Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 11:36

paktofonika jako já věci s krátkým rukávem a žabky nosím i teď,uklidila sem takový ty tílka atopy bez rukávů a kraťasy, to už vím, že nepoužiju..

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 11:50

paktofonika prdlajs tuky :D. Naše dětská říká: na jaře nesvlíkat vrstvy moc rychle a na podzím oblíkat co nejpozději.  
Já taky chodím pořád v letních šatech a sandálech. Jednou jsem si vzala džíny a z toho tepla mi bylo úplně špatně (eště ta škola, jak má nacucaný teplo, je tam děsivě). Ráno je sice kosa, ale to přeběhnu... Klusová dávala na IG dítě v kombinéze a sebe v kulichu - asi bydlí v jiný zemi. Ale je možný, že rozdíly v rámci republiky jsou, to nepopírám. 
V pátek jsme seděly pod pergolou jen v tričku - ještě před půlnocí. 

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 11:59

Gellnerova 

...souhlasím. Ta první věta je velká pravda.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 12:04

Taky nosím pořád holý nohy a sandály a podobný otevřený boty, holý ruce, maximálně šátek před ramena ráno... vlastně letos už je to skoro půl roku, co nebylo potřeba se oblíknout.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 12:07

domenica i ja, neberu ani ten satek. Pro me je stale leto. 

Online continuity
42348 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 12:22

slniecko to je neuveritelne! Strasne, sucitim

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 13:20

v praze je pořád ještě léto, s trochu chladnějšími rány, ale opravdu nic tragického...

ale je fakt, že včera cestou na trhy jsem potkala člověka ve svetru a péřové vestě a nevypadalo to, že by trpěl, to spíš mě se lehce orosilo čelo jenom z toho pohledu :-)

Offline Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 13:26

nolita Já třeba už ráno nemůžu vyrazit v sandálech, hned mě škrábe v krku. Ale jinak nosím letní věci. A taky jsem potkala ženu v kozačkách a kabátě a nebyly to žádné ty letní verze těchto věcí. Umřela bych v tom. Ale říkala jsem si, že někomu se ta vražedná vedra asi fakt přežívají lépe, když při současných teplotách vytahují zimní hadry.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 13:31

Pinot Noir 

No přesně, vražedný teploty byly fajn...

Po třech týdnech v plavkách jsem včera oblékla teplý kašmírový svetr... propady směrem dolů nesnáším.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 13:39

Pinot Noir je jasné, že každý to má nějak, proto taky ta pestrost v ulicích, za ideál považuju spíš otužilost se schopností snášet v pohodě vedra...

i když teda teplé hadry v cca 23 stupnich sice nikomu neberu, ale ani já to nepobírám :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 13:46

nolita ja se povazuju za totalniho zmrzlika,pod 20st.uz vazne moc nemusim,ale kozacky az nad kolena,zimni bundy s kozichem zapnuty az ke krku,ne v 5 hodin rano,ale v prave poledne,tedy taky nepobiram.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 15:30

slniecko  tak to mi je ľúto, nechápem takútu bezcitnosť, dúfam, že si v poriadku.

Offline Kora
příspěvků moje polička 09. zaří 2018 15:50

Solathis Setare  já si kolo vyměnit umím, doufám teda, že bych to ještě zvládla.  Ale proč, když stačí zavolat a problém vyřešen. Mmch, základní asistence, které by měly pokrýt výměnu kola, jsou u každého povinného ručení. Ale spousta lidí to neví.

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 16:09

slniecko To snad ne , nevěřila bych, že toho je někdo schopen. Přejít bez povšimutí, tomu bych i uvěřila, ale fotit někoho, kdo je v nesnázích? Hnus.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 16:52

Kora Jo, ja zaprve nevedela a zadruhe by me to ani nenapadlo, tak propriste, no. Jak pisu, snad nejdriv zas za sedm let :-D

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 16:54

slniecko Hrozny, fakt des. Nekteri lidi pozbyli posledni zbytky soudnosti, lidskosti i soucitu.

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 17:00

Gellnerova Ale ty rozdíly v rámci republiky jsou dost výrazný. My večer sedáváme na terase taky jen v tričku, ale včera jsme byli u známých na chatě-cca 20 km daleko, ale je to u lesa a večer jsem klepala kosu v mikině a péřové vestě! 

slunicko  neuvěřitelný 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 17:06

Stezuju si na sebe, ze jsem lehkomyslne podcenila antivirovou ochranu sveho laptopu a vcera vecer mi laptop napadl zakerny virus, cimz mi prerusil sledovani " The Snowman" podle Jo Nesba  Namisto sledovani filmu, ktery se mi fakt libil, jsem do pulnoci blbla s odstranovanim viru...

Pozitivni na tom je, ze jsem si dnes jako kompenzaci ulozila valeni se s kafem u laptopu cele rano, dokud film nedokoukam  

Online viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 17:29

MP Marge tomu říkám pozitivní stížnost!

a nám kocouři opět přinesli do baráku malinkýho rejska nebo myšátko, další už měli připravený na zahradě.. mají tu někde u sousedů zjevně hnízdo kocuři asi dostanou domácí vězení

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 17:30

viktorka_od splavu Ziveho!?