999 ja jsem casne jaro tak to by asi slo:-)
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu My jsme nějakou dobu žili na Maltě, a když tam za náma v červenci přiletěla dcera (časné jaro) tak tam málem umřela...
999 ja sem cerven a tu diskuzi si pamatuju.:-)taky by me to zajimalo,ale uplne me vystihla ta veta co pises,ze pro me nastava nejhorsi obdobi roku.![]()
999 syn je cervenec a taky vedro nemusi,ani v Recku extra stastny nebyl.:-)
teorie nefunguje: já nejhlubší zima (leden), a miluju léto - to letošní bylo skvělý, škoda ho...
Zarinya Tak to budeme muset vymyslet nějakou jinou...
.
RoSa Mně se taky líbilo, jen mi bylo blbý to říkat nahlas...Bylo mi líto lidí, kteří to špatně snášeli. To, že chodím ve dnech, kdy je venku 37 stupňů na hot jógu, jsem moc neprezentovala
.
Ja to se svym listopadem taky vyvracim
listopad je spolu s breznem ten nejhnusnejsi mesic co do pocasi![]()
razorblade To souhlasím :-). Ale jestli jsi štír, tak to jsou lidi, se kterými si dobře rozumím. Ti mi přijdou na listopadu nejlepší
.
Taky se hlásím jako vyvraceč. Narodila jsem se začátkem března a letošní léto mi maximálně vyhovovalo (až na to sucho). Snad nepřijde rovnou vlezlý, sychravý podzim.
razorblade Najhorší mesiac je február!
Mně se líbí všechno: jaro-léto-podzim-zima... i to letošní léto, který předběhlo jaro a drželo se v nejvyšších teplotách do nedávna, se dalo vydržet. Ale úplně nejlíp se cítím na podzim. Takže teorii potvrzuju. Jsem říjnová. A listopad miluju. ![]()
Dnes jsem na rodinne oslave pote, co jsem hodinu po prijezdu vezla domu prarodice, a po navratu zjistila ze jeste povezu nekoho dom az pojedeme my domu (s deckem v aute, tufiz se dalo cekat ze bude nevrla nebo rovnou rvat) vyhlasila ze koncim s taxikarenim. Ze me fakt uz nebavi porad litat od certa k dablu, zatimco ostatni se bavi. Pohadala jsem se s muzem, a resume je, ze jsem povahou zla. Hm. Ted se spolu nebavime, ja tak nejak nevim co na tohle odpovedet.
rasaNori Zítra bude líp :-). Vyspíte se z toho...
rasaNori ja bych odpovedela, ze muze klidne nepit a taxikarcit on. ze ja mu branit nebudu.
rasaNori Tak to se ti nedivím. Ochotně svezu kohokoli, pokud to mám při cestě a pokud se mi přizpůsobí - tedy jede, když chci jet já. A to platí i pro manžela. Prostě rozhoduje velitel vozidla. Jinak budu ráda zlá. ![]()
999 Na me sedi teorie podle barevneho typu, jsem chladne leto:-D. Nevadil mi nikdy zadnej mesic, vsechno ma neco do sebe, podzim a zimu beru tak, ze si clovek odpocine doma, cte knizky a tak;-). Jenze tento rok na me v zime v dome ceka topeni v kamnech uhlim a prohrnovani hlavne!!!! Oboji je neskutecne otravne. Vlastne snehu treba tolik nebude, ale topit se bude!
999 jsem, ale svym chovanim vyvracim vse, co semo tom znameni pise :D ja na tyhle veci neverim :D
rasaNori nekde v cr nemate taxiky? hroznej kraj!![]()
Karja teda vim,ze Ti ted fusuju do funkce kronikarky,ale nepsala si,ze horka rada nemas a,ze si snad i nekde u more z horka omdlela a od te doby te pritel nenuti...??![]()
U nas konecne asi po mesici minutoveho deste konecne prsi,kdyz uz ma byt hnusne tak aspon mokre.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje