slniecko No tak to je naprosto strasny! Ze se nezeptaji, jestli clovek nepotrebuje pomoc, no budiz, ale fotit si nekoho, kdo je evidentne v nesnazich a pak odkracet, to je charakter 
Jinak ja jsem s pichlou gumou mela v Cechach taky bezva podobnej zazitek, stalo se mi to na parkovisti u terminalu v Ruzyni. Byla jsem v osmym mesici tehotenstvi, myslim, ze to na me bylo dostatecne videt - kolem me projelo x chlapu, pomoc nenabidl zadnej, ale nekolik jich napomocne zarvalo z okynka, jestli vim, ze jsem pichla, kdybych si nahodou nevsimla, ze stojim na rafku. Auto jsem mela pujceny, takze jsem zavolala do one autopujcovny, jestli maji asistenci, prej neee, je tam rezerva, to si vymente....no nakonec jsem po tom rafku dojela do garazi, kde jsem premluvila nejakyho chlapika, co tam pracoval, aby mi to vymenil.
Ja bych si asi rezervu taky normalne v nouzi vymenila, ale tady si platim asistenci a volam je, prece jen to umi lip nez ja a taky maji lepsi naradi a nemusim se bat, ze jsem spatne utahla srouby.