paktofonika jako já věci s krátkým rukávem a žabky nosím i teď,uklidila sem takový ty tílka atopy bez rukávů a kraťasy, to už vím, že nepoužiju..
Stěžovací vlákno
paktofonika prdlajs tuky :D. Naše dětská říká: na jaře nesvlíkat vrstvy moc rychle a na podzím oblíkat co nejpozději.
Já taky chodím pořád v letních šatech a sandálech. Jednou jsem si vzala džíny a z toho tepla mi bylo úplně špatně (eště ta škola, jak má nacucaný teplo, je tam děsivě). Ráno je sice kosa, ale to přeběhnu... Klusová dávala na IG dítě v kombinéze a sebe v kulichu - asi bydlí v jiný zemi. Ale je možný, že rozdíly v rámci republiky jsou, to nepopírám.
V pátek jsme seděly pod pergolou jen v tričku - ještě před půlnocí.
...souhlasím. Ta první věta je velká pravda.
Taky nosím pořád holý nohy a sandály a podobný otevřený boty, holý ruce, maximálně šátek před ramena ráno... vlastně letos už je to skoro půl roku, co nebylo potřeba se oblíknout.![]()
domenica i ja, neberu ani ten satek. Pro me je stale leto.
slniecko to je neuveritelne! Strasne, sucitim
v praze je pořád ještě léto, s trochu chladnějšími rány, ale opravdu nic tragického...
ale je fakt, že včera cestou na trhy jsem potkala člověka ve svetru a péřové vestě a nevypadalo to, že by trpěl, to spíš mě se lehce orosilo čelo jenom z toho pohledu :-)
nolita Já třeba už ráno nemůžu vyrazit v sandálech, hned mě škrábe v krku. Ale jinak nosím letní věci. A taky jsem potkala ženu v kozačkách a kabátě a nebyly to žádné ty letní verze těchto věcí. Umřela bych v tom. Ale říkala jsem si, že někomu se ta vražedná vedra asi fakt přežívají lépe, když při současných teplotách vytahují zimní hadry.
No přesně, vražedný teploty byly fajn...
Po třech týdnech v plavkách jsem včera oblékla teplý kašmírový svetr... propady směrem dolů nesnáším.
Pinot Noir je jasné, že každý to má nějak, proto taky ta pestrost v ulicích, za ideál považuju spíš otužilost se schopností snášet v pohodě vedra...
i když teda teplé hadry v cca 23 stupnich sice nikomu neberu, ale ani já to nepobírám :-)
nolita ja se povazuju za totalniho zmrzlika,pod 20st.uz vazne moc nemusim,ale kozacky az nad kolena,zimni bundy s kozichem zapnuty az ke krku,ne v 5 hodin rano,ale v prave poledne,tedy taky nepobiram.![]()
slniecko tak to mi je ľúto, nechápem takútu bezcitnosť
, dúfam, že si v poriadku.
slniecko To snad ne
, nevěřila bych, že toho je někdo schopen. Přejít bez povšimutí, tomu bych i uvěřila, ale fotit někoho, kdo je v nesnázích? Hnus.
Kora Jo, ja zaprve nevedela a zadruhe by me to ani nenapadlo, tak propriste, no. Jak pisu, snad nejdriv zas za sedm let :-D
slniecko Hrozny, fakt des. Nekteri lidi pozbyli posledni zbytky soudnosti, lidskosti i soucitu.
Gellnerova Ale ty rozdíly v rámci republiky jsou dost výrazný. My večer sedáváme na terase taky jen v tričku, ale včera jsme byli u známých na chatě-cca 20 km daleko, ale je to u lesa a večer jsem klepala kosu v mikině a péřové vestě!
slunicko
neuvěřitelný
Stezuju si na sebe, ze jsem lehkomyslne podcenila antivirovou ochranu sveho laptopu a vcera vecer mi laptop napadl zakerny virus, cimz mi prerusil sledovani " The Snowman" podle Jo Nesba
Namisto sledovani filmu, ktery se mi fakt libil, jsem do pulnoci blbla s odstranovanim viru...
Pozitivni na tom je, ze jsem si dnes jako kompenzaci ulozila valeni se s kafem u laptopu cele rano, dokud film nedokoukam ![]()
MP Marge tomu říkám pozitivní stížnost!![]()
a nám kocouři opět přinesli do baráku malinkýho rejska nebo myšátko, další už měli připravený na zahradě.. mají tu někde u sousedů zjevně hnízdo
kocuři asi dostanou domácí vězení
viktorka_od splavu Ziveho!?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje