Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 10:57

Lilly_Ku tak asi jo,zrejme me ta castka az tak nevytrhne i kdyz to je mesicne,ne jednorazove,ale porad mame byt s tak nizkym najmem,ze to uz dnes v Nbg nenajdes.Ale tak trochu jde o princip.

Ted tu zase v lete predvedl divadylko,ze jako uz,opetovne mereni uz nevim pokolikate a zase ticho po pesine.Tohle iz ani neni o tech patnacti eurech.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 11:11

Lilly_Ku kapitalismus v německu

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 15:18

Vytřídila sem si šatník, vyřadila věci co už nenosím (až na pár kousků, ke kterejm mám ‘vztah’ a prostě si počkaj až na příští vyřazování) a při tý příležitosti sem uklidila letní věci. A teď tu čtu, že příští týden až 30 stupňů  já už to vyndavat nebudu! Já už si nutně potřebuju vytáhnout ty perka, co sem si koupila někdy v letě a těším se na ně..a taky nutně potřebuju mít důvod koupit si ten baloňák, ale ty třicítky mi teda nepomáhaj..fcuk

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 15:21

Ounz nebreč, to má být jen středa - zbytek kolem 25 stupňů, to půjde.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 15:27

Ounz No tak to trochu predbiehaš! Perka? Ako na jeseň som sa tešila ale chcem si užiť počasie bez bundy/kabátu a s holými členkami v teniskách :) 

Online Myrtila
5194 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 15:32

Ounz Taky jsem už třídila a uklízela letní věci, nejen oblečení, ale i kosmetiku, takže opalovací krémy jsou zastrčené ve skříňce, a včera jsem se poprvé tenhle rok spálila - a fakt pořádně. Už chci taky podzim...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 15:35

paktofonika To bude těma mejma novejma plavkama, až je uklidim, dám vědět

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 15:49

paktofonika já je aspoň potřebuju vyndat z krabice  a nosila bych s kotníkama polobotky..ale musí nutně bejt na ten baloňák, SunEclipse 25 je taky moc..

Myrtila no, kosmetiku letní nemám, opalováky vůbec nepoužívám, to spálení je teda blbý..a v zimě se nemažeš, jestli si světlý typ..?

Online Myrtila
5194 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 16:09

Ounz Jsem světlý typ a zároveň nesnáším opalováky :-D Snažím se mazat s rozumem, ne vždycky, když jdu ven, abych taky měla nějaký vitamín D, a v zimě teda vůbec. Celý rok mi to vycházelo, i u moře, i v těch vedrech. Vtipný je, že jsem malý opalovák měla s sebou, zůstal zapomenutý v batohu, ale vůbec mi to neseplo 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 16:10

Myrtila no, tohle se někdy stává..tak snad to bude brzy dobrý!

Online Myrtila
5194 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 16:13

Ounz Aspoň pobavím kolegyně v práci, až si sepnu vlasy, bude vidět, jak mám krásně spálené čelo podle toho, kde mi ho ty vlasy zrovna kryly :-D

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 16:23
Reakce na Solathis:

Dneska jsem jela licit svatbu jako druha vizazistka. Uz dopredu jsem vedela, ze se zmensil pocet lidi, prijela jsem podle domluvy dyl, potud ok. Cela svatba proprsela, coz me hrozne mrzi, nicmene stat se muze. (Pro me) horsi bylo, ze jsem v Panenskych Brezanech pichla. A furt lilo. I vymenila jsem po trech padech auta z heveru gumu za rezervu. Ta mi prisla nejaka podhustena, takze prvni benzink, ze dofouknu. Jenze D8 je v rekonstrukci, takze prvni zavrena, byli az na druhy. Tam jsem si za vratnou kauci 200,- pujcila slauch, ze dofouknu, abych s pomoci jednoho mileho kamionaka zjistila, ze rezerva ma strzeny ventil a je tedy rovnez prazdna a domu se nedostanu. To uz jsem mela hodne na krajicku, i slzicka se skutalela. Manzel v praci, nakonec me zachranil tchan, kterej se stavil na vrakovisti a privezl mi odtamtud cele kolo na dojeti domu (jeste stesti, ze je v duchodu, proto se o to totiz nepostaral manzel). Blby bylo, ze v obou pripadech kolem me chodili lidi - i chlapi - a jestli nepotrebuju pomoct se me za ty vic nez tri hodiny nezeptal ANI JEDEN. Ale particka nemcu mi tam, jak jsem cekala na tchana, podarovala karbanatek.

