domenica prosim nevyhrozovat! Pry sychrave podzimni dny....fuj.
Stěžovací vlákno
Ja vitam a vyhlasuji podzim![]()
Zarinya to chápu. Pořád jsem v těch vedrech čekala déšť, protože jsem věděla, že by potom dál bylo teplo. Teď to už značí takový konec léta. Naštěstí jak píše viktorka_od splavu , tady bylo přes den teplo až dost i těch 28. A v bytě teda máme hned 27, když zavřeme okno, prostě strašně vyhřáté stěny, takže otevřeno pořád.
Renusatko mně strašně chybí takové ty propršené, ale světlé a teplé letní dny... 20-25, světlá obloha a prší a vše je zelené. na podzim je to jinak, je lezavo a hnusně.
viktorka_od splavu presne, podzimni destive dny, brzo tma, zima, to me depta. Snasim maximalne mlhu, kdyz ji prosvecuje slunce.
Mutziputzi huš, az za 3 tydny!
domenica prosim nevyhrozovat! Pry sychrave podzimni dny....fuj.
@domenica ty podzimni dny maji kouzlo a dnes byla jejich krasna predzvest. Ten dest a uz trosku studeny vzduch s vuni podzimu, takova nostalgie trochu... to mam moc rada. A strasne se tesim na to, az budu chodit v rozepnutem kabate s ledabyle uvazanou salou, muj podzimni fetis ![]()
viktorka_od splavu presne, podzimni destive dny, brzo tma, zima, to me depta. Snasim maximalne mlhu, kdyz ji prosvecuje slunce.
Mě tohle naopak nabíjí.
Vždycky. Natož letos, po téměř pětiměsíčním období téměř výhradně slunečných a teplotně nadprůměrných dní.
@domenica ty podzimni dny maji kouzlo a dnes byla jejich krasna predzvest. Ten dest a uz trosku studeny vzduch s vuni podzimu, takova nostalgie trochu... to mam moc rada. A strasne se tesim na to, az budu chodit v rozepnutem kabate s ledabyle uvazanou salou, muj podzimni fetis
jo, jo!
A trenčkot rozepnutý skoro až do pasu/nebo zapnutý až k bradě, šátky, šály, polobotky, kotníčkové boty, lodičky... tolik možností... teď to bylo tak strašně dlouho jenom o tom přežít vedro.
domenica ano, ano ![]()
Tak u nas dnes prselo cely den a bylo 14, takže rozepnutej balonak nebo kozena bundička byla utopie. Jinak to mam taky rada.
jinx moje rec![]()
Mne by to vsechno snad tolik nevadilo, kdyby dny nebyly tak kratke. V 7 rano tma, v 8 sero, odpoledne aby se svitilo od obeda a ve 4 uz zase tma. Jsem zavisla na svetle a slunicku.
viktorka_od splavu Karoleena hlasim se do klubu mrtvol :D leto je fakt super, to jsem si vstala vvpul sesty, umyla si vlasy, vyzehlila, pripravila si pracovni den. Ted uz vstavam v sedm na budik a nemuzu se z postele vykopat... a to je venku jeste svetlo, az bude tma, bude hur. A k mrtvolnejm ranum se mi pridal i mrtvolnej fyzickej stav. Celej srpen jsem byla bez kolegy a tahala jsem tezkej batoh s technikou a tezkej stativ, poprvy v zivote zazivam, co to je vlekla bolest zad :( nejak jsem si natahla cast zad mezi krizem a zadkem a uz druhej tejden to nemuzu rozhejbat. Doufam, ze to povoli, bojim se, abych nemela priskriplej nerv, protoze uz dvakrat mi to vystrelivalo az do stehna
pripadam si fakt jak kripl, nemuzu se bezbolestne ani ohnout. Fakt desny pocity, ktery neznam. Doufam, ze to uz neni priznak starnuti.
Renusatko mně strašně chybí takové ty propršené, ale světlé a teplé letní dny... 20-25, světlá obloha a prší a vše je zelené. na podzim je to jinak, je lezavo a hnusně.
tak tyhle dny už bohužel nebudou, což je škoda, taky je mám ráda... ale těším se i na podzim, ten mám ráda taky... a když pominu těch pár nocí, kdy se nedalo pořádně spát, tak mi nevadilo ani letošní horké léto (kromě toho, že teda nepršelo, to je fakt průser...)
Pro mě nastává nejhorší období roku... Já bych mohla mít léto dvanáct měsíců. Hrozně mi vadí, jak už se brzy stmívá. Jednu dobu to u nás vypadalo, že bychom se přestěhovali na nějakou dobu do Dánska a to bych fakt nedala.
Zarinya Stejně by mě zajímalo, čím to je ovlivněno, že člověk se dobře cítí v určitém ročním období...Já tu jednou rozvíjela teorii, že je to podle měsíce, kdy se člověk narodí (jsem srpen
), ale úplně to nefungovalo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje