 24st.![]()
ne,ja mam proste podzimni depku.![]()
rozarka jo,podzimni barevne listi,jeden den,snih jeden den a zbytek leto.![]()
coralline přesně přesně. dnes konečně poprvé klesla teplota v domě pod 24 C a už větrám všude jen na ventilačku a ne dokořán. a co je ještě lepší, dnes konečně skoro celý den prší!![]()
a abych tu byla teda správně, tak na mě to ochlazení má ten vliv, že konečně spím. a spala bych pořád, nemůžu se ráno probrat a musím vstávat na budík a su uplně vyřízená. v těch vedrech jsem byla každý den před šestou vzhůru... pak sem se sice celej den ploužila jak mátoha, ale prostě mi stačilo spát cca těch 7-8 hodin. teď jsem zpátky na svym:-( čím jsem starší tím víc závidím lidem co málo spí, mají o mnoho delší život
nolita u nás bylo chvíli i 28 :-) ale je fakt že už začíná být tma, zvlášť jak je zataženo. a to je pro mě ta pravá hnusná podzimní a zimní depka. zima mi nevadí. tma![]()
viktorka_od splavu já spím klidně 12 hodin ať je teplo nebo zima. Je to moje celoživotní dilema, mít delší den nebo se dobře vyspat.
viktorka_od splavu Přesně!! Ve vedrech od šesti vzhůru i bez budíku, teď už zas upadám do těch obvyklých komatozních stavů kdy spím jak zabitá nejmíň do desíti a mrtvá se cítím stejně, achjo, taky mě to otravuje, fakt by se mi hodně líbilo, kdyby mi stačilo šest sedm hodin spánku a pak bych celá svěží vyskočila z duchny, tohle je akorát ztráta času... :)
Karoleena no do desíti bych ani spát nemusela, mně by stačilo tak do půl osmé... no ale to bohužel nejde:-(
Zarinya 24 je v pohodě :-) to nemám ani v zimě, když si topím :-)
a jinak, příští týden hlásí ještě oteplení, tak to nevzdávejte...
nolita vsak sem jeste nezatopila.:-)
Mne opravdu podzim hrozne rozesmutni a teplotni rozdily den/noc nemam rada,no.:-/
Jediný na co si stěžuju (trochu) je to, že jsem si dneska, po čtyřech týdnech chození v žabkách a hodně otevřených sandálech, potřebovala vzít uzavřené boty, a on ten malíček, zlomený už před čtyřmi týdny, pořád pobolívá.
Jinak ale samá pozitiva. Venku chladno, vlhko, příslib podzimích sychravých dní, v bytě krásně proudí svěží vzduch, mám spoustu energie, dobrou náladu, voňavky ze sebe vydávají to nejlepší, před sebou novinku od Amouage, k večeří bude sashimi z lososa... Napadlo mě všechno možné, co by se dalo v těhle ideálních podmínkách ještě podniknout... zapnout topení ani náhodou. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.