​Tak koleso mi vymenili skôr ako som sa stihla nadýchnuť gentlemani z vedľajšej kaviarne, aj si našli rezervu, o ktorej som netušila, kde ju vlastne v aute mám ...

Zase ale som dostala defekt v centre mesta, to je iné.

Zato predvčerom som išla z ošetrenia u ortopéda, v podzemnej garáži smerujúc k autu ma doličná noha zradila, spadla som a nevedela sa postaviť. No a prešli okolo mňa dvaja mladí...ani neviem ako to nazvať...prvý len tupo kukal a prešiel, druhému to prišlo smiešne, tak sa zasmial a vytiahol mobil a odfotil si ma, ako sa tam nedokážem postaviť.

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 16:32
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 17:20

slniecko  

..prvý len tupo kukal a prešiel, druhému to prišlo smiešne, tak sa zasmial a vytiahol mobil a odfotil si ma, ako sa tam nedokážem postaviť.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 17:53

slniecko tak to je strasny..

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 21:25

continuity no, prave z duvodu moc utazenych sroubu jsem menila kolo poprve sama (resp. podruhe) - poprve jsem pichla asi rok pote, co jsem udelala ridicak, v rodnem meste. Ale byly moc utazene srouby, tak prifrcel bracha na motorce a kolo vymenil. Hledat nejakou asistenci popravde nenapadlo ani me, ani manzela, ja uz byla v trochu v soku a pak uplne rezignovana. Snad si to do pripadneho pruste zapamatuju a doufam, ze nic takoveho nebudu muset resit zas driv nez za sedm let.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 08. zaří 2018 21:49

slniecko No tak to je naprosto strasny! Ze se nezeptaji, jestli clovek nepotrebuje pomoc, no budiz, ale fotit si nekoho, kdo je evidentne v nesnazich a pak odkracet, to je charakter 

Jinak ja jsem s pichlou gumou mela v Cechach taky bezva podobnej zazitek, stalo se mi to na parkovisti u terminalu v Ruzyni. Byla jsem v osmym mesici tehotenstvi, myslim, ze to na me bylo dostatecne videt - kolem me projelo x chlapu, pomoc nenabidl zadnej, ale nekolik jich napomocne zarvalo z okynka, jestli vim, ze jsem pichla, kdybych si nahodou nevsimla, ze stojim na rafku. Auto jsem mela pujceny, takze jsem zavolala do one autopujcovny, jestli maji asistenci, prej neee, je tam rezerva, to si vymente....no nakonec jsem po tom rafku dojela do garazi, kde jsem premluvila nejakyho chlapika, co tam pracoval, aby mi to vymenil. 

Ja bych si asi rezervu taky normalne v nouzi vymenila, ale tady si platim asistenci a volam je, prece jen to umi lip nez ja a taky maji lepsi naradi a nemusim se bat, ze jsem spatne utahla srouby. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 09:55

Ounz Myrtila Ja letné veci ešte nevzdávam. Išla som so psami von v cca o ôsmej, na sebe teplejšie šaty a tenisky, a po prechádzke som sa tešila na to, že ich dám zo seba dole lebo som sa normálne uvarila. Nahodila som letné šaty a aj tak je dosť teplo. Včera večer som bola v meste takisto v letných šatách a pohoda aj po zotmení. Ale ako videla som včera čižmy, možno sa niečo deje so mnou, zo zmrzlíka na otužilca? Alebo ma zahrievajú nazbierané tuky :D

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 10:48

paktofonika mně bylo včera taky vedro, konečně si užívám letní věci ty ne uplně do velkých veder, skvělé počasí! v kozačkách bych umřela

slniecko to je ale strašný!

Offline Friga
2050 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 11:00

slniecko to je strasny! Jako fakt je nekdo tak uplne vymatlanej (to je jeste slusne receno), ze se zasmeje a vyfoti nekoho, kdo ocividne potrebuje pomoc?