Dneska jsem jela licit svatbu jako druha vizazistka. Uz dopredu jsem vedela, ze se zmensil pocet lidi, prijela jsem podle domluvy dyl, potud ok. Cela svatba proprsela, coz me hrozne mrzi, nicmene stat se muze. (Pro me) horsi bylo, ze jsem v Panenskych Brezanech pichla. A furt lilo. I vymenila jsem po trech padech auta z heveru gumu za rezervu. Ta mi prisla nejaka podhustena, takze prvni benzink, ze dofouknu. Jenze D8 je v rekonstrukci, takze prvni zavrena, byli az na druhy. Tam jsem si za vratnou kauci 200,- pujcila slauch, ze dofouknu, abych s pomoci jednoho mileho kamionaka zjistila, ze rezerva ma strzeny ventil a je tedy rovnez prazdna a domu se nedostanu. To uz jsem mela hodne na krajicku, i slzicka se skutalela. Manzel v praci, nakonec me zachranil tchan, kterej se stavil na vrakovisti a privezl mi odtamtud cele kolo na dojeti domu (jeste stesti, ze je v duchodu, proto se o to totiz nepostaral manzel). Blby bylo, ze v obou pripadech kolem me chodili lidi - i chlapi - a jestli nepotrebuju pomoct se me za ty vic nez tri hodiny nezeptal ANI JEDEN. Ale particka nemcu mi tam, jak jsem cekala na tchana, podarovala karbanatek